256

Нагъл и про

преди 3 години

Един нагъл комарджия от Дубай дал акции на един *** и още по-нагъл жутнал за да ги носи на Министър-Председателя.Забогатял яко, раздавайки талончета за търкане на бедния народ и си мисли , че някой му вярва . Абе що не отидохте в ООН. Много сте самонадеяни . Защо мислите , че някой друг ще ви обърне внимание преди Прокуратурата. Там има запазено време за интервю.

255

Без коментар?

преди 3 години

След премиера, министърът на финансите е най-важната фигура във всеки кабинет и затова дължи отговор пред всички:1.Публикуваният чат състоял ли се е?2.Данъци ли се дължат или това са такси?3. Защо не е упражнил контрол върху комисията по хазарта за толкова дълъг период и такава огромна сума?Без отговор мълчанието на институцията, която представлява изглежда виновно. Обвиняемият Божков задава въпроси по същество и се основава на факти. Отговорът е зсдължителен.

254

seira

преди 3 години

УПРАВЛЕНИЕТА НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

253

Анонимен

преди 3 години

***,колко врабчета преброихте досега.Пазете се само от расовия врабец.

252

Анонимен

преди 3 години

Вие сте мишоци, които са се хванали в медийния капан на Божков за отклоняване на вниманието от неговите престъпления.

251

NewOne

преди 3 години

ВГ е поредния изгърмял бушон на ББ. Търси се нов, който да бъде касичката на мафията.Въпрос - кой ще бъде смелчагата?!

250

Харабейшио

преди 3 години

По-добре да не дава изявления, че се окопава още повече. Каскета къде е, нали уж се еманципирал?

249

Анонимен

преди 3 години

От тия 700 милиона половината са при горанката и тиквата как ще говори и какво да говори

248

смех

преди 3 години

Абе тая сутрин мисирките много тихи нещо.Държавата се тресе от скандали,финансовият министър не просто трябва да даде оставка,а и под съдебна отговорност трябва да бъде подведен,а нашите *** тръгнали да броят врабчетата.

247

Анонимен

преди 3 години

Да се направи проверка и да се разбере дали той е пращал есемесите и е писал във Фейсбука. Божков според мен е по-достоен от целия кабинет на Герб.

246

Мрачна прогноза

преди 3 години

След ГЕРБ и Господ да слезе, не може да оправи блатото, в което е затънала държавата.

245

Анонимен

преди 3 години

Българи мен ме изключиха за 2 дни и не можех да коментирам против правителството .Имам въпрос към мисирките на Бойко защо си затваряте очите и Тонката ,Странджата ,М,даа и те са много ятаците на Бойко на които плаща с нашите пари да плюят всички ,които са против Герб и да възхваляват частната фирма на Бойко Герб. Та те са винаги на линия -тях защо не ги ограничавате ?

244

Анонимен

преди 3 години

Хора колко спокойно е когато си коментираме и споделяме мислите си за политиката до като спят троловете на Герб-Тонката ,Станджата, Фани....те са тлокова много и на всички Бойко плаща от нашите пари... Осъзнайте се хора това вече не е държава а *** след която след всяка *** търчи чистачка да чисти....

243

Анонимен

преди 3 години

Хора помните ли когато Станишев назначи Пеевски за министър и как народа скочи...и днес след 11 г. се оказа че Борисов тази лисица тихо ,тарикатски ни наложи и Пеевски и Горанов и Гешев...Тогава той направи едно изказване ,което не съм забравил че се възхищава на Доган ,защото той се е оказал най-добрият политик.Явно за Борисов най-добрият бандит е най-дорият политик .И се случи симбиозата Борисов и Доган без да демонстрира направи Пеевски кадровика защото той избира целият ВСС и всички от които

242

Анонимен

преди 3 години

До ВтрещенА не е ли ? България не е ли частната фирма на Борисов и Доган ! Всички останали са им директорите на фирмата за далавери ! Като започнеш от Пеевски, Горанов,Гешев ....Те действа заедно защото и си делкат заедно държавата !

241

Анонимен

преди 3 години

Е как трябва вонята да се ограничи ...

240

до к.281

преди 3 години

Крадците на едро ги търсете в МС или в кръговете около него. Ако министрите бяха по-умни и по-съобразителни,те нямаше да отговарят на всяка словесна атака, да не раздухват скандала и ще гледат да уредят нещата далече от светлините на прожекторете.Но СИК-аджийското минало зове, то е останало като спомен и подхлъзва тарторите на кабинета.Не може да отговаряш грубо на този, който ти е пълнил 5 г. джобовете с мил.лв иначе се стига до ситуацията днес под ударите да бъде фин. министър, утре премиера.

239

Втрещен

преди 3 години

Момент сега, как така отказва ?!?! Никой не го пита за живота му в спалнята, че да отказва! Да не е нещо частна фирма оперираща на собствена земя, че да отказва изявления ?!?! Значи, не ми отказва парите, които пристигат на датата в сметката му, а отказва отговори на много сериозни въпроси!!! Е как така ?!

238

Гешо Ушев

преди 3 години

Горанов е в ситуация "цуг цванг". Ако реши да отговаря на В.Б. последният ще го залее с факти за "крепкото приятелство", подплатено с много пари. Ако замълчи, В.Б. пак ще публикува изобличаващи факти за финансовия министър. Единственото, което му остава на ВГ., е да се скрие като мишле в дупката и да понася мълчаливо ударите. Да, ама сетне ударите се пренасят върху премиера, и предполагам ще има публикации в Германия, Франция и ВБр. Това е естествения ход на събитията и от него отърваване няма.

237

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам,не може да падне правителството или Горанов,за да се наместят крадците и бандитите на мястото на правителството!Те искат да съборят държавата и правителството,за да не ги съдят за престъпленията и кражбите им,не можем да допуснем да свалим властта и да дадем властта на тези хора,които работят срещу държавата и населението!