24

Stoian

преди 4 години

СЗО още ли си вярват, че някой ги бръсне за слива ? Наивна работа...

23

Анонимен

преди 4 години

Може без ваксина - в Швеция се оказва, че над 98% от хората боледуват със слаби или без симптоми въобще! Смуртността, казват е по-висока от грипа, но около 2 пъти а не десет пъти, както са очаквали. Следователно, колективен имунитет е възможен. Тогава ваксината става безпредметна обаче, затова СЗО е толкова против колективния имунитет.

22

???

преди 4 години

Не са прави тези от СЗО. Примерно без ваксина всички в България се заразяват, няколко милиона умират и останалите ще имат колективен имунитет до следващата мутация на коронавируса, когато всичко започва отначало.

21

Анонимен

преди 4 години

Защо пускате какво ни казват Бил Гейтс, фармацефтичната световна мафия и Китай защото те са СЗО? Това е мафия.

20

Котки

преди 4 години

Сериозно? За РНК вируси ваксини няма? Луи Пастьор ИЗОБРЕТИЛ ВАКСИНА ПРОТИВ БЯС ПРЕЗ 1885-та не би се съгласил с вас! Или за вас и бясът е измислено от илюминатите несъществуващи заболяване да ви контролира? И някой иска да ви сложи чип в главата? Като ви чета коментарите, мозъците ви имат нужда от ъпгрейд, чипа не е лоша идея, белким поумнеете!

19

Анонимен

преди 4 години

до 11да за РНК ваксина няма , но обикновения човек не знае това и ще повярва , че е за негово добро въпросната "ваксина" , която кой знае какво ще съдържа !!!

18

D

преди 4 години

Ясно ни е, че цялата дандания беше заради това - пак пари

17

Анонимен

преди 4 години

Който си сложи ваксина да бъде белязан, за да можем да го утрепеме по-лесно после. Приведени главици не ни трябват!

16

Анонимен

преди 4 години

Някой въобще още слуша ли ги тези...най-корумпираната,неадекватна и нищо не правеща организация.

15

Анонимен

преди 4 години

Реално 75-80% от хората го карат без симптоми това са фактите.Не е като едра шарка това.

14

Анонимен

преди 4 години

Ама верно ли Баце вече ни е предплатил ваксина? Загрижен човек, ей

13

Анонимен

преди 4 години

И сега ще видим кои ще се ваксинират първи: овцете или овчарите!

12

Анонимен

преди 4 години

До (-_-)Щом е една голяма лъжа бЕгай в Пирогов да помагаш на "излъганите".

11

изнервен

преди 4 години

*** и "разбирачите"! Това не било така, страшна конспирация и тем подобни. Ами като сте толкова отворени кандидатствайте за Нобелова награда бе, охлюви.

10

(-_-)

преди 4 години

И в крайна сметка се оказа, че всичко е една голяма лъжа. Този вирус в сравнение с всички останали въобще не е толкова опасен, заразен и прочие безумни твърдения.СЗО много отдавна стана ясно, че обслужва фармацевтичната индустрия и политически интереси.. А, нашите управници убавци са крайно некомпетентни и действията им се свеждат до собствените з адници.. Пълен цирк

9

Анонимен

преди 4 години

След спирането на парите от САЩ към СЗО, Бил Гейтс остава най-големият спонсор - колкото следващите 5 държави. Айде сега тази ваксина си я вземете и си я наврете отзад

8

Ново двайсе

преди 4 години

А във времената, когато е нямало ваксина, как се е изработвал стаден имунитет? Да не би да признавате, че ковид-19 е ръкотворен вирус, за който законите на еволюцията не важат?

7

Ужасена

преди 4 години

Не, не, не може без ваксина.........искам си ваксината, защото отдавна не съм ваксиниранаааа..........

6

Анонимен

преди 4 години

Без ваксина няма ПОНЯТИЕ колективен имунитет. Просто има доста хора и не само у нас, които не са си чели учебниците. При определен брой заразени има ПРЕКАРАНА пандемия. Например индианците след испанското нашествие.

5

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да се случи някаква такава работа, за да разбере целият свят, че СЗО мирише на корупция. Досега само за футбола се знаеше.