35

Истукан

преди 3 години

Паниката корона беше изкуствено надута като балон. Трябва да дадат на съд първо световната медицинска организация. Тя стоеше в заговора с коронавируса и тя измисли името на този вирус и каза, че от него се умира, което беше пълна лъжа. Видяхте ли уж умрелите хора? Пенсионери с инфаркти, диебати, бъбречна недостатъчност, хипертонии, рак и каво ли още не. Здрав човек нямаше дето да е починал от коронавирус. Всичките пенсионери с болести или малди с болести.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Пък като затегнем мерките, след 10-20 години ще видим дали може да се разхлабват.

33

Анонимен

преди 3 години

Троловете наскачаха :)

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Аз се чудя защо взеха да ми растат крила, пък то било от ковида.

31

Анонимен

преди 3 години

Ковид е РНК. След 17 клон по веригата е междувидов и се разклонява към всичко живо. Не хората, а птици го разнасят.

30

Анонимен

преди 3 години

До 1-2 месеца ще се разбере дали има нужда от затягане на мерките пак.Мангъровците нека да си плямпат колкото искат

29

30

преди 3 години

А как по телефона ли? Ходи се скрий у вас, сложи си 3 маски изкъпи се с белина и живей спокойно. И *** по форумите колко е страшен светът. Простотията ви е страшното.

28

Анонимен

преди 3 години

Затваряне на заведенията и парковете. КПП и декларации. Ред в страната, та като се върне вирусът да сме готови.

27

Анонимен

преди 3 години

До Ужасена Ти не си ужасена ти си чисто и просто един ***. Говори се че на троловете нямало да се плаща с пари ами с некакви безполезни жетони...

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Може китайците или други азиатци във вашия град да са изяли кучетата и котките и заради това да са намалели.

25

23

преди 3 години

Ти с родата ли живееш бре? Повиват те още и проверяват дали си оправил жената? Я чакай...то не се е намерила жена, която да иска да живее с теб на едно място с цялата пасмина.

24

Анонимен

преди 3 години

Мерките спасиха стотици животи. Младите да не се чувстват недосегаеми, защото вирусът мутира. Щом заразява котки и кучета с десетки пъти по-силна имунна система от човек и те дават фира, какво очаквате за хората.В нашия град тези животни драстично намаляха и не заради действия на общината.

23

Анонимен

преди 3 години

Като директор на детска градина бих се зарадвал някоя от учителките да се зарази, че на нейно място да уредя гаджето си.

22

Бау

преди 3 години

До 16Пазим си възрастните/болни близки ве .. Знам трудно ти е да го разбереш, но ....

21

Анонимен

преди 3 години

Няма как да има паника понеже мащаба на вируса в България е нищожен.Ако имахме да каже поне 100 000 болни за месец тогава щеше да се усети паника в населението.

20

Ужасена

преди 3 години

Вирусът не си е отишъл а има голяма вероятност пак да се върне и то по-силен от всякога! Затова аз съм за връщане на строгите мерки, носенето на маски на открито, излизане само до магазина и то с декларация и връщане на КПП-тата до края на юни!Също да се затворят заведенията и парковете!

19

До 17

преди 3 години

Е да, ама сега като види резултата от скалъпената статистика и ще му стане едно хубаво. Може да си мисли, че е истина дори. Той и щаба му се видя, че не са много в ред с главата. Всички други знаем, че никакво проучване не е правено и всичко са измислици. Не познавам 1 човек да е участвал в такова, но 100% презират тия мижитурки.

18

До 15

преди 3 години

Ако бяхме народ на място изобщо нямаше да допуснем да ни се налагат каквито и да е мерки още в началото...заради некъв смешен грип

17

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха, 70% одобрение на този злобен, жалък и противен човечец Мутафчийски? Я не ме разсмивайте! Един човек не познавам който да го одобрява! Масовата оценка за него се колебае между съжаление, погнуса и презрение...

16

Анонимен

преди 3 години

Все още не мога да повярвам, че има хора и то млади, които мислят че ще гътнат ако ги хване грип и са се маскирали и шокирали. Бабички на по 20-30 години. Това са тия същите дето посред лято им е студено и ходят с шуба понеже мама им е казала.