24

Анонимен

преди 3 години

Ето документираната конспирация на Кил Гейтс и компания:corbettreport(точка)com/gates/

23

Анонимен

преди 3 години

"преподавал поведенчески анализи за експлоатация на човешкото поведение в Американската агенция за национална сигурност (NSA)"Вече дори не ги крият тези неща, все едно е нещо нормално и в реда на нещата - NSA анализира човешкото поведение, за да го експоатира! Ето защо NSA масово шпионира хората по цял свят.

22

Анонимен

преди 3 години

До 21OMG! Cringe!

21

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 3 години

Браузърът ТОР е създаден от министерството на отбраната на САЩ, демек цялата т.нар. "тъмна мрежа" е обикновен капан за наивници с престъпни намерения.

20

Анонимен

преди 3 години

Тъмният Интернет е като тъмната енергия и тъмната материя.....................всеки говори за него, а никой не го разбира!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Тази статия ми е малко като "присмял се хърбел на щърбел". Че то престъпниците посотянно газят човешките морални правила в нормалния интернет. И узаконяват действията си масово.

18

Анонимен

преди 3 години

До 7Никой не се интересува, докато не станеш и Тетевен на някого, а като ти Имавсички снимки, чатове, търсения в търсачки, всички неща които си пращал и чел и то за последните 4-5 години, ще му е само на в до търсене в базата от данни. Може дори ти, да не си интересен, ами твой роднина, приятел, поддръжник или партньор е.Другото е, че не желая, продукти за Кото аз плащам, да с е ползват за да ме придават като продукт, било то и една малка част от цялото.

17

Хаха

преди 3 години

Който иска да гледа сериал за Дарк Уеба, хакерство и т.н да гледа Mr.Robot. Направо си е документален филм като гледаш как корпорацийте тъпчат всички живо и остават милиони трупове навсякъде.

16

Хаха

преди 3 години

"Тъмния интернет" е типичния глупав превод на български. Това дето го има в Дарк Уеба е капчица в морето в сравнение с това което правят правителствата зад кулисите. Даже ми е смешно да пиша правителства, защото тези всичките са членове на едни и същи клубове и врагове на човечеството. Те не обичат Жоро да си върти "незаконен" бизнес в Дарк Уеба с наркотици, оръжие, порнография от която част и педо и т.н. Това удря всички барони, царски семейства и кланове в джоба. Те са царете на тези браншове.

15

Анонимен

преди 3 години

Краварите трябва да бъдат привлечени под отговорност за всички дивотий по целия свят. Всички страни го виждат това.

14

Totenkopf

преди 3 години

*** мега зле си. Четеш ли си глупостите си преди да ги публикуваш?

13

Алооо

преди 3 години

Редакцията, освен палец "харесва ми" сложете и среден пръст " разсмива ме" ! Абе ***, ти на градина ли си още или вече стана първокласничка?

12

Анонимен

преди 3 години

Абе кво стана с всекидневното промиване на мозъци с броенето на заболели, заразени умрели по градове и тн.? що спряхте ?

11

йдфа

преди 3 години

Смятам, че няма как нещо правено от американските , или които да е, военни да бъде анонимно.

10

VPN

преди 3 години

Използването на тор браузър и даркнет не те прави автоматично престъпник.Въпреки това, следене на трафик и събирането на чужди данни (на абонати) и предоставянето им на трети лица, е незаконно. Отнася се мобилните оператори и доставчиците на тв и нет.

9

Ихаааа

преди 3 години

Брей, чета си аз и изпадам в умиление. Тази мрежа била създадена от военните да си чатят анонимно със защитници на човешките права!? Абе ***, лягай си на време, че да се наспиваш! Поне четеш ли си статиите преди да ги побликуваш?

8

Ф.С.В.

преди 3 години

дО 7 - АКО СИ чувал за Оранжевите Революции -които бяха наскоро... -тогава ще разбереш защо социалните мрежи са неудобни на Правителствата- ти си мислиш за бизнес - Да така но не ТОЧНО))

7

до 3

преди 3 години

Доста глупаво изказване. НИКОЙ не се интересува от теб, като личност. Ама НИКОЙ. Интересуват се от групата, от съвкупността, от стадото. Например- необразовани хора на възраст около 30 +- 10г. с доход до 2000лв., използващи такъв и такъв трафик на мобилния си телефон по какви линкове са цъкали и какво са ровили из интернет. Интересни са данните са различните типове съвкупности, различните анализи. Ценни са и струват пари. А от тебе никой не се интересува като индивид.

6

Сделано в Китае

преди 3 години

Тръмп прати 4-ри разбиващи страници писмо до Беличкият Тедрос от СЗО - публикува ги в Тиутъра си - всеки трябва да ги прочете, да видим БГ журналистите ще ги ският ли или ще ги предедат и публикуват!!

5

до 1

преди 3 години

Е те и тия първите заразени на детското парти- ломските пpимaти до един бяха ракиджии. РИкията и сърбете цЕл живот. Ама пукнаха до един.