73

Аз

преди 3 години

Марешки цена 1.39

72

.

преди 3 години

Не просто ще пътувам ами ще му стопя лагерите на стария Сеат :D

71

BG

преди 3 години

Котировките са за 0долара барел,компаниите плащат за до вземеш и ти го транспортират,няма къде да го съхраняват,реална цена за Бг.към 1лв максимум за литър,но пък бат ти бойкааа няма сметка,не се пълни джоба му...упс бюджета:)

70

ДДРОнег

преди 3 години

В Русе бензинът и дизелът са под 1,50лв за литър, за газта ще проверя по-късно, че трябва да зареждам.

69

Анонимен

преди 3 години

На марешки е 1,39 и има опашки :) Картела си продава на 1:70 - 1:80

68

Анонимен

преди 3 години

Цитат: Подобни са и цифрите за областите Ямбол и Велико Търново?Цифрите не да подобни, а са точно определени - 0,1,2,3,4,5,6,7,8 и 9.

67

Анонимен

преди 3 години

В Русе цена на бензина 1.36 на поне 10 малки бензиностанции.

66

Наблюдател

преди 3 години

Що за идиотщини публикувате ?!?В сегашната ситуация всяка цена по-висока от 1.40 е спекула. 1.74 е безумно алчна спекула.

65

до некой

преди 3 години

не съм адвокат на никой, но в събота излезе информация, че Лукойл продава горивата на 0,45лв/литър. Къде отива горницата? Забелязал ли си, че колите с чужди номера зареждат само в големите вериги. Един приятел живее в Латвия и му е изгодно да зарежда в Белорус.Зае, че кара гориво Евро 3 с 10пъти повече сяра но не му пука, защото разликата в цената е повече от50%по-ниска.Не знам дали си спомняш Марешки като се оправдаваше след една проверка,как някой му сложил с канче в резервоара сяра.

64

Ще пътува ли ?

преди 3 години

Е как да пътува като не му давате ?В Гърция и Турция не може.(заплаха с карантина)А на нашето море не иска.(поради много причини).

63

НЕКОЙ

преди 3 години

До кой: В случая си прав. Пропусна да напишеш, че високите цени радват москва. Високите цени събират и повече акциз за псевдо-бюджета.

62

az

преди 3 години

в Благоеградска област рядко някъде да се намери дизел под 1.92 и после да ми разправят ,че цените у нас следвали пазарните и всичко е точно - да ама не

61

кой

преди 3 години

Ако се спазват законите в България, цена на гориво под 1,62 е далавера.Никой не казва за биодобавките,където цената е 2,5ст/1%.При бензина е 9%,а пи ДГ-6%.Като си платиш и наемите по закона за 90дневните запаси и цената лети. Държавата има полза от високи цени заради ДДС. Това е гадната истина.Нека плюенето започне сега.

60

НЕКОЙ

преди 3 години

Ще пътувам като ненормален, ако ще литъра пет лева да стане.

59

Анонимен

преди 3 години

Тука народа е стадо и ако овчаря е добър и стадото е добре. За съжаление последните 30г овчарите са като преди соца и по турско и народа е зле. Зле е защото си трае и защото повечето гледат далаверка или са заровени в собствените си проблеми и не си дават сметка , че ако общото не е добре личния интерес ще още по зле. Нещата са вързани. Трябва протести и сваляне на това правителство. Служебно. Правителство и за всичко , което не е наред бурни протести и публичен линч. Така лека полека ще стане

58

Някой си

преди 3 години

До 15Да вдигнаха акциза за да могат тиквите да си вдигат заплатите всеки три месеца, и на края на годината да кажат колко икономия имат и да си я раздадат като бонуси. А *** вклюително и АЗ да плащаме ,та може и 3 лв да направят литъра .

57

Един българин

преди 3 години

Един българин това лято ще обикаля Европа - стига и там цената на дизела да е такава. :-)

56

Анонимен

преди 3 години

А в нашта аптека дизелът е 1.36

55

Анонимен

преди 3 години

ДАААА,на първо място е Разград - там в една от бензиностанции дизела е - 1.39лв. и има мнооого опашка от чакащи да заредят

54

Анонимен

преди 3 години

Лукойлът трябва да натиснат, да си направи цените пазарни. Да създадат възможност за по-голям внос, а не да пречат на по-качествени и по-евтини горива да влизат в страната