27

Вержи

преди 3 години

До Пада ви сеАбе цените не са толкова високи за тоя вид услуга, щото в чуждите курорти е два пъти повече. Тук на фона на там е евтино. Това, че българинът е с ниски доходи е друга тема.

26

Щирлиц

преди 3 години

При тези ...скромни надценки,имате достатъчно печалба,стига ревахте.

25

Абе...

преди 3 години

Жираедели ли ?Цеко ли..Цецо ли....Някой от тия да дадеБоко също..Егати , втората най богата община да е борчлияА снежинка стотинка? А чай по 4 лв , чебабче по 5 ??А колко имоти има в общината..само данък сгради и смет колко е ???

24

мхм

преди 3 години

откраднаха милиарди, искат още. наглеци! дано изгорят

23

izh

преди 3 години

И аз се надявам някой да ми даде безвъзмездно пари, че да отида в Банско на почивка. Тогава спортягите и банкерите, собственици на хотели ще струват двойно на бюджета, а бюджета го пълня аз. Е?

22

Бат Жоро

преди 3 години

Алчници сте банскалии.. Само на вас е трудно

21

Отвратителни хора

преди 3 години

Нанесаха ужасни щети на природата , изсекоха запалиха и бетонираха всичко там, а сега и да им платят всички останали нормални хора? Защо???

20

баба мара

преди 3 години

няма да пипате моите пари от бюджета искахте лифтове хотели концесионерихаиде сега или фалирате или продавате имущество и си помагате вашата алчностняма краи новоизлюпени капиталисти

19

Анонимен

преди 3 години

Бедни хотелиери ... живи да ги оплачеш, все едно живеят за едната заплата и са ги уволнили. Да са развивали други дейности освен туризма, кой им е пречил?

18

Анонимен

преди 3 години

С по няколко хотела и апартамента пари искат?Проверявайте на кой давате

17

Пада ви се

преди 3 години

Така е, щом вдигнахте безумно ски картите. Не мислихте за българските скиори и ударихте на камък. Тази зима помислете колко пари да направите картата. Ама като знам какви сте ***, вие ще в вдигнете още, за да избиете загубите.

16

Анонимен

преди 3 години

Ега си парадокса в държавата!Най богатите искат от бедните?!Борисоф спрете да раздавате пари!Кресливите и обръчите ще вземат ,а другите ще духат супата!

15

Анонимен

преди 3 години

Като футболни отбори получават държавна помощ, ще иска и той.Не са видели лошо , затова .

14

Един Pk

преди 3 години

Да паркираш в Банско е смърт.А за съботите че се плаща е написано с много дребни букви и приходящите не ги виждат.Следват глоби.Кръчмите - прости и лакоми келнери.Сега общинта немала пари. Ами каокво да кажат другите общини като тази във Видин.Ами дребни средни фирми които произвеждат и сега освобождават хора по борсите и никой не им помага.

13

Minuva42

преди 3 години

Хахаха.Да бе - посред лято. Онези от морето се припотяват по 8 пъти на ден той - помощ за Банско :)хаха :) това беше добро

12

В. Узунов

преди 3 години

Първо да си оправят тоалетните в хотелите. Щях да се пребия като ходих по нужда. Сложили уж луксозни а няма място къде да стъпиш отгоре. Във външна тоалетна с часове мога да си стоя на двете тухли.

11

Анонимен

преди 3 години

Народа е безработен и гладен но министрите си строят палати за милиони и живеят под наем в имотите на другите назначени за милиадери всички ще емигрират само тук един *** пожарникар дето дори не е и пожарникар бил го назначили за охрана на предишния диктатор и той се мисли за следващия диктатор и иска да живее все така на власт и тия около него дето никва работа не са свършили а искат народа да работи за 600 лв и да им гласува е няма кой да ви гласува

10

Хихи

преди 3 години

Кмет-наглец! Какво ви е пречил вирусът бе, другарче. Ски сезонът почти беше приключил, когато дойде кризата. Щом и Банско, на който завижда цяла България, е на загуба, значи цялата община начело със злополучния кмет да си ходи. Оставка!

9

Анонимен

преди 3 години

В тая държжава някой живеят царски живот милионери милиардери а други безработни гладни или ако някой ги наеме на няква работа за 600 лв затова всичи емигрират

8

Надявам се...

преди 3 години

...хората, които четат статията, да правят разлика между процент безработни и окончателно загубили интерес да търсят работа. Последните статистиката въобще не ги отчита и измерва. Въпросът тук е колко процента от общото цяло трудоспособно население, на територията на страната, с постоянна адресна регистрация, в последните шест месеца, не работи? Цифрата съм сигурен ще стресне и най-богатият евреин, който не е пипал работа цял живот! Мдаааам, много лошо...