118

Анонимен

преди 3 години

До 124Моля те бе бате, земи ме за метач в твоя западен рай :) Точно твоя манталитет имах предвид в предишен свой коментар. Крайно груби и озлoбени хора се раждат на някои места. Профанизирахте и София, но и на това му се вижда краят.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимени като спрат да прииждат селяните(каквито почти не останаха)вие столичани от какво ще живеете!?

116

Анонимен

преди 3 години

До 75, моля? (110)Моли се на майка си!!"Истинския" Лозенец с полуразрушени сгради на 70-80 години тип "соц кооперация" ималкото неугледни къщи тип "два ката" са част от споменатото в поста.Не знам дали съм "нов" или "стар" но съм роден в София както и родителите ми.За мен Лозенец е "високото грозде" толкова колкото за теб Факултето.А сега живея там където такива като теб и метачи по улицата не ги вземат!!

115

Столичанин в повече

преди 3 години

Ако държавата правеше нещо за развитие и създаване на работни места в регионите, никога нямаше да мигрирам към столицата. Презастроено, мръсно, изнервено е тук..

114

Иванов

преди 3 години

Цената на един имот включва основно неговото местоположение. Един тристаен в Павликени може да струва 30 бона. Същият в Лозенец ще е 15 пъти по-скъп. Въпреки това, се чудя на тия високи цени като гледам лошата инфраструктура.

113

Анонимен

преди 3 години

Ми като искате да са евтини имотите в София спрете да прииждате с родата до 9то коляно.

112

.

преди 3 години

До Анонимен 119И правилно човече! Аз пък страдах от панелна таласъмия, но миналата година слава Бопгу успях да се отърва и изнеса от гетото. Не съм на Сейшелите, но пак на едно чудесно място, заобиколен със зеленина :)

111

Анонимен

преди 3 години

До Излишни коментариами аз съм един милионер и е така от скука си лежа на плажа на сейшелските острови и пиша тук в сайта...но искам да ти кажа,че колкото и пари да имам никог не бих си купил апартамент в софия!

110

Не небостъргачи

преди 3 години

До Излишни коментариА и да имам такива пари нямада си купя нито в този район ,нито в тоя термитник на снимката. Аз да не съм термит .

109

Излишни коментари

преди 3 години

Излишни коментари от хора, които нямат пари да си купят жилища в тези райони, но същевременно се чувстват да пишат глупости.

108

Анонимен

преди 3 години

До до 49СТИГА ГЛУПОСТИ КАТО ЗНАМ КАКЪВ МАНТАЛИТЕТ ИМАТ "ГРАЖДАНИТЕ" НА ЕЛИТНИЯ КВАРТАЛ "ИЗТОК" ДЕТО СИ ИЗХВЪРЛЯТ *** ОТ БАЛКОНА В ДВОРА МИ И МИ ИДВА ДА ХВАНА ГОРАТА.ЖИВЕЯ В СКРОМНА НАСЛЕДСТВЕНА КЪЩА В "ИЗТОК" С ДВОР С ЦВЕТЯ БЛИЗО ДО 11 ЕТАЖЕН БЛОК С ПОЛКОВНИЦИ,ГЕНЕРАЛИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ВЪВ ВОЕННА АКАДЕМИЯ.ВЕДНЪЖ МАЙКА МИ БЕШЕ УЦЕЛЕНА С ТОРБА ВОНЯЩА БИТОВА СМЕТ ОТ ТЕЗИ "ДОБЛЕСТНИ МЪЖЕ" В УНИФОРМА...ГНУСНА РАБОТА

107

Анонимен

преди 3 години

И ДОКАТО НИЕ ТУК СЕ ДЪРЛИМ КЪДЕ ИМА ПАНЕЛКИ В ЛОЗЕНЕЦ И КЪДЕ НЯМА,БЪЛГАРСКАТА ПРОВИНЦИЯ СЪС ЗЕМИТЕ И КЪЩИТЕ НА НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ НЕУСЕТНО ОТИДЕ В РЪЦЕТЕ НА РОМСКИ БИЗНЕСМЕНИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.И МИСЛЯ,ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ НА РЪБА,ОТ КОЙТО НЯМА ВРЪЩАНЕ НА ЗАД...СОФИЯНЦИ НЯМА ДА ИМАТ ТЕРИТОРИЯ,КОЯТО ДА УПРАВЛЯВАТ.

106

Жеков

преди 3 години

Идеалните клиенти за тези имоти не са много образовани но имат много пари /засега/. ВИП: "временно имам пари".

105

Иванов

преди 3 години

Колкото и хиляди евро да са цените, пак ще има клиенти. Има и хора с пари, които едва ли четат този сайт.

104

Спиро

преди 3 години

И какво има в Иван Вазов? Панелки като в Димитровград. Купете си хубава къща на село и после ще ми благодарите.

103

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха! Сега цяла година ще четем данни за до 2019-та и ще се правим на слепи и глухи за рекордната криза и безработица в цял свят. А вече и хората и бизнеса сериозно преосмислят приоритетите си за бизнес и инвестиции. Ние сме част от общия европейски пазар. Ако има изгода от имоти в София, чужденците първи ще се юрнат да купуват - и хора, и фирми, и инвестиционни фондове. Но нещо не ги виждам. Сигурно те всички не разбират от инвестиции и имоти.

102

75, моля?

преди 3 години

В Лозенец 85-90% панелки? Явно и ти си от новите софиянци, които смятат района между Кръста и Хладилника за "Лозенец", но дори и там няма много панелки. А за истинския Лозенец - между Перловска и Дж. Баучер да не говорим!Гроздето става все по-кисело... Интересно като ни набутат в чакалнята и въпреки обещанията левът започне да се обезценява, в какво ще спасявате спестяванията си - в акции?(Не съм брокер)

101

Анонимен

преди 3 години

До 1ами радвайте се на вашето пребиваване в софия...столичани продават(подаряват)бащините си къщи в провинцията на роми с една единствена цел-да живеят в панелка в люлин.и така бавно и неусетно българската провинция се превърна в ромски резерват.ама отдавна е казано много добре-ПРОСПЕРИРАЩА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА,ЧИЯТО ПРОВИНЦИЯ Е БОГАТА!

100

до 49

преди 3 години

Казваш, че би се преместил от София в провинцията, но ми се струва, че си бил извън града ни само за по няколко дни и затова имаш романтична идея за живота там. Ако поживееш няколко месеца, ентусиазмът ти ще се изпари като поопознаеш манталитета на местните, като се наложи да запишеш детето си в училище с децата им, като посетиш фелдшера в здравната служба, и т.н. Но най-вече провинциалния манталитет!

99

Анонимен

преди 3 години

Според мен са ниски Обеля трябва да е 3000 евро квадрата, а в центъра поне 5000 и то след отстъпката