8

Анонимен

преди 3 години

Адвокатска теза за малоуумници:И на колата нищо и нямало, а свидетелите я счупили при отварянето с ритници и юмруци.Едно съвсем леко чукване, което довело до пребиване на Милен от тълпата и до счупване на колата му.

7

do 1

преди 3 години

няма нищо комплексно:- ако шоферът е трезвен и в кондиция, значи е невинен- ако шоферът е управлявал МПС под каквото и да е влияние на алкохол, дрога, лекарства или опиати, значи е виновен.- ако жертвите бяха живи, и в двата случая щяха да ги глобят. В първият случай, щяха да изплатят и щетите по колата на шофера. Но те не са живи, съответно няма как да ги накажат за неправилното пресичане.

6

Анонимен

преди 3 години

Ако даде пари на съдията ще се размине и ще получи 3 години условна. Ще излезе след година и половина за добро поведение. Така е в България. В Италия едва ли ще му дадат 18 години ще му дадат да кажем най-много 8 и отново ще излезе бързо. Корупцията я има навсякъде в ЕС.

5

до 4

преди 3 години

Невинен? По-скоро нарушител на домашната изолация, както е казано в коментар 1. От там на сетне има друга група хора, намесващи се и уж помагащи, които го убиват на място. Затова е казано колко комплексен е случаят. Затова и не тръгва делото. Същото и в Италия. Хем така, хем иначе. Не казвам, че лекето Кристиян е невинен, напротив. Просто изказвам фактите, които ще се вземат предвид от обвинението и защитата.

4

Анонимен

преди 3 години

В нашия случай има един убит невинен от пиян и дрогиран убиец, който нарушава всички закони.

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

Значи, бедните са богати. Просто природния баланс е при тях, и не се налага да живеят на заем и да го плащат на куп.

2

Анонимен

преди 3 години

Властта развращава, а абсолютната власт развращава абсолютно.Справка: кристиян маминото лeкeнце

1

Анонимен

преди 3 години

О, случаят го знам идеално- бях в Рим на гости на мои близки приятели италианци за Коледа на 2 пресечки от случката. Реално обществото изрева много, но идеално се вижда на всички камери как девойките пресичат на червено. Случаят е доста комплексен. Нещо като случката с Цветков тук. Хем пиян, ама хем прегазва виновни. А при нас- група неквалифицирани "помагачи" отрепват на място Цветков, извършвайки престъпления, като го вадят от колата. Както и всички са нарушители на домашната изолация. Патово.