59

Анонимен

преди 3 години

218 са медицинските служители, при които е потвърдена коронавирусна инфекция, или 11% от всички установени случаи на COVID-19.То не ни останаха лекари бе! Журналистите, покажете имат ли предпазни средства, какво става?

58

Баи

преди 3 години

Жертваха ни заради - парите уви - капитализьм

57

Анонимен

преди 3 години

До УсмъртенаЗбогом!

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Ти се научи кога се пише пълен опр член първо, па после философствай

55

Анонимен

преди 3 години

AБЕ ...!!! НЕ ОТ ВИРУС, ОТ СТАРОСТ И ДРУГИ БОЛЕСТИ УМИРАТ !! ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЯ ТЪПОТИЯ ВЕЧЕ !! Аз не познавам НИТО един човек, който да е заразен от ш.и/бания вирус. Още по-малко па умрял от него !! Стига сте се гаврили с простотията на народа !! Седнете си малко на четирибуквията и си понамалете алчността !! В гробищата със парите и мерцедесите няма да отидете...

54

Анонимен

преди 3 години

Усмъртена: Пламнахме! Връщайте КПП-та !! Всички ще умрем!......От мен - лайк! Получило ти се е. Ама такива като Ужасена и Златена няма да го схванат. Ще се възрадват, че са открили сродна душа.

53

Анонимен

преди 3 години

Симеон:За утре залагам на 41 установени заразени...Да, 35-40 ще са утре, ама на следобедното обявяване. Сутринта ще са 60-65. Това е лесно да се предвиди /достатъчно е да следят новините и следобедната бройка от предния ден, т.е. днес/. Малко по-трудно е да се предвиди за вдругиден. Но, имайки предвид, че е 14 май, залагам на 75-80 на сутрешното обявяване. Ти какво казваш за вдругиден?

52

Анонимен

преди 3 години

Колко медицински служители са болни за болница?Любопитно 77-годишният видински невролог, от когото тръгна заразата в областта, как е със здравето?Някое медицинско лице ще носи ли реална отговорност, че поради нисък професионализъм или умилено е заразило пациенти? Щом за хора под карантина за едно излизане без лоши последици има сериозни санкции, защо медиците са безнаказани?

51

Усмъртена

преди 3 години

Пламнахме! Връщайте КПП-та !! Всички ще умрем!

50

Анонимен

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ ВЕЛИК ВОЖД И УЧИТЕЛ, НАШИЯТ МЪДЪР НАСТАВНИК И ВОДАЧ ПО ПЪТЯ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ, БИЙКО БОРИСОВ!

49

мн точно

преди 3 години

........българина не е дорасъл. Иска като Швеция но се държи като в Индия.кратко и ясно

48

Не филолог

преди 3 години

Добре де вие поне като сте журналисти български знаете ли. Прочетете си пак заглавието внимателно, или от не можете едно изречение да напишете като хората или нарочно да всявате паника...

47

Анонимен

преди 3 години

След като тестовете са толкова ненадеждни да се потвърди дали въобще има вирус или не как в бг са толкова сигурни колко броя са заразени и от какво са си отишли?

46

Тъпомер

преди 3 години

Стига с тая глупост с тестването,ако се тества цялото население ще излязат много истини,заразените и прекаралите ще се окажат между 200 и 300хил.,а това значи не 1% а 0.01% смъртност,а пък зомбитата къв рев ще пада искам си на дивана бТВ нова и т.н.

45

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 3 години

Имам чувството, че някои индивиди искат този цирк да продължи вечно!Или са платени драскачи или са шашкалници от висока класа.

44

Пламко

преди 3 години

До Анонимен 47Ти пламтиш ли?

43

Анонимен

преди 3 години

аз ви казах скед 24 отново КПП та, просто българина не е дорасъл. Иска като Швеция но се държи като в Индия.

42

Анонимен

преди 3 години

Пламнахме! Трябваше днес да са не повече от 5 човека според една графика в която уж минаваме пика а то какво излезе! Баси!

41

Анонимен

преди 3 години

Утре ще обобщят бройката и дадат повече подробности. Това дневно завишаване може да се дължи на нови огнища. Сутринта половината открити бяха директно за болнично лечение, сега излизат част от контактните им. Утре вероятно ще стане ясно дали са ново огнище и на какъв принцип е то. Най неприятно ще е, ако е не проследимо. Ще поживеем ще видим

40

Анонимен

преди 3 години

"Три дена ако има над 100 заразени и край на разходките!"...Какъв кеф за теб само, а?