53

старост-не-радост

преди 3 години

Еййй ... аз гражданската си трябваше да подновявам март месец ...

52

Анонимен

преди 3 години

ЯВНО НА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ ИМ Е ДАЛИ ЩЕ ИМА ТУРИСТИ ЗА СПОНСОРИРАЩИТЕ ГИ МУТРИ ПО МОРЕТО!НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ СТАТИЯ ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ, КАК СЕ ПОДПОМАГАТ И Т.Н.ЩТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА ПРОБЛЕИТЕ СЕГА, НЕ ДА СЕ ЧУДИМ КЪДЕ ДА СИ РАЗКАРАМЕ ЗАД..КА В ТАЯ КРИЗА!

51

АНТИ

преди 3 години

Пътнико свиден, пътнико млад,ела да го видиш ти Слънчев бряг,там на Шмъркало бийч чакат те пак,куп мераклии на белия прах.

50

Анонимен

преди 3 години

какви са тия цени ... последното ми зареждане преди месец беше с дизел на 1.59, сега сигурно са още по-ниски

49

Анонимен

преди 3 години

Лук ойл, Еко и прочие почти нямат промяна в цената - 2 - 2,10 литъра. При Марешки - около 1,50. Те ти средна цена около 1,75лв/л. Смешно списване само да се скрие факта, че цената на бензина в БГ няма нищо общо с международната цена на петрола (както се твърди от картела)

48

Анонимен

преди 3 години

До 48 А ти имаш ли външна тоалетна,защото по някой път селяните на село нямат и пикаят на 15 метра от къщата...

47

Maybe

преди 3 години

Ако махнем таксите за акциз и ддс, които са най ниските в Европа, горивата са рекордно високи спрямо Европа. Ясно ни е на всички, че шепа хора прибират голямата печалба, а държавата бездейства, надига леко глава от време на време, но монопола я смачква с тлъсти пари под масата. Стига с тез платени статии, че е рекордно евтин, като може да е още по, ако функционира контрола на държавата по отношение на монопола.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Какъв ти е стандарта на живот?С колко още такива миячи на чинии като тебе живееш в една квартирка?Кола въобще имаш ли, та ми разправяш за цената на бензина?

45

Бай Киро паниката

преди 3 години

Като всяка статия и тая е платена, провокативна, вожда сондира мнения от навалицата..При отрицателна цена на петрола, как може да има такива цени,че и бензанджиите(големците) ходили да реват при татя си,че нямало потребление...демек, виж подкарай стадото да зарежда,че няма да има парици за дарения...Няма оправия, така,че спрете да коментирате из тези сайтове, нека се чудят какво мисли народа, да си пишат тролеите им...

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Нито Германия, нито Канада са чакали светъл комунизъм.Нито пък са искали да стават 16-та република.Може би затова им са високи заплатите.

43

Анонимен

преди 3 години

До 41 Абе *** някъде да съм споменал,че съм на минимална заплата???От 12 години не получакам заплата в България просто написах статистика за стандарта на живот. СЕЛЯНИН ТАКЪВ!!!!!

42

Novus ordo

преди 3 години

През лятото бензинът ще е безплатен, ама водата ще стане 5 лева за литър.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Ми ФАКТ.Дори когато горивата бяха по 2.50лв/л пътищата бяха пълни и не знам някой да се беше отказал от колата си.

40

Анонимен

преди 3 години

50 60 ст не е от значение????Е по *** коментар не бях чел.По тази логика и цената на тока водата и всичко останало е с 50 60 сте нагоре пак ли няма да е от значение????Има голяма разлика да пътуваш на 1.50 и на 2лв.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Колко трябва да си некадърен, че да ти пука колко е минималната заплата?Ти на минимална заплата ли си?Толкова ли си мързелив и негоден?

38

Анонимен

преди 3 години

Цената на горивата никога не е пречила на българина да пътува.Който няма пари за бензин, е на дизел, който няма пари за дизел е на газ и пак пътува.Та дали с 50-60ст отгоре или отдолу не е от значение.

37

Анонимен

преди 3 години

Какви рекродно ниски цени????Престанете с тези платени статии. ..В Германия е едно Евро литъра на минимална заплата около 1200 Евро след данъците,в Канада е 80 цента на минимална заплата 1600 долара след данъците, в България е 1.80 за литър на минимална заплата 610 преди данъците...Вие преценете какъв геноцид е наложен на Българският народ за съжаление....

36

Иван

преди 3 години

Трябва да си много т ъ п за да заредиш на посочените цени. Пълно е с бензиностанции за 1.37-1.40 лв./литърс и 60 ст газта.

35

Анонимен

преди 3 години

До: номер 36 (Батман)На Марешки във Варна преди години заредих един път дизел.Ама само един път. И ми беше достатъчно. Така и не повторих!

34

Анонимен

преди 3 години

До БойоебНе само оръжие нямаш, а и мозък.Ти си един гъс.***.