64

Анонимен

преди 3 години

Тарифите за протеста, зад който официално застана обвиняемия за 1 млн.лв. Костадин Костадинов-Копейкин, са били от 50 до 150 лв. Мирните протестиращи, които са били за маса пред Народното сърбание последните два дни са прибирали по 50 лв. Едрите бабанки, докарани с рейсове от провинцията, обаче взимали двойно. Вече най-големите смелчаци с кримнинални досиета били уговаряни да се бият и да провокират униформените служители, да се окървави протеста и да настане хаос. За такива-тарифата била 150 лв.Целта на олигарсите, сгазили закона, е само една - да дестабилизират държвата, да с

63

Анонимен

преди 3 години

Не искамe ГЕРБ,ОП,СДС да падат пот власт и да се сменя властта и да идват насилници,подпалвачи,убийци на власт!Олигархията брои по 150 лв. на калпак за кръв на метежа Васил Божков и Цветан Василев развързали кесиите, за да дестабилизират държавата Забегналите в чужбина олигарси Цветан Василев, който открадна 5-6 млрд. от КТБ, и Васил Божков, който е обвиняем за 700 млн.лв., са развързали кесиите, за да опитат да дестабилизират държавата. По оперативна информация на службите, са давали по 150 лв. на калпак, на всеки, който окървави протеста на Копейкин и влезе в бой с полицията

62

Анонимен

преди 3 години

Тоя има прическа от 22-ри век

61

Анонимен

преди 3 години

Без ГЕРБ,ОП,Цветанов ,България ще бъде съсипана,не искме да се сменя властта,не искаме!

60

Анонимен

преди 3 години

ТОЛКОВА Е СПАДНАЛА, ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ ОТ РАБОТА ДА СЕ ОБРЪСНЕ!

59

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ ВИ ЧИПИРАТ С 5G ! Ставайте рано и си мийте очите с вода с джилезу! И да носите шапки железни против уроки! Има и КРЕМТРЕЙЛС! - там трябва да се носи противогаз!Има и ХААРП - Само мрежа на главата Ви спасява!Всичко се лекува само със секс! Дано не сте в рисковата група... пак...

58

Българ

преди 3 години

До коя е В.ТомоваКоя е тази прословута Томова....?Да не е шеф на наркокартел в БГ....?Хахахах шегувам се луд, не съм е чувал тази журналистка, може би съм свикнал като ме видят мисирките да ми козируват....хахахах

57

Анонимен

преди 3 години

Битовата престъпност може да е намаляла, но тази на престъпното управление на ГЕРБ се увеличила многократно.ЕК продължава да ни наблюдава заради корупция и кражби.

56

Тъпомер

преди 3 години

Коя била Томова,а кой е бил Младен Маринов всеки знае.

55

Анонимен

преди 3 години

В.Томова е ВРАГ на България,работи срещу България за пари,защо не поискате отчет за парите от кой ги получва и плаща ли такси на държавата?

54

Анонимен

преди 3 години

В.Томова работи срещу държавата ни и за престъпниците,трябва да бъде осъдена за антидържавна дейност!

53

Анонимен

преди 3 години

Крадци, Наркотрафиканти и правещи бизнес с ***, са АРАБСКИ Шпиони.... Има разни ***- ***, хем ***, хем мързеливи, но много АЛЧНИ. Такива стават ПРЕДАТЕЛИ и помагачи на арабите. А турско- негърските фирми- А1(ЕМтел) и ВИиваком уб.иват и разболяват хората в България с РАК и Левкемия . Като утрепят такива в тъмното, хем взимаш пари, хем СПАСЯВАШ България..

52

Анонимен

преди 3 години

До коя е В.ТомоваДреме ми коя е

51

коя е В.Томова

преди 3 години

Нормално ли е осъден клеветник да продължава да работи като журналист?Това е все едно да отнемат книжката на шофьор, а той да продължи да шофира. Не е ли крайно време депутатите да приемат закон, с който да забранят на такива рецидивисти да пишат статии? Или такова трябва да е лицето на журналистиката в България? Ако всичко това е нормално, вероятно тя ще надживее държавата ни и ще танцува върху краха ѝ.

50

коя е В.Томова

преди 3 години

Трябва ли, журналистиката да бъде основана на личната изгода? Трябва ли,ако някой ти откаже нещо,да започнеш да сипеш клевети по негов адрес,с претенцията че си разследващ журналист и информираш обществото?Нормално ли някакъв блог,който за по-сигурно е прехвърлен на лице от малцинствата,да бъде машина за вулгарно очерняне на неудобни хора и да манипулира? Нормално ли е осъден клеветник да продължава да работи като журналист?Това е все едно да отнемат книжката на шофьор,а той да

49

Българ

преди 3 години

До Поинтересувайте сеБрато, не е само в Пловдив, но така е и във Варна и разбира се София...Уважавам хората с полицейски значки, но на повечето не им пука.

48

Анонимен

преди 3 години

Томова винаги е работила само за пари и рекетитирала,няма никакви скруполи и съвест,готова е да продаде и предаде България чрез сайта си,както и направи през последната година,за да свали законоото правителство и качи престъпниците на власт, трябва да се осъди за антидържавна дейност,предателство към държавата и да я документира от къде получава средствата си поименно,да се отчете пред хазната.

47

Анонимен

преди 3 години

Две лелки си говорят и едната се оплаква на другата:- Марче съсипана съм! Мъжът ми страда от синдрома на oхлювa!- Че какъв е тоя синдром, *** Виолето? За пръв път го чувам.- Ми такъв....като му го погаля и той се скрива.

46

Анонимен

преди 3 години

Глупусти дължало се на кпп тата ! Аз се пукнах да обикалям едн път не ми искаха лична карта даже не гледаха аз ли съм кой съм !

45

Поинтересувайте се

преди 3 години

С колко процента е спаднала престъпността в Пловдив веднага след акцията на Чочоолу и през следващите два месеца. Говори се, че спаднала с над 80%. Защо ли? :)