116

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВие руските хибриди никога не сте били в ЕС. Ние продължаваме с ЕС.:)

115

Христо Христов

преди 3 години

Обяснението е, че по-малко се цапа природата.Време е да излизем от ес на рицемерите!

114

Der alte Spinner

преди 3 години

Към 125. Не знам къде е тази Германия, в която ядеш "само бо..уци". Искаш да се профилираш, т.е. да си интересен... Аз ти предлагам след карантината да се завърнеш у нас и да ядеш това, което ти душа сака и е "безбуклучно";! Аз мога да те насоча към някои деликатеси, между тях са бабяк, луканка и много други месни и млечни продукти. Та за германците не бери дерт , контролът на храните е на много високо ниво и въпреки това има черни овце . А какво остава у нас, без да имаме гарманската система?

113

Анонимен

преди 3 години

Искам ЕК да обясни защо "еднакви" стоки на международни компании в България се продават само с еднаква опаковка, а вътре съдържанието е трето качество! и нищо общо с истинския продукт.За справка:веро, прах за пране, боя за коса, паста за зъби, масло ... накладки за кола...... и така до безкрай.

112

Киро Х

преди 3 години

Хм, Монсанто не иска да купувате от сънародника си, иска да ви нахрани с отлична, питателна храна от растителен и животински произход, произведена от сортове, видове и семена, разработени лично от Бил Гейтс и други евреи милиардери психопати. Та затова от Вавилонската кула протестират! Селския двор не им допада, кокошките, прасетата, кравите и козите на българина са нарочени за забрана, а посевите исат да бъдат само от семена, произведени от тях. Справка - зелето в Билла. Модел Франкенщайн.

111

Анонимен

преди 3 години

Не се разкарвай до магазина , сега ще ти ги дам съставките .. интересно че не пишат процентното съотношение на всички продукти.Захар,Палмово масло, лешници 13% ,сухо мляко 8.7% ,нискомаслено какао , Соя, Емулгатор и Ванилия .

110

дедо

преди 3 години

че са вносни са вносни , ама не са храни ! това е подобие на храна и пълни с какви ли не химикали !

109

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да погледне на етикета на "българската" Нутела какви съставки има и да ги постне тук? След малко отивам до магазина и ще постна какви са в Германия.

108

Анонимен

преди 3 години

В Германия съм в момента и наскоро се сетих за казуса с Нутела. На Нутелата ясно си пише че се използва палмово масло , незнам дали количеството е като това в БГ но пак си е ***. Като цяло хранителните продукти в Германия са с ужасно качество, самите немци са намразили местните хранителни продукти. С две думи ядем боклуции

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Слава богу че такива като теб нямат достъп до никакви важни решения. С тоя ро*ски манталитет щеше набързо да ни продадеш.

106

Пижо

преди 3 години

Искам да знам кой ще плаща ПР-а на Борисов?! Има си начини, по които това се прави и най-най-най-важният е пресичане на корупцията, картерите и изкупната мафия в селското стопанство и точенето на евросредства. От самото начало беше ясно, че да се изтъпаниш пред камерите и да кажеш: от утре - само български стоки, е абсурдно. И като изпълнение е невъзможно и като правен статут на европейския пазар. Сега, кой ще плаща за тази глупост?

105

Анонимен

преди 3 години

Като сте се съгласили да сте слуги ,няма да се оплаквате ,а сега ще изпълнявате всичко което кажат безродните *** събрани в Брюксел наречени ,,комисари'' !

104

Анонимен

преди 3 години

Европейската комисия до кога ке я биде?

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Никой не те "дискриминира". Това се купува, това продават. Ако един Германец те пита, защо българското бяло саламурено сирене (където го има) от по-ниско качество там струва с 50% повече отколкото в България, ти какво ще му отговориш?

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113" абсурдно е"ОК, да приемем, че е "абсурдно". Как е възможно новозеландското агнешко да е конкурентоспособно на нашето при положение, че го карат от другия край на света? И сега казаха по Великден, че на великден сме изяли 80% от агнешкото на пазара. След един месец - Гергьовден. Какво правим?

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Защо Нутелата на пазара в ЦИЕ е по-некачествена от тази ЗЕ това ме интересува? Защо ни дискриминират?

100

Анонимен

преди 3 години

До Да така еНормално. Или вече визи искат за някои държави в ЕС?

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Сега виждам че има Кума Лиса ама е на Нестле, Морената е на Монделез , всичките ни марки бири и те са на западни компании. Веригите и те техни, ами поне да изкупуват българска продукция.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109Какво значи това "ако и в тяхната Нутела имаше по-малко какао или мляко". Вие сте си купували досега Нутела и ви е харесвала. Някой е видял/усетил разликата и вече тая Нутела "не става". Ае стига глупости. Това са частни фирми, не някакви държавно контролирани инструменти: произвеждат със съставки които са позволени от държавата в която го правят.Не знам точно какви са причините поради които Нутела за ЦИЕ се прави така, но едва ли е голяма конспирация отвъд просто цена-качество

97

Да така е

преди 3 години

А свободното движение на хора, как е? Или и те си гледат изгодата.