29

Христо Христов

преди 3 години

До 28А защо си мислиш, че и в ес не е съзнателно?Я виж какви са ценностите на ек на урсулата!

28

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

ако не е Китайското производство и Парите на Комунистите от Пекин, сме за никъде!! ЭС фалира Европа отдавна и не само финансово, а морално, психологически и културно. Мулти-Култи Фалирала Эвропа е нищо повече от Васал на КомПартияна от Пекин!!

27

Анонимен

преди 3 години

само му вижте физиономията и няма нужда да го коментирате. Идна такава мазна

26

Анонимен

преди 3 години

До 37 АнонименКитай е номер едно в света и това силно дразни някои но истината е такава и трябва да се приеме колкото и да е болезнена.

25

Анонимен

преди 3 години

Китай е каша във вътрелно си положение. За да бъде лидер във външно трябва да покаже нещи от живита на хората. Не с прооаганда а в реалност.

24

Анонимен

преди 3 години

В София е фрашкано от спецгендари

23

Спеца

преди 3 години

Тоя спец Любчо, ни пробутва американското внушение за вината на Китай , който САМ се бореше с коронавируса , а Запада им се присмиваше!Нещо да е помогнал САЩ и Европа на Китай в борбата му с епидемията?Напротив , Тръмп осмя и Европа когато епидемията ги обхвана - "Така им се пада на страни, които контактуват с Китай"И какво е това? Обикновенно злорадство и злобно доволство!Любчо , Любчо не преписвай от американската преса - пълна е с лъжи и внушения!Писанията са за оправдание на безсилието им!

22

Анонимен

преди 3 години

Ако Китай е допуснал нарушение на международните договорки, нека си понесе последствията. Там си има устави и правила и няма скрито-покрито. Обаче кой ще осъди СЗО и заспалите бюрократи от ЕС за неглижиране на обстоятелствата, това вече не знам. При САЩ нещата са малко по-различни, там е кръстопътище на големи интереси и е напълно възможно отчасти съзнателно да са допуснали подобен развой на събитията на тяхна територия.

21

Сделано в Китае

преди 3 години

Муахаха, Китайски Комунистически Р0бе, още ли не сте разбрали, че СиЗинПин е Световният Шеф и всшчки сте му Р0бе! Световното Китайско Комунистическо Р0бство е факт отдавна, а Уханската Чума прокто ви показа, кой е шефа за неразбралите!!

20

Некой

преди 3 години

НЕ

19

Анонимен

преди 3 години

"По думите му ЕС не е Съветският съюз, а е съставен от държави, които са със самостоятелно мнение..."+"Категорично Германия е лидер, тъй като в момента няма по-опитен политик от канцлера Ангела Меркел. Слуховете за нейната политическа смърт се оказаха преувеличени. Макрон не желае да свири втора цигулка, но той е един пръст зад нея"+Слушкаме Германия и Франция, но не сме СССР и имаме самостоятелно мнение. А може би не сме и САЩ, които отстояват мнението си със силата на оръжието ...

18

Анонимен

преди 3 години

Анализаторите не повтарят оправданията на силните на деня, с които прехвърлят собствената си вина към други. Китай първи се сблъскаха с вируса и още не знаеха за какво става въпрос, докато САЩ и ЕС вече знаеха и не взеха мерки навреме.

17

Анонимен

преди 3 години

Хаха Китай им виновен, кризата започна в края на миналата година това е кристално ясно от отчетите на САЩ за тримесечията. Първото тримесечие за САЩ е с -4.8% GDP, вирусчето беше удобния начин да си измият ръцете че икономиката ще страда и да налеят над 6трил. долара. До края на годината ще има още толкова поне, за да спасят гърмежите които ще се случат през следващите 2 месеца, паниката ще е яка

16

Анонимен

преди 3 години

Възможно е светът да прости на китай, но българите никога няма да простят на ***.

15

Анонимен

преди 3 години

в бг медиите нещата се представят еднозначно. веднъж не видяхме някой да критикува ваксините, вируса и въобще пЛандемията. показват се само верни на властта "експерти".

14

Black Sea

преди 3 години

До #10Що бе, руснаците и те шпионират Китай пък и те нищо не казаха. Даже пращаха камиони да помагат на Италия пък сега са се хванали за главата.PS. Сега чакам да коментираш и чиповете дето Бил Гейтс щял да слага.

13

Анонимен

преди 3 години

Сащ имаха доста добро преимущество. Виждаха какво става в европа. Но не го използваха.

12

до 16

преди 3 години

Никой не спори, че няма проблем, съответно причина.По-голям проблем е да се разбере кой/каво го е причинил и оттам тръгват обвиненията, демек проблем на N-та степен.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Щом има проблем, вероятно има и причина за него. Проблемите не се появяват от нищото. Обикновено.

10

Анонимен

преди 3 години

Китай е виновен...щом Тръмп казва.Винаги, когато има проблем, е най-лесно да обвиниш някого - това от селската донакиня та до Тромпета.