28

Русия

преди 3 години

Ето от де ами купирали съдебната ни система!"Съкратена процедура с намаление на една трета, *** той бил зимал наркотиците мноу приди катастрофата!Злеталия с короната са дуказа кат най мизирабалската държава в Юропата!

27

Анонимен

преди 3 години

Сина на известния режисьор сега е известен убиец.Явно съдбата им е да са известни!Ако сега и съда опрвдае очакванията на хората ще се получи едно известно дело!

26

Анонимен

преди 3 години

И какво като е син на известен искате да внушите нещо ли ?

25

Анонимен

преди 3 години

До до 4Убиват на място баба си. Кой е причинил катастрофа с увреди, несъвместими със живота? Този, който се е докарал до състояние да не знае къде се намира и да не може да види спрели автомобили пред себе си посред бял ден в хубаво време.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Хайде, хайде. Ако приемеш, че девойките са съдействали за инцидента, то н нашия случай ако не имало дрогиран да отнесе спрелия, нямаше да има на какъв пострадал да помагат пешеходците.

23

Таа нема да я бъде

преди 3 години

Увага!Започват да ни тъпчат с новини където за дрогирани убийци се искат леки 10 годишни присъди.Я дай байнольо какво нашия хубавец Глистарян е неговите спътници щяха да им правят в Тайван.Редното е доживотен за Глиско, по 25 за мухите и кръвнина от тримата по мильон лева

22

адвокат Тенев

преди 3 години

Там където има "либерал" демокрация,там има дегенерация!!!

21

панчо

преди 3 години

от играчка става плачкатези комплексираните позиори които си мислят че шофирайки бързо ще впечатлят околните имат заболяване от вреден синдромявно е писано някои от нас да научат урока си по трудния начин а други по още по трудния начинедва ли италянския съд за разлика от нашата правосъдна система би го оневинила заради това че е син на известна личност със връзки и пари

20

бай ганю

преди 3 години

ако беше шофирал със максимално допустимите 50 а не с 90км за времето за което щеше да стигне до момичетата те вече щяха да са пресекли на безопасно място и нямаше да се стигне до тук

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Бихте ли обяснили как така наказан с 3 г. условна присъда "излиза" след 1,5?Лежи ли се ефективно след условна присъда, умниче?

18

Анонимен

преди 3 години

Ако съдят по случая Ставийски - не повече от 2.5 години условна...

17

Анонимен

преди 3 години

А синчетата на българската (червенокафява) буржоазия, като газят, за тях пишете ли с такъв ентусиазъм?

16

До 1

преди 3 години

Малко си в грешка относно приноса/заслугата на помагачите, защото неглижираш физиката! Няма да изпадам в подробности. Ако те интересува, тематични сайтове с подробни обяснения и изчисления бол.При челен удар с 90км/ч, ускорението на колата се преобразува в кинетична енергия. Това означава, че 75 кг шофьор внезапно ще изпита натоварване от 1.5 т/см2 или 20 пъти земното. Същото е и при падане от 30м. При такива усилия кръвоносните съдове и органите в тялото се разкъсват, а изходът е предначертан

15

House M.D.

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара?"Известен" е прилагателно и поради това следва да се уточни "известен политик, известен артист, известен музикант" и т.н. В този смисъл заглавието е неграмотно написано.

14

Иванов

преди 3 години

Много жалко за тези момичета, толкова млади, в началото на живота. Но защо не са внимавали? Видях в интернет булеварда, това е градска магистрала. Нещо като бул. България, не може да се пресича, където и да е, както някоя квартална уличка.

13

Анонимен

преди 3 години

Скучаещи философи отново пишат небивалици. Излизайте навън да се заразявате и да намалявате, че осмърдяхте коментарите и само петните светлата памет на Милен нещастници жалки...

12

Марковски

преди 3 години

Не ги е видял защото дрогата е замъглила зрението му. Невинен!Не е карал той а са го отвлекли и шофьора е избягал. Невинен!Всичко е фотошоп и постановка на полицията за да злепостяви баща му. Невинен!

11

до 8

преди 3 години

Не, по-скоро защитата ще пледира едно за грубо нарушаване на всякакви правила за първа помощ, довели до фатален край. И оп- обвинението вече е за тежка телесна повреда. Доста сложен случай ни чака и интересен. Аз няма да се изненадам за обвиняеми да привикат и тези, които го извадиха от колата като чувал с картофи. Много важен факт- той ходи след катастрофата. Сяда сам на тротоара.

10

Додо

преди 3 години

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

9

KamKam

преди 3 години

Това новините от днес ли са?Новини от Декември.