58

Българин007

преди 3 години

Иглата е точно пред балона.

57

няма как

преди 3 години

няма как да минат цените в идеалният център , докторската градина , лозенец ...Едно от обясненията е ,че в най-най-добрите квартали няма толкова предлаганеВторото е ,че се продават по-дискретно за да не привличат вниманието на ГЕРБерските активисти ,които се хвърлят много стръвно на имоти - искат големи отстъпки , заплашват ..

56

Анонимен

преди 3 години

Освен непрекъснато да правите пропаганда на имотните сделки, напишете по повод вчерашния малък пожар в санирана сграда какви реакции е имало за хората: задушаване, повръщане, с една дума - отравяне на цялата сграда от съвсем незначително огнище.Новите материали са изключително опасни. Сега пак ще подновят облицовките, пак лъжат хората, че е добре. Поне склада за материали в Пловдив видяха хората как гори. Защо не се учат от очевидното??????

55

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Иван Вазов от много време е най-скъпият квартал в София!!!

54

1 до до 43

преди 3 години

Кой каза, че трябва да работиш от вас през цялото време. Интернет има навсякъде.

53

Анонимен

преди 3 години

До Митко 21 смМитко, това не са инвеститори, а бивши вече брокери и ипотекарни длъжници ;)

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Ремонтирай си я качествено да не ти се налага като Фандъкова да пилееш пари и поддръжката ще ти е една идея по-евтина. Междувпрочем заради "топлото" време някъв булевард се е разтопил в София.

51

Анонимен

преди 3 години

А аз за какво купих 10 апартамента? Имах намерение да ги шитна с по 50 000 лева отгоре!

50

Митко 21 см

преди 3 години

Ще се качват цените. На пазара сега излизат останалите безработни инвеститори. Ще купуват бързо, без много пазарлъци. Вече се наблюдава засилен интерес, често ги виждам нощем да правят огледи на незавършеното строителство. Един приятел каза, че били бездомници и спели по строежите, но аз смятам, че са инвеститори.

49

Само питам

преди 3 години

Може ли и справка за заразените от Ковид-19 по квартали и на кв. м ?

48

Анонимен

преди 3 години

Цените на квадратен метър стигнаха 1594 евро за кв.мСТРОИТЕЛНА СХЕМА - КАК "СТИГНАХА' ТИЯ ЦЕНИ КАТО РАЗХОДИТЕ СА СЪЩИТЕ.....

47

Анонимен

преди 3 години

57, къщата е само реминисценция. Къщата е нонстоп бачкане, подръжка, високи разходи срещу 4-5 месеца в годината, в които да си пиеш кафето отвън. Опитал съм го това и съм "не, благодаря" за къща.

46

Анонимен

преди 3 години

na 14 kato trygnat oniq romi iz Sofeto kat zemat da pliuqt i se seknat po oniq ulici sofiiski chestito vi jivot

45

До 50

преди 3 години

Да, Люлин не е София селски.!.......На кой му пука за твоето мнение примитиве!!?!?Не завиждай!

44

Анонимен

преди 3 години

До БрокерВ статията се намеква, че в някои квартали няма къде да се строи вече. ВЪПРЕКИ корумпираните калинки. Търсене, предлагане > цена . И наистина имаш акъл(май нямаш) ще знаеш, че когато ти нарасне заплатката и от вафлата в магазина до дарака пред блока че и апартамента в тоя блок ти скочат като цена се нарича ИНФЛАЦИЯ. Иво Христов би се гордял с теб.

43

Икономист

преди 3 години

До АнонименА понятия като здравна криза, икономическа криза, демографска криза, безработица, спад на доходите, говорят ли ти нещо? Нека излезе вторият тримесечен отчет на най-големите икономики в света и смятам, че вече ще си на друго мнение.

42

до 44

преди 3 години

Абе може би ше е добре за някои,но е адски скучно да си непрекъснато в къщи сам !

41

aa

преди 3 години

До Анонименда така е Манастирските не са София. Там живеят хора които се мъчат нещо да направят и да вървят напред, а в другите кварталчета живеят софийски комплексари второ трето пололение и мрънкачи от които нищо не става

40

Анонимен

преди 3 години

До 1Да. Негативен за тези от нас които искат да се махнат от този мръсен град и може би поредната далавера за някой махленец.

39

Анонимен

преди 3 години

До Хихи 26Да говориш за "орестижни" квартали в София си е признак на сериозна умствена малформация.Явно по-далеч от Сусурлево не си ходил.В София няма нигто квартал нито дори една пресечка отговаряща на определението "престижен".Тук е бордей с разтопени улуци и миризливи индивиди.