38

Сделано в Китае

преди 3 години

БГ Журналисти, защо не напишете, за това, че Тръмп прати 4-ри разбиващи страници писмо до Беличкият Тедрос от СЗО - публикува ги в Тиутъра си - всеки трябва да ги прочете, защото е буквално по дати и часове. Аз знаех повечето от изложените факти - освен и за мен много разбиращо, че 2-мата учени от САЩ в Екипа на СЗО са били изключени под натиска на Пекин. Ако ШиЖинПин и Бандата му от К0муняги няма какво да крият, защо правят всичко възможно да съботират и спрат всякакви разследвяния?!

37

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение дали Тръмп е добър или лош важното е че вие сте част от стадото Да си част от стадото е лесно, трудно е да се измъкнеш от него. Не Тръмп е смешен умен или глупав, а вие самите сте овце.

36

Сандо

преди 3 години

40, напълно те подкрепям!

35

Анонимен

преди 3 години

Много лекари казват, че е безмислено здрав човек да го пие понеже най-много да си влоши имунитетът и здравето. Важно е да се подържа солидна имунна система.

34

химик

преди 3 години

Специално се позаинтересувах от структурата на хидрокисихинолина ................това органично съединение съдържа -OH група, хлор и хинолинов пръстен(хетероцикъл с азот)...............аз лично не бих такава гадост!!!

33

Сандо

преди 3 години

34, моля те дай примери. Защото честно, почти сигурен съм че това е най нелепият и глупав президент който Америка някога е имала. Лошото е че влияе и на останалите държави. Ако беше само Америка майната им...

32

витамин C

преди 3 години

Витамин C в ударни дози и ще имате силна имунна система, това го е доказал един голям американки химик и Нобелов лауреат Лайнус Полинг..............човекът си е доживял до 93 години!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Е...............може да не е най-умният президент на света, но знам поне 10 други президенти и премиери, които са доста по-зле от него!!Искате ли примери???

30

Анонимен

преди 3 години

За да не хванете корона-вируса.................пийте вирамин C и поддържайте силна имунната си система, не пийте разни недоказани лекарства с хлор както прави американският президент!!!

29

???

преди 3 години

Доналд Тръмп каза "СЗО е марионетна организация на Китай", което може и да е вярно в голяма степен!Но да го запитаме него да ни каже следното:Колко са организациите в света-марионетки на САЩ???

28

пияница мистик

преди 3 години

хахахахахаха :) От този по-пр0сти са само нашият съветски резидент Зеленото Чорапче Радиф и джуджето Вулвин. Но Тръмпът достойно заема третото място по пр0стотия

27

Анонимен

преди 3 години

Явно Доналд Тръмп прекалено много се доверява на специалистите от FDA(Federal Drug Association) - американската агенция по лекарствата.....................което може да се окаже много, много зле за него................пожелавам му да е жив и здрав и да управлява САЩ поне още 10 години, защото е много по-готин от дъртата вещица и сатанистка Килъри Клинтън!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Точно каквото казват *** от СЗО, трябва да е обратното. Г-н Президент, спрете финансирането на това котило на лапачи и бюрократи, чиито решения и препоръки диктувани от оризниците, вкараха света в ненужна идиотска криза.

25

Анонимен

преди 3 години

Явно дори аз съм по-умен от бай Дончо, защото не пия лекарства, които имат повече вредни ефекти, отколкото доказан ефект срещу корона-вируса!!

24

Анонимен

преди 3 години

Само бат Бойко е по-умен от бай Тръмп.

23

Анонимен

преди 3 години

Месец, два, три да издържи пак е нещо.

22

факт

преди 3 години

Колкото на Тръмп му пука за българите, толкова и на нас ни пука за Тръмп... Ако ще да пие и аспирин, все ни едно. И на нейно превъзходство госпожа Херо Мустафа не и пука за Тръмп.

21

До ХИНИН

преди 3 години

Хидрокиксихлорохинът няма нищо общо с хинина, много си заблуден, приятел!!Пък и хининът не може да спре корона-вируса!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Много са се запритеснили за здравето на Тръмп :D :D

19

Анонимен

преди 3 години

Тръмпата пие белина с разредител ариел от 7 клас,нищо не може да го бутне!