58

Лицата от снимката

преди 3 години

Лицата от снимката пак нарушават дистанцията и не носят маски защо????????????????????Също така лицата които разпорстраняват и всяват паника по онтошение на корона трябва да носят съдебна отговорност .в ТОВА ЧИСЛО МЕДИИ ЖУРНАЛИСТИ ПОЛИТИЦИ И ВСИЧКИ ВКЛЮЧЕНИ В ОТНЕМАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И РАЗСИПРВАНЕ НА ИКОНОИКАТА ТРЯБВА ДА НОСЯТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА РЕПРЕСИИТЕ КОИТО ИЗВЪРШИХА НАД БЪЛГАРСКОТО НАЕЛЕНИЕ.По поведението им се вижда ,че готвят нещо лошо за бългрския народ

57

Анонимен

преди 3 години

българите се стрякат само когато ножа е до шията. Това че в Бразилия, Италия, Китай, САЩ, Обединеното кралство поголовно умират хора от коронавируса за тях е нещо далечно. На улицата хората вървят по двама-трима ще ще блъснат направо във вас. Бабичките не спазват никакви извънредни часове. Нека да почнат да падат трупове по улицата за да се стреснем, българинът се стряска само кога стане нетърпимо!

56

Анонимен

преди 3 години

Благодарност за изпраната униформа на г-н професора. Сега по-прилича на лекар.

55

Анонимен

преди 3 години

53 - и е напълно прав. Глобално измират една 20 от заразените при пол-отпуснат режим. Това означава че трябва поне 250 000 българи да измрат. Засега щаба бави топката защото болничните легла не могат да поемат наведънж толкова заразени, но ако пламне изведнъж цялата страна ще стане страшно. българите като че не проумяват размерът на бедствието събират си се по ресторантите. никой не може да ме убеди че нямат пари. Ако нямаха пари нямаше да ходят по ресторанти. Нека да падат трупове!

54

Анонимен

преди 3 години

Тоя каза:''Ше видите сега колко много хора ше измрат!Яко ше измрат!''

53

Анонимен

преди 3 години

Много платен *** всяващ паника,много нещо. Кой им плаща не тези?!

52

Ни

преди 3 години

Премахнете неадекватните мерки по пазарите ! Създавате излишни тълпи поради невъзможност да излезе човек по-рано от края на пазара!!!!Хаотично е да работятт моловете на климатик , а да не работят нормално откритите пазари .

51

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой от коментиращите,който да е видял изследвал коронавируса и да е лекувал болни от коронавирус?Ако няма такъв и не сте такъв,моля да не коментирате и да не пишете глупости!Мангъров също не е виждал такъв коронавирус,нито е лекувал болн от негои,така че, да си затвори чофката ,този !

50

Анонимен

преди 3 години

ТИЯ ФАЛИРВАТ БЪЛГАРИЯ!ВИДЕНОВ ЩЕ НИ СЕ СТОРИ КОМИК..

49

Анонимен

преди 3 години

Държавата ни е в голяма опасност ако се смени властта,в голяма опасност,трябва Цветанов да се върне и настоящото правителство да продължи да управлява и след изборите!

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Аве не го съди толкова Мутафчийски, изтърва си нервите, но не вярвам да е мислил лошото за народа.Лично за мен, просто стана за смях, особенно след Бенатова.Много добре знае че ще го провокират, трябваше да запази самоконтрол и да отговаря като мъж на честа.Вие бихте ли си поверили живота на фронта с генерал, който си изпуска нервите.....?

47

Анонимен

преди 3 години

ШИЗИТА, БОЛНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ, А ВИЕ ОТХЛАБВАТЕ МЕРКИТЕ! НЕЩО НЯМА ЛОГИКА?ЕДНО ГОВОРИТЕ, ДРУГО ПРАВИТЕ!ЛЪЖЦИ

46

Анонимен

преди 3 години

Проф. Радка Аргирова(доказан вирусолог и епидемиолог) каза в интервю за ***.бг, че епидемията у нас отминава. Вирусът е мутирал и не е така опасен. Деликатно отбеляза, че ако я попитат по въпроси на хирургията (Оня с мундирите?) няма да коментира, защото не е в нейната област !

45

Анонимен

преди 3 години

от брифинга ми стана ясно, че имаме слаби юристи и слаби журналисти.Интересни неща казаха Катранджиев и Мутафчийски .Никой не се сети да попита за асмиптоматичните.Такъв е случаят в Пазарджик.

44

Анонимен

преди 3 години

ЗАЩО ОТПУСКАТЕ МЕРКИТЕ?ЗАЩО? СЛЕД КАТО МАНГЪРОВ НЕ Е ПРАВ????

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47А ти продължавай да си вярваш на толупите и тяхните марионетки ! За мен Мангъров дава РЕАЛНАТА ОЦЕНКА а на вас не ви харесва че неговата теория отхвърля прилапаните от Борисов и неговите марионетки заслуги на правителството ,за мен това правителство не даде шанс на българските пенсионери да доживеят до пандемията! Непрекъснато ни плашеха с починалите в Италия и Испания само дето не казаха че там големият процент са възрастни на възраст до която българите не доживяват заради бедно

42

Анонимен

преди 3 години

Тиквата, Годжи, Ананиев- отменяйте маските, бе скaпaняци! Колко още ще трябва да отбиваме номера като влизаме в магазини и градски транспорт? 1 месец 1 година? Вашта ***...ка!

41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Мангъров е уникален глупендър.Толкова смехории наговори сутринта сухата съчка,че не е истина.

40

Анонимен

преди 3 години

Мангъров каза, че докато не го преболедуваме тоя вирус 70 процента от населението - няма спасение. Ако слушаме него ще ни прати в моргата. Отваряме, магазините, отваряме всичко, нищо че в момента производителите в Германия, Китай и пр. са свили производството си, но ние да работим на "празни обороти" с едничката цел да заразяваме хората, за да отмира по-бързо вируса. Мангъров въобще не отчита мутацията на вируса и че за два месеца той е станал от тип А в тип Б в тип С в тип Д

39

Анонимен

преди 3 години

Именно заради странни като Англия, Италия, Китай ние очаквахме да има "пик" и "спас". но в България се развиват вируса по съвсем друг начин. ЕДна от тезите е, че много повече хора са ваксинирани срещу белодробни болести спрямо Италия да речем, но това е хипотеза. Засега няма с кого да се сравняваме и не можем да се сърдим на Щаба за действията им защото действат на сляпо. Ако отпуснат изведнъж мерките и умрат 600 души на ден, по-добре ли ще е? Да, може да не стане, ама ако стане?