15

Анонимен

преди 3 години

По публикацията работи: Камелия ЦветановаСамо 2 изречения ли можеш да пишеТи и без тва за друго не ставаш

14

Анонимен

преди 3 години

До КоткиАми какво да ти кажа брато....***.Аз почвам да си мисля, че нивото ние паднало много ниско.Когато кажеш журналист, си представяш човек който проучва и си прави разследване с цел да напише статия и да уведоми общността, само че виждам само крякащи *** с безмислени въпроси.

13

Котки

преди 3 години

И това "масово" тестване в Пловдив на 1000 души... Не разбрах, конник със свитък ли уведомява набелязаните, че го мотаят толкова време? Сериозно, мисля че щаба се справя ОК, имайки предвид ресурсите. Ама цялата тази история със "срезовото" тестване я попрецакаха. И някой журналист накрая да попита колко са прекарали вируса без да разберат общо като процент. А не да питат за климатиците в молове те и то няколко пъти, кой даже ходи в тези молове?

12

8

преди 3 години

Господа слуги на властта , докато нямаме общата картина всичко друго са манипулации !Дайте по критериите :възраст , доходи ,достъп до тестове и пр. България по заболеваемост е тенджера под налягане ,чийто вентил щаба отвива според указанията на премиера , който "не пуснал " на Мангъров , защато бил мъж !? Абе ти му пусни пък да виш после какво ще стане 1

11

дедо Ташунко

преди 3 години

Банда голи глави, имаше едно време един филм. Омръзнали са ми до болка.

10

Анонимен

преди 3 години

След щаба по БТВ говори Мангъров и това се казва достоверен анализ ! В България властта си преписва заслуги но точно тя е убила нашите възрастни преди да дойде пандемията ,защото умрелите в Испания и Италия са над 70 годишни стари хора по на 80 г. докато у нас продължителността на живот е до 72 години-така че преди да дойде пандемията властта се е погрижила да ги зарови с мизерните пенсии!Ние сме на поредното срамно място по продължителност на живот и то е 81 място ,но бат Бойко за това мълчи !

9

Харабейшио

преди 3 години

Този цирк не го ли разтуриха, гледа ли го някой все още?

8

Анонимен

преди 3 години

Българи чухте ли какво каза Мангъров . У нас имаме в пъти по-малко починали не защото Бойко има заслуга а напротив щото продължителността на живот в България е 72 г. т.е. вируса Бойко предварително ги е убил а в Италия Испания продължителността на живот е с 10 г. отгоре 81-82 г. и починалите там са най-много в тази възрастова група ,така че не бързайте да величаете властта която преди да дойде пандемията е уморила българите с мизерни пенсии и липсата на пари за лечение на старите хора !

7

Анонимен

преди 3 години

Щабът отново показа високата си класа.Трудно е обаче за *** да разберат какво казват лекарите.IQ на хората от Щаба е високо.

6

Котки

преди 3 години

Тези журналисти са слaбoyмни. Какви народни танци, какви колоездачи, какви са тези глупости? А една овца даже успя да попита едно и също нещо 3 пъти...

5

Генерал Годжи

преди 3 години

Ако продължавате да се бъзикате с мен,ще ви затвора пак

4

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Както винаги,ген.Мутафчийски и Щаба ..... на ниво.Има разбрали,и такива дето не могат да си надвият на ината , да разберат.

3

Анонимен

преди 3 години

Мисирките днес бяха много настървени. Толкова ли не можете предварително да си определите реда на задаване на въпроси. Не сме длъжни да ви слушаме надвикванията. Защо винаги започват медиите на Пеевски. Пасквилите на прасмедия никой не чете и не желае да ни се навират пред очите. Редът трябва да се определя от рейтинга на всяка медия.

2

Анонимен

преди 3 години

Много дълга масата на лапачите бе...и не разбрах пак колко са тестовете и защо политиците се тестват безплатно всяка седмица а обикновените българи когато идат да се тастват след препоръка от личният лекар плаща като поп ?

1

Анонимен

преди 3 години

Пак ли ? Направо се успокоих като чух мисирката на бат Бойко Ива Николова от ПИК- официоза на властта !