38

Анонимен

преди 3 години

42 - думите които цитираш са извадени от контекста, но пак се разбира.Наблягам, че нито една държава не знае на сто процента как се развива вирусът, България съди по това как той се разви в Италия, и на база факта че "стартирахме" със "закъснение" от две-три седмици се прогнозираше кога ще е пика. Пик като при Италия нямаше, в смисъл трупове да падат по улиците, и никой не може да обясни защо е така, но е факт, че преди Великедн имахме по 4-5 души умрели, а след него - по 35-40 души.

37

Анонимен

преди 3 години

Аз пък вярвам на анализа на Мангъров тази сутрин че у нас няма толкова починали само защото продължителността на България е 72 г. и сме на 81 място а в Италия и в Испания продължителността на живота е с 10 г. отгоре т.е. 81-82 г. и починалите там са най-много над 75 г. а у нас хората си измират предварително от мизерни пенсии и от платено здравеопазване т.е. от вируса Борисов !

36

Анонимен

преди 3 години

37 - извинявай как да не си зипуска нервите. Излиза, казав нещо и на другия ден Бойко го отменя. Или назначава неговите врагове начел с Мангъров и Костов в друг Щаб да говорятг обратната теза. ИЗлиза Бенатова да го пита интервю. Час и половина! Какво е това интервю, то цял филм! и му задава все провокативни въпроси. Да, човек е генерал ще си изтърве нервите. Борисов колко пъти си изтървава нервите и никой не му прави забележка.

35

баба мара

преди 3 години

същите мерки трябва да се вземат и за в бъдеще идва есента и зимата а с тях и грипаот сега предупредете хората за маските и ръкавиците никакво говорене по телефонитев гр транспорт а за поликлиниките да не говорим те са наи големия развъдник

34

Анонимен

преди 3 години

И грам не ви вярвам на бойковата стъкмистика !

33

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че в началото когато бяха много затегнати мерките имаше по 2-3 умрели, сега като ги отпуснаха има по 35-40 умрели. Сега ще видите като дойдат англичаните, който са една от нациите с най-много заразени как ще "пламнем" Всички чакат втори пик през октомври, е при нас ще дойде по-рано заради туристическия сезон. А нашите гл-аци вече правят реклама на туристическия бранш.

32

Шопа

преди 3 години

Да.Професорът не е глуповат военен.Мозък е.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Аве Мутафчийски ме кефеше в началото, ама за военен с чин генерал, взе да си изпуска нервите.Верно че в БГ могат да те направят да си говориш сам, ама нали е генерал, трябва да има самоконтрол.

30

Анонимен

преди 3 години

Шоковото отпускане на мерките ще доведе до нов пик. Какво значи че се плашат хората?БСП и нейната предподница БКП криеха от нас, че Чернобил е гръмнал за да не всеят паника и ние си хрупахме марулите. БСП са на принципа "круша крий" Те проведоха шествие на Шипка, когато в Италия и Киталий умираха с хиляди. Не биха могли да знаят как ще се развие вируса в България.

29

Прага

преди 3 години

Кога ще отмениш 14-ет денната карантина, за да мога да се върна и си оправя къщата? Ако някой знае? Вече ми писна от глуп(аци)ости.

28

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До Венци"България е пощадена, което е успех." Самият Ковидир Майтапчийски ясно осъзнава, изпускайки тези думи,че от щабът с име "НОЩ";))) нищо не зависи в Годината Сомор,наистина една много тежка година, едно много тежко начало на Цикълът. И тя не е преминала още... Но, Нощта е бременна с Утрото, дами и господа. Славете Тангра,защото именно Тангра е в основата на Милостта! Защо, обаче? Не, заради вашите сини очи, а заради шепата Българи по територията;)))

27

Активист на БКП

преди 3 години

ЯКО !!! А Фантомас ???

26

Експерт

преди 3 години

Да се разберем:Професор Мутафчийски е лекар.Не е армейски генерал.Неговият чин Генерал е по причина ,че е шеф на ВМА.За интелигентните ,образовани и умни хора, професорът говори много ясно и компетентно.Винаги аргументирано и точно.За останалите ,които не могат да го разберат има други "източници".

25

Менци

преди 3 години

До ВенциМожеш ли да опишеш подробно, теб точно как те спаси ЩабЪ?!

24

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски е най-доброто което ни се случи през последните 15-20 годиникомунетата сега вият защо плашил хората.Ако не беше взел мерки обаче първите дни, а бяха умрели хора щяха да питат защо не съ взети мерки и че хората измират по улицата. На тях не може да се угоди. Никой в целия свят не знае какви мерки да наложи, виждате че това което е добро за една държава не е добро за друга. В началото у нас мерките бяха по-строги докато стане ясно че не умират чак толкова много хора, сега ги отпускат

23

Анонимен

преди 3 години

Чудя се що за човек би трябвало да си, за да работиш професията "платен форумен ***". И да пишеш някакви мало.умни коментари с никнеймове от типа на Ужасена, Раздразнена и т.н. Съдбата няма да ви подмине, помнете ми думата!

22

Венци

преди 3 години

Простият българин или по-точно бай *** така и не разбра, че точно Националния Щаб го спаси! Навременните мерки бяха животоспасяващи за цялата Нация!Но бай *** плюе ли плюе, той няма благодарност защото има само две гънки, за ядене и тоалетна!

21

Mda

преди 3 години

До УжасенаПрекръсти се на параноичка. После хващай към гората да поживееш 5-6 г откъсната от света и хората и ще се спасиш от вируса.

20

До 11

преди 3 години

Те в Бг повечето министри са калинки и компетентни колкото него - за това и държавата е на това дередже и толко години се поддържа хаос във всяка една сфера.

19

Нане

преди 3 години

До ужасенаТова, ако не го пишеш на майтап...)Си запази част при специалист сестро...