8

123

преди 3 години

Това е пълна идиотия не знам кой го измисли, отчитане на някаква "дейност". В Сливенския квартал защо не пръскаха нали и там имаше карантина ?? Тоя вирус да не стои по покривите и тротоарите да чака да го напръскате.

7

Анонимен

преди 3 години

Чемтрейлс бил истина, не конспиративна теория. Доказаха го ямболии.

6

Анонимен

преди 3 години

4, самолетът е легендарният и универсален руски Ан-2 "Аннушка", а флагът е естонски.

5

kirasirrav

преди 3 години

ха ха, все още не е късно значи да се зареди самолета с нещо по концентрирано и да се започне яко пръскане, даже направо трябва да ги поливат отгоре :)

4

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този естонски самолет на снимката ))))

3

!

преди 3 години

Гетата са по опасни от вируса, сутринта пак даваха пребит и ограбен старец. До кога, кога ще станем най после нормална държава, до кога държавата ще храни тези ***, каква е ползата от тях?

2

Абе...

преди 3 години

Докторе.. па ние и така знаем че мавританците са в основата на приблема ( проблемите)...но са автомати за гласуване...Само те ни струват пряко и косвено 5 млрд!!..преки помощи , зияни от тях , повече полиция, социал...Абе мн мога да напиша , но....( Самоцензурирам се 100 пъти ) дем..

1

Доктор Хаус

преди 3 години

Ако се направи , по-скоро покаже статистика колко от установените заразени са роми , ще се стигне до извода , че нормалните хора сме дисциплинирани с развито чувство за самоконтрол и ред !