98

Анонимен

преди 3 години

Ако Мангъров е участвал в писанията след последното му откровение какво и на кого щял да "пусне" няма да го гледам и чета изобщо ,явно има психически проблеми.Ако е вярно това което прочетох по електр.вестници.

97

Анонимен

преди 3 години

Генерале каде са 400 листа писани от лекарския съюз забутани някаде при големия ***. Защо ги криете да видим какво толкова са писали нашите проф, спицеалисти.

96

Гавра

преди 3 години

Седейки до Тиквата, която го сочи" Ето и Мутафчийски го направихме шеф на ВМА", "Яко ще умрат ама Яко", "Невиждана епидемия", катафалки, трупове, грип тип Б е по-опасен. Постове, нови пагони, може министър да стане. *** без достойнство. Читав човек няма да седне до Тиквата...

95

Марш

преди 3 години

този до кога ще го гледаме,и ще му слушаме л*жите?Да хваща Кунчев по ръка - слу*та на СЗО за БГ,и да ходят да си харчат парите дадени им от СЗО като награда за всяването на паника и агитирането за ваксини с ч*пове!*** и ***!

94

Таня

преди 3 години

Увеличава се броят на оздравелите, също и на починалите. Тази тенденция ще продължи и даже ще се засили през следващите дни. Щабът ще нагоди сметките с данните към края на дейността си. Но и старите данни ги имаме.

93

Анонимен

преди 3 години

до 98Причината да ни викат толупи не е това. Викат ни толупи, защото могат да си го позволят без последствия за техния собствен гз. Дали ако Меркел каже на немците толупи ще остане дори седмица на поста ???

92

Анонимен

преди 3 години

До Васил 90Абе умнико ненагледен! Видин и Ямбол останаха без лекари! Всяка сутрин обясняват бавно и напоително, като за дееебили, че трябва да запазят здравната система от вирус, който не е познат на СВЕТА. Не само у нас. По-устойчив е и затова се разпространява по-бързо. Няма ваксина. Виждаме в САЩ и Англия какво се случва. Ще умират и хора от болести, от които досега не се умираше. Защото няма кой да ги лекува! Май трябва да обясняват като на амеби? После:"ама що ни викат ту лу пи"!

91

Анонимен

преди 3 години

До ДО дР. дРЕШвеция изграждали ли са социализъм и социалистически човек? Виж къде са били България и Швеция 39-та година. И виж от тогава какво е различното между двете държави. Ние 2967USD на човек БВП. Швеция 6697USD. Равни сме с Италия. Зад нас са били Полша, Унгария, Португалия, Румъния, Югослави и Румъния. Още ноември миналата година подобрихме рекорда за износ на ПРОМИШЛЕНА продукция за Зап.Европа от 1939! Уравняваме търг.салдо и миграцията. Та, крекайте още! Да върнем НРБ? А?

90

Анонимен

преди 3 години

Любимецът на недоуважените лелки д-р Смърт пак дава ценна информация...

89

Анонимен

преди 3 години

ТОА АКО Е ТАКЪВ ДОКТОР, КЪВТО Е ГЕНЕРАЛ...НО ТЕ ВОЕННИТЕ СА КАТ ЖИВОТНИ, ТЯХ И ВЕТЕРИНАР ГИ ОПРАВЯ. ЕЙ ГЛЕДАЙТЕ ПРИМЕРНО РАДЕВ.

88

ДО дР. дРЕ

преди 3 години

ШВЕЦИЯ -БВП НА ГЛАВА -40 000 ЕВРАСР. ЗАПЛАТА - 4500 ЕВРАНОМЕР 1 В СВЕТА ПО СТАНДАРТ НА ЖИВОТБЪЛГАРИЯ- БВП НА ГЛАВА - 3 000 ЕВРАСР.ЗАПЛАТА - 800 ЛВ НА МАЙНАТА СИ В ИКОН. КЛАСАЦИЯСАМ СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ!

87

Анонимен

преди 3 години

Едва ли не сега тези марионетки ни убеждават да благодарим на Б.Б. затова че мнозина българи не доживяха да видят тази лоша пандемия, щото Борисов се погрижи предварително за тях ! Нали знаете че у нас продължителността на живот е 72 г. а в Италия и Испания 82 г. цели 10 отгоре ,кой е виновен че там живеят по-вече ,че са им давали пари за лекарства ,за по-добър живот а при нас Б.Б. нали си има Алена тя го напътства предварително бавно и равномерно да разчиства пътя на мафията от старци и изли

86

др. Дре

преди 3 години

До Анонимен 79Швеция:заразени - 31,523умрели - 3,831Българиязаразени -2,331умрели - 120Сам си прави изводите.

85

Анонимен

преди 3 години

оф, тия няма ли да се скрият?

84

Командос

преди 3 години

До Анонимен 63Ами успех тогава, щом можеш да се довериш на генерал, който си изпуска нервите нееднократно, не ти завиждам ако си в реална битка.Иначе да е жив и здрав Мутафчийски, почна добре и свърши зле, както се казва, никога не е късно да станеш за резил.

83

За СЗО

преди 3 години

до 84- Бате ти Тръмп ти прати СЗО по дяволите. Дори ще иска да ги съди. Така че не бързай да се уповаваш на техните данни.

82

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера каква е тази наглост да отидеш в друга държава, да печелиш пари там, да плащаш данъци там и после да се върнеш в България за да ползваш благините на здравеопазването, при положение че не си плащал осигуровки и данъци.А най-не мога да разбера как хора които не живеят в България имат наглостта да дават мнения за България? за да даваш мнения за родината си трябва да си запознат до болка с проблемите й.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонименти наистина ли вярваш, че данните за Беларус са верни? Ами че то в С.корея има НУЛА заразени, но въпреки това реват за международна помощ. Брей, за какво им е тази помощ, щом има нула заразени?

80

.

преди 3 години

До ИспанияАма ти лично ли ги брои тези починали ОТ коронавирус? Или са починали С коронавирус, но от друго? Или са имали симптоми, асоциирани с коронавирус, но тествани ли са? А погледна ли статистиката на СЗО за починалите, асоциирани със сезонния грип за последните 20 години? Как ги разнасяте тези цифри, без да можете да си осмислите...

79

Анонимен до 80

преди 3 години

Коментара ми е до 81 тук се трие на поразия и стават грешки.