24

batmario

преди 3 години

50 000...тва е нещо страшно...смятай щом аз кашлям...машшала

23

Анонимен

преди 3 години

А само няколко махали блокираха! Браво!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Дадох ти подкрепа и се съгласявам общо взето с написаното ти, но самочувствие е относително.Виждаш бият твой колега, но не се намесваш, щото закона бил такъв, или не си достатъчно подготвен за да се справиш със ситуацията....Има ченгета които не стават за нищо, обаче има и ченгета които само с присъствието си излъчват респект.....

21

Анонимен

преди 3 години

Герберастите имат бясни Халюцинации нон стоп.

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми трябва да се обедините всички партии срещу престъпността и да сте безкомпромисни , иначе ще продължи да се вихри престъпност, но е вярно,че през управлението на ГЕРБ и ОП,престъпленията намаляха и полицаите добиха самочувствие.

19

Анонимен

преди 3 години

До Браво на ГЕРБ !Ами не, не е на добре.Ако си психопат и си силен, значи можеш да пребиеш ченге...така ли?Не изключвам че има и корумпирани, които си мислят - аз имам власт и не виждам смисъл от това което правя, света си е такъв какъвто е....Слава Богу това са малцина и гледат много американски филми.В Америка, ако не се подчиниш на полицай, имат право да те застрелят, но там са позволени продажбите на оръжия, ще кажеш че са чипс...:)

18

Анонимен

преди 3 години

Естествено, като всички си стоят вкъщи, как да ги ограбят? Я да кажат за убийствата на самотни пенсионери колко са? Колко възрастни хора са били пребити или им е взимана хараната или някакви глупости дето полицията дори не води следствие за тях.

17

Анонимен

преди 3 години

До 15- Поете на герберството, кое му е бравото - всеки ден бити , ограбени , шерифът отива след като старците са бити и ограбени ,ако това му е защитата - кучета я яли ..и то както се оказва в буквален смисъл ,щото и с нападенията на бездомни или на психопати кучета и с това не могат да се справят ..и като нямате аргументи започвате- Радев ,Нинова,БСП като че ли вашите музи не са от това ко..ти..ло ..не съм им фен ,но можеш ли да обясниш с какво Радев е виновен ,че във Видин пребиха хората???

16

Анонимен

преди 3 години

Нищо не говори за голямата корупция от МВР ,тв постоянно дават новини и предавания!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Значи можело... отдавна народа беше спрял да се пита как така в полицейска държава има битова престъпност.

14

Анонимен

преди 3 години

До 3Правилно мислиш, че живота трябва да продължи, но какво предлагаш...?Маринов си беше шофер на Маджо, но явно полицейската болест го е хванала и него...хахах.Познавам хора, които преди да станат полицаи, си бяха разпасани отвсякъде, обаче като станаха такива, ще кажеш са различни хора.Аз никога не съм се стремял да бъда кука, но съм работил охрана и знам че е голяма отговорност...Щото всеки те съди и си главния виновник ако нещо стане.

13

Браво на ГЕРБ !

преди 3 години

Това са добри новини - е, на БСП ето и марионетката Радев не им харесва, когато в България нещо се подобрява, но на нас българите ни харесва !

12

Тонката

преди 3 години

Е сега гледам новините и видях пак Румен Гечев да дава съвети на народа:):):):)Румен Гечев бе:):):):)

11

Тонката

преди 3 години

Някой има ли конкретни предложения,ако догодина не е "Борисов4":):):)Такива мнения с разни тесни специалисти и експерти и служебен кабинет назначен от Румен радев а.к.а. БСП а.к.а Решетников не се приемат:):):)

10

Анонимен

преди 3 години

Вярвам му,откакто ГЕРБ управляват с ОП,престъпността намаля в страната!

9

Анонимен

преди 3 години

Да, както казва колегата по-напред, заглавието трябва да е:Сигналите към МВР спаднали от началото на годината, ...

8

Тулуп

преди 3 години

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов дори обещаваше да подаде оставка, ако МСП не бъде отменен до миналата есен.

7

Анонимен

преди 3 години

Мафиотът Боко Тиквата не ви ли ограби цели два месеца от доходите ви? Как така престъпността била спаднала?

6

Шопо

преди 3 години

МариноFF,нали знаеш ,че никой не ти вярва ?! Всеки ден по новините дават някой пребит от хохавелите старец или старица,ограбен и смазан от Ония.... Затова по-добре се скрий!

5

Анонимен

преди 3 години

Спадна ли са, ама друг път. Хората, са рачаровани и загубиха доверие в МВР и не подават писмени сигнали в управления, и го знаете много добре.