69

всъщност

преди 4 години

Това,което беше преди.....пандемията всъщност е БОЛЕСТТА.....а Ковид-19...е.ЛЕЧЕНИЕТО

68

Значииии...

преди 4 години

Некви гарги рошави режат 100 годишен кедър, защото евентуално щял да срине няква църквичка с десет камери в нея тия ги не наказвате господин полицай! То това дърво преди дядо ви е било та, тия за пет минути го изрязаха. Мене мене ме обвинявате, че въжето на творбата ми леко е ожулило боята на църковната ограда, а на дръвчето нищо му няма! Ама другото дръвче те така са го "подкастрили", че може клонче да не пусне повече! Гадове ей, гадове господин полицай, верно трябва да висят!

67

И друго:

преди 4 години

Вандалска проява над църковна собственост? Как точно господин полицай едно въже е одраскало дървото сигурно или кованожелязната ограда на църквата сигурно жестоко се е сринала от два килограма въже и импровизираното расо на творбата ми"Обесването на свещенник Кръстьо".К'во материални щети от един надпис върху расото: "Поп Кръстьо ще виси".На 18.02.2020.Ама аз така отдавам почит на националния ни герой господин полицай!Напротив аз бях харесал друг клонте го отрязаха, те отрязаха онзи 100 г кедър

66

И за к'во?

преди 4 години

Само що някой си мисли, че е бацил кьоравото и хванал бога за рога и поредния слабак! Айде по-живо, по-здраво .... Че ще викам Бени - Албени, Абе това е десетия път дето някой ме топи за нещо дето не съм направил или така подочувам поне !

65

Само да ви светна

преди 4 години

Аз си имам работа, пиша докторска степен в момента и искате да хванем бас, че няма да е поредния отбии номер, ама ако държите да ми платите семестриалните такси, давайте в тоя дух! И имам между другото две постижения на национално ниво тая година само .... И правя портфолио и още две работи и само да питам, ама тотално ли сте изтрещели вече или още може?

64

Де бе ...

преди 4 години

Всеки луд с номера си само ми не е ясно, защо сте решили баш в тоя град да е целия спектакъл и всички дюшемета да хлопат, ама смешни ставате вече .... Нямам общо с тая друсана, шантаж на история господин полицай, на някой хора тревата не им влияе добре ... Въобразяват си някви работи, а реалностите съвсем други!

63

Има много начини

преди 4 години

Да ви кажа: ***.си глупостите бе! Неков я клатил, некой се крие, некой я изнасилил, некой се крие, и после си качил всичко в xvideos и вие решили, че съм аз! Той ги изтрил, ама аз съм ги записал! Айде сега да си сваля панталоните ... вземете си линийка - много ще сте разочаровани не толкова от размера, колкото от това, че на ония му е мнооооогоооо голям дето я е снималлл с деформацията на стъпалата и гръбначното изкривяване! И за какво си говорим?

62

Анонимен

преди 4 години

Те хората не са прости, виждат какво става и колкото и да ни мамят от екрана не може да скрият фактите, като например, че сигурно 20% от болните у нас са заради вътрешноболничната инфекция в онкоболницата Св. Иван Рилски например.

61

Щирлиц

преди 4 години

Омм,вие сте болни,корона-вирус ви разяжда отвътре,оммм,вие не можете да оздравеете,докато не ви разреши ЕС,омм,ви дишате трудно,много трудно...Време е да превключите на друг канал,и да прогоните всякакви зомбиращи ви внушения!

60

Анонимен

преди 4 години

Каква невроза, джиткам от вкъщи - от време на време подремвам. После подгонвам жената, като ми писне излизам навън и тествам бричката за 0-100 на празния булеврад. За гладни психолози бъдеще няма.

59

Айде да кажа

преди 4 години

До вниманието на нашите "приятели" и "партньори" и "съюзници" или спирате с тоя лов на "комунисти" или ще строите по още едно ново гробище за всеки град! Много ебливо зайци има на тоя свят ....

58

Анонимен

преди 4 години

Типична "психо" статия, нищо разбираемо и адекватно.Експониране на проблеми, които я ги и ***, я ги няма.Никакви предложения за изход. Само едно пл_юене.То така и баба знае.

57

Германец

преди 4 години

Е тука бегето е години напред. От 30 години се намира в колективна невроза. Кога ще ни стигнат американците?

56

Тъпомер

преди 4 години

Тонка Тонкаа,явно имаш проблеми в мисловната дейност.

55

Тонката

преди 4 години

До ТъпомерАбе не знам кви има и нема,но Борисов4 е сигурен :):):):)Тоа Бойко,ако е жив и здрав и Борисов5 ше има:):):)Ами кво да се прави,на избори всички за ГЕРБ:):):)От Софето до Морето:):):):)

54

Тонката

преди 4 години

Антиваксъри има ли тук?:):):):)

53

Анонимен

преди 4 години

Абе,разБОЙКО днес не се е появявал.Нещо го е стегнал чепика.И Мая Манолова организира протест в събота...Размишлявавероятно как да закрие Лукойл и да го приватизира,пардон,национализира,защото пари нема.

52

Тъпомер

преди 4 години

ФАКТ,работя предимно в чужбина,така че говориш някви клишета.

51

Тонката

преди 4 години

до 51 Попитай радиоточката на Кремъл Песков:):):):)Той ше те информира за коронавируса:)):):)

50

ИСТИНА

преди 4 години

НЯМА КОРОНА ВИРУСНЯМА ИЗОЛАЦИЯСАМИ СИ Я ИЗМИСЛИХТЕ. ДЪРЖАВАТА ВИ НАЛЯ МАСЛО САМО.ФАКТ