71

ББ

преди 3 години

Президента спазва Конституцията и Законите...добри лоши това е,да сапазваш Законите било...лошо,да си пиеш кафето с Божков,да му усигориш 5 години грабеж на хората с тук има тука нема,докато американците са го забранили ти го съветваш през министъра на финансите...вашето вече не е мафия...фашизъм е...и си разигравате животите ни като се правите на политици,отдавна сте за затвора...и е въпрос на време...играете опасни игри...и децата и внуците плащат..Нема правда нема мир

70

Нищо ново

преди 3 години

До vaseto willi: Ти си тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато. Ама нали тролваш за жълти стотинки от далавераджийска партия.

69

Краставите магарета

преди 3 години

До апо и ХА-ХА-ХА: Една хубава поговорка за вас двамата: Краставите магарета (и гербаджийските ***) през девет баира се подушват.И взаимно се възхищават на п'ростотиите си.А президента Радев не е наложил вето на закона. Но конституционният съд може да го отмени изцяло или частично, ако има противоречия с конституцията. И вината за това ще бъде в некачествената работа тези, които са го писали.

68

Неграмотните

преди 3 години

мутри пишат минуси на свободолюбивите,нормално за Абсурдистан.

67

Десислава Радева

преди 3 години

Неистов ужас гони Бездарния безделник от Дондуков 2. първо му отказаха да отиде в Масква за да целува коленопреклонно, по лакейски подметките на господаря му Путин. Папата го отряза и не иска да приема подобно мекотело, руско ме.ке-ре изтъкано от злоба и завист а сега на всичко отгоре веднага след отмяната на карантината му предстои и повдигане на обвинение за държавна измяна в полза на вражеска Русия, корупция в особено големи размери - едни 50 милиона евро за доставка на Грипените и др. и др.

66

да,да ама не

преди 3 години

Не е обидно група нечетящи да ти клика минуси!

65

радев самолето

преди 3 години

Винаги ще съм вето докато не приемете Грипените.

64

Анонимен

преди 3 години

Румен чучелото на БСП

63

да,да ама не

преди 3 години

И да има и закон за защита на населението от бедствия и аварии! Има го НЕТ-а! Вижте колко пъти е доправян и пак ще си пишем после! И с тоя закон натам вървят нещата!С хора нечетящи е загуба на време и енергия да спориш!

62

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 61А ти прочете ли закона?

61

Анонимен

преди 3 години

До 59И най-лошият Закон е добър когато се спазва, така, че не е причина закона, а "матряло" който га нарушава.Примери безброй!

60

Анонимен

преди 3 години

До 55И най-лошият Закон е добър когато се спазва, така, че не е причина закона, а "матряло" който га нарушава.Примери безброй!

59

да,да ама не

преди 3 години

Колеги по изява тук! Вземете, че го прочетете този закон и после пишете! Всички сте се вторачили в РР и една част викат "разпни го", друга част "осанна"!ЗАКОНА Е ПРОБЛЕМЕН!

58

сара

преди 3 години

Много е умерен даже на фона на всички безобразия . Последователен и умен мъж.

57

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя човек е цяло нещастие за България. Спрете го, защото ние загиваме с подлогата та Кремъл. Русия си гони стратегически интереси, а ние ще лапаме мухите както винаги-

56

да,да ама не

преди 3 години

На едно друго място бях писал, че най-вероятно РР ще спре закона! Също заложих, че този закон ще претърпи поне 17 поправки! Не харесвам РР, но този закон е тюрлюгювеч! "Сготвен" набързо, много недомислия! Стана "бързата работа - срам за майстора"!Дадоха на РР перфектна възможност за изява и той естествено няма да пропусне!Това което си направиш сам - никой не може да ти го направи!

55

Анонимен

преди 3 години

Коронакризата е като подвижните пясъци бе Радев !Някъде в Устава на БНА има ли план за излизане от разрухата до която стигна ВВС'то при твоето командване ?

54

апо

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Иронията Ви е безпощадна :))))Сарказъма - убийствен !!!!......какво да се прави :) в крайна сметка недоразумението радефф напълно си ги заслужава !!!

53

апо

преди 3 години

1.Радефф от самото начало се е самоопределил не като надпартиен и общонационален , а като тяснопартиен ( БСП ) президент опозиционер , което автоматично генерира недоверие относно обективността му.2.Перманентното обвинение - "липсва план за действие" звучи нелепо поради простата причина че от самия него не план , идея за действие не сме чули или прочели , а би трябвало след като е опозиционен лидер.3.Мотивите за ветото ще дойдат тези дни , което ще рече че тепърва ще си ги измислят.

52

Анонимен

преди 3 години

Хей Румба скоро и С.Трифонов ще те мине по рейтинг