20

13

преди 3 години

До АнонименМАСКАТА не предизвиква болести!!!13 години бях операционна сестра, между 7- 9 часа на ден съм била с маска, имам бяла, нормална кожа!!!ПРОСТО - МАСКАТА СЕ ПЕРЕ И СЕ СМЕНЯ НА 2 ЧАСА, НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА Е МОКРА!!!

19

ШМАТКА

преди 3 години

Акне от носенето на маска - какво да правите? Ами просто не ги носете ,защото няма за какво !

18

Анонимен

преди 3 години

Ми не носете маски бе хора. Аз мятамЕдин шал проформа като влизам в магазин и толкова.

17

Анонимен

преди 3 години

До ОруелИзобщо не ме интересува, ако ще да си изчел и Александрийската бибилиотека. Това изобщо не е повлияло на селския ти манталитет с който сигурно и ще си умреш. От това което пишеш въпбще не го виждам големия ти коефициент на интелигентност. Той някъде се е загубил по трасето Не ми говори за моя живот не ме познаваш не злобей и не се дръж като ***. Оказва се че умът се измерва не само с факта колко килограма книги си изчел . И повече не смей да се занимаваш с мен.

16

Оруел

преди 3 години

Анонимен ***,моят коефициент на интелигентност е 132 и съм прочел повече книги отколкото ти вестници.ВЕрвай си на вожда тик.вун и в измислената корона! Успех в живота на мишка:)

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Айде стига, щяла да предизвика това или онова, глупости на търкалета. Акне със сигурност не предизвиква, мисля че сега точно за това става въпрос. Вече от толкова време нося маска и нищо не ми е предизвикала. Предизвиква нещо само на този на който му бърка в ***. Маската се носи задължително само в закрити пространства. Иначе не. Стига вече кихахте без да имате хрема. Почнахте да ставате досадни.

14

Анонимен

преди 3 години

До ОруелТова че си тъпунгел вече го разбрахме. Нямаме нужда от потвърждения. Няма да ти кажа на тебе къде ти е сложена тапата защото не си заслужаваш труда. И предполагам че Оруел чието име си окепазил щеше да се обърне в гроба ако можеше да разбере, че точно маломерен мозък като теб си е позволил да го ***.

13

Анонимен

преди 3 години

Маската може и дерматит да предизвика, ако не е стерилна и хирурзите много добре са запознати.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Предполагам, ако я използват за дамска превръзка или презерватив. Откъде ви идват такива велики умотворения изобщо не мога да разбера. Толкова ли изтъпяхме вече? Почвам наистина сериозно да си задавам този въпрос след като чета подобни неща.

11

Анонимен

преди 3 години

След като предизвиква акне си помислете какво вдишвате. От корона няма да ***, ама от бактериална пневмония може. Няколко милиона години оцеляхме без маски и ръкавици. Сега като ви видя, как си цъкате на телефона и си пипате документите с ръкавици припадам от смях....

10

Анонимен

преди 3 години

Ако не я перат и я ползват общо, маската може и сифилис да предизвика.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако маските предизникваха акне, хирурзите щяха първи да алармират

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Не го казвай тук сега защото няма да бъдеш разбран. Някаква хлапачка решила че акнето й е предизвикано от маска и целият тийнейджърски контингент без да си дава сметка какъв тъпизъм е това масово я лайква защото така му отърва. Обаче умните хора знаят какво е и що е. И няма да обръщат внимание. Да ги оставим да си тъпизстват на воля. И те душа носят.

7

Анонимен

преди 3 години

Дерматологичния унгвент Тетрациклин помага за лечение на акнето.В миналото лекари специалисти по кожни болести често го предписваха при остри бактериални инфекции.

6

Анонимен

преди 3 години

маската не може да предизвика акне. Който го твърди и ли е ненормален или цели пак да прави калабалък и да създава излишно напрежение. Понеже на хлапетиите не им се носят маски някой сега измисли тази глупост. Няма сега да сядам да изнасям лекция от какво се предизвиква акнето. само ще повторя - акнето се предизвиква от проблемна кожа или от проблеми със стомашно - чревния тракт при по - възрастни но не и от маски. С тия глупости вече трябва да се престане. Маските никого не са изяли.

5

Оруел

преди 3 години

До1 Много лесно, просто не носи наморник и няма да имаш акне!

4

Анонимен

преди 3 години

предпочитам маска пред интубиране поне до ваксината.всеки си прави избора.изпирам си маската имам 3.от плат.какво толкова.

3

Нови моди

преди 3 години

Сложете си хартиена торба с дупки за очите, вместо парцалената маска.

2

Анонимен

преди 3 години

Хвърляте маската в коша и акнето ще изчезне.Когато няма причинител на акнето то изчезва.

1

Анонимен

преди 3 години

А акането как да оправим?