73

Анонимен

преди 3 години

До: всички злобни и нещастни хора,които пишат грозните коментари и обиждат!Винаги това ще сте вие,ще има кого да оплювате и да обиждате само,защото вие сте нещастни!Радвайте се,че другите са щастливи!Всеки намира щастието си по различен начин.Щом на нас така ни е весело,така ще се веселим😃Винаги обаче трябва да злобеете...неизбежно е...Не бъдете с такива бедни душици☺Който го е страх от ВИРУСА нека си остане вкъщи.Лек и усмихнат ден!☺☺☺

72

Натали

преди 3 години

Какво означава "запразниха"?

71

Анонимен

преди 3 години

Браво браво нека се радват хората . И аз едни време викат от джама като луд на път към жълтите павета :D

70

До 63

преди 3 години

Сбъркала си. Повечето момичета все още нямат приятел, но отиват на абитуриентския си бал.Също така, не е нужно да похарчиш хиляди, за да изглеждаш добре. Преди няколко години, пак по такъв повод написах, че ми се е случило да видя абитуриентки с най-обикновени черни полички малко над коляното, с които сигурно са ходили на училище, черни тениски и по едно сребърно медальонче на шията от онези, които през соца са стрували по 3-5 лв. И пак изглеждаха добре, защото са млади, весели и симпатяги.

69

Анонимен

преди 3 години

До За огромноЕ, та?Не са ли такива 80% от хората изобщо, не само у нас, но и по света?Защо мислиш, че абитуриентите са виновни за това, че са като всички останали.В твоя град ЦЯЛ ЕДИН ДЕН са "вилнели като хуни", крещейки в еуфория. И какво от това? Случва се само един-единствен път в живота. Пък и не са направили нещо лошо на някого.

68

Анонимен

преди 3 години

До Рамзан КадировНе бъркай нашите деца с твоя етнос. Нямаме нищо общо, освен това, че ядете соц.помощи, взети от нашия джоб.

67

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Прекрасно ново попълнение от *** и сводници! Италия ви чака!

66

Анонимен

преди 3 години

"Запразвам", "купвам", "ублякан", все книжовни думи, които само Красето и популацията старзагуоркьи в СУ разбират.

65

Анонимен

преди 3 години

Заслужават на матурите да ги запразнят с едни тройки и ще им държи влага дълго време.Не стига , че 3 месеца не ходеха на училище, защото било ги страх.Даже родители обикаляха телевизии да завършили всички дистанционно , а сега са като развързани.Освен това от две места чух, че деца на колеги се оплакват, че дори и двойкатджиите са им писали петици, ей така заради пандемията.Яко са им завишили оценките.Този випуск ще е сигурно с най високия бал, защото са им писали оценките като подаръци.

64

Бунгар

преди 3 години

Българската простотия е по силна и от Корона вируса.

63

Българин

преди 3 години

Да са живи и здрави младежите!Дано имат добър живот!

62

★

преди 3 години

Пише се "запразнуваха".

61

Анонимен

преди 3 години

Аз навремето, т.е.преди 23 г. доброволно се отказах от бал, тъй като не исках да вкарвам родителите ми в заеми и защото нямах приятел, с когото да отида.Като гледах след това видеокасетата със записа, не съжалих, че не съм отишла-всички бяха се изпонапили като кирки с изключение на няколко момичета, които не пият. Аз мразя алкохол.Е, още съм жива, на 42 г.вече.

60

За огромно

преди 3 години

До Анонименсъжаление минимум 80% са абсолютни кухи ***!!!Без никакъв духовен заряд,меркантилни,простовати,нагли и цинични!!! В един от областните градове на РОДИНАТА ни днес цял ден вилняха като хуни.Викаха.думкаха,свириха,огласиха крайградския парк,където стотици хора бяха излезли на разходка с децата си.Всички бяха накацали по прозорците на колите си и уеха като ненормални.Това е забранено от съответния закон,но КАТ ги нямаше никакви.Родителите също.

59

Цъкам лайк уау

преди 3 години

Поколение безсмислени дауни. Нито учат нито искат да работят или изобщо да правят каквото и да било.

58

Анонимен

преди 3 години

До ДокторСтига с тези глупости и насаждането на вина. Кой забранява на старите и болните да са под карантина. Младите искат да живеят, да печелят пари и да се забавляват. Могат да говорят с бабите си и по телефона. Никой не твърди, че старите и болните не трябва да се пазят, но това не е причина нормалния живот да спре.

57

Доктор

преди 3 години

Вървят срещу своите семейства, като почнат да измират бабите и дядовците им, че и бащитв и майките. Такива трябва в затвора да ги пратиш А Тероризъм и предумишлено убийство!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е хората да се разделим и да не си пречим. Старите и болните да се карантинират колкото си искат, нека и страхивите им правят компания. Младите, здравите и смелите искат да живеят нормално и да продължат напред. Старците нямат право да ни държат заложници на страховете си. Обещаваме да не стъпваме никога в карантинираните им жилища.

55

Анонимен

преди 3 години

Срамна работа няма, ама държава само с келнери и продавачи не се прави.

54

лаф от 90 те

преди 3 години

Като видите добре облечени абитюренти моля напуснете ресторанта или дискотеката....ха ха ха ха....