236

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам,не може да падне правителството или Горанов,за да се наместят крадците и бандитите на мястото на правителството!Те искат да съборят държавта,за да не ги съдят за престъпленията и кражбите им,това,не можем да свалим властта и да дадем властта на тези хора,които работят срещу държавта и населението!

235

До Горанчето

преди 3 години

"Хитрата сврака с двата крака в капана"

234

Анонимен

преди 3 години

До ОНЗИСпоред написаните статии и обвинения в съда,Божков е рекетирал,изнасилвал , убивал,пребивал хора,пише и конкретни имена на убитите и пострадалите,пише и че има групи за пребиване и убийства,според вас този човек по-добър ли е от Горанов?Не мисля.

233

Анонимен

преди 3 години

а как ще работи мин.председателят с един компроментиран финансов министър?

232

поправка

преди 3 години

До АнонименПравителството е избрано от народа, тези които искат да го свалят са престъпници и слуги на Русия,а Ос. Октай е изгонен от ДПС,защото е откраднал парите от касата на ДПС и е слуга на ДС агента "Академик",а Местан уби дете и вместо да бъде в затвора за убийство,протестира срещу хората,които се грижат за държавата!

231

Анонимен

преди 3 години

Никой не го кара да дава изявления Горанов,а оставка!Стана ясно,че е знаел всичко и онова оправдание за 70-те милиона,че не бил знаел се доказа,че е лъжа.Защо още не е в следствения арест и какво прави Гешев?Ако прокуратурата не се задейства,значи и Гешев е съучастник.

230

ББ

преди 3 години

До Анонименот съжаление ще ти отговоря,съжалявам че си нещастен/на,аз съм свободен човек,тук само аз пиша без да ми плащат и го знаете,ченгаджииските квалификации вече не ви вършат работа,аз нямам проблем с това,изразявам мнение,всеки уважаващ себе си може да влезе в нета и да си свери часовника,САЩ и ЕС си затварят очите за престъпления извършвани в държавите от Източна Европа..не сте наши приятели..финансирате мафиоти извършващи престъпления..аз не съм жертва...вие не сте ми приятели

229

Анонимен

преди 3 години

До ББТи нали беше рублофил,какво намесваш други държави?

228

ББ

преди 3 години

ако г-на,министър на мафията бе гражданин на САЩ отдавна да е отнесъл 300 г. затвор,призовавам посланиците на САЩ и държавите членки в ЕС да се намесят и да прекратят този грабеж и беззаконие...или не сте наши приятели,финансирате шепа хора които не зачитат елементарни човешки права и ценности...от десетилетия се държите като лицемери и страхливци...1400 г. сме оцелели...не ни подценявайте и обиждайте повече

227

ОНЗИ

преди 3 години

Ами това СТРАННО ПОВЕДЕНИЕ на този министър показва че г-н БОЖКОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ във изявленията си !?!?!?!

226

Анонимен

преди 3 години

Правителството е избрано от народа, тези които искат да го свалят са престъпници и слуги на Русия,а Местан е изгонен от ДПС,защото е откраднал парите от касата на ДПС и е слуга на ДС агента "Академик",уби и дете и вместо да бъде в затвора за убийство,протестира срещу хората,които се грижат за държавата!

225

Чочи

преди 3 години

Опозицията много разчиташе на скелета. Той е изключително хитър и коварен мафиот. Ама му разказаха играта. Сега като му махнат и министъра ..... Съвсем ще отече в реката.

224

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНие не искаме правителството да си ходи,краците и престъпниците искат да си ходи,за да не ги осъдят,еми няма да стане!

223

Анонимен

преди 3 години

Горанов е добър икономист,върши си работата добре,за Божков писаха,че е убиец,рекетьор и изнасилвач,трябва да си псохопат,че да харесваш убиец!

222

Анонимен

преди 3 години

Защо бе Влади хванаха ли те ква добра слуга се изкара който ти подсвирне и отиваш направи това , онова . Май и на теб трябва да ти штракнат белезниците и да правиш компания в панделата на бившият шеф на хазарта

221

Анонимен

преди 3 години

"" Министър Горанов няма да дава изявления ... ""........................Единственото, което е важно каква работа върши този министър ... от личния му живот никой не се интересува.Каква работа вършиш, другарю Горанов ??

220

Анонимен

преди 3 години

сега! не само тоя пишман министър трябва да си ходи, а цялата хунта и всичките им назначение по институциите! съсипаха държавата и си я присвоиха!

219

Алекс

преди 3 години

***

218

Анонимен

преди 3 години

Кой пък му е искал изявленията??!!!Народът иска ОСТАВКАТА на ЦЯЛОТО правителство!!!!

217

Анонимен

преди 3 години

Вопиюща наглост ..