97

Азармо

преди 3 години

До Летовник 77На англичанина след кацане ще му тикнат термометър отзад и декларация да подпише, че не е болен в момента. И... о, чудо! Всичко е ok

96

Карантина и в Гърция

преди 3 години

Гърция се опитва да преговаря да доведат до частично или пълно премахване на карантината, засягащо български граждани, които влизат в Гърция новите планове може да се обявят още тази седмица заедно с двустранно споразумение между София и Атина.В момента карантината действа за всички български граждани, които влизат в страната, и тя трябва да се прекара на специфично място, указано от полицията (в повечето случаи - хотел).

95

до 74

преди 3 години

До Сметки без кръчмаряГлупости! Има си самолети.

94

Анонимен

преди 3 години

Със и без споразумение от средата на Юни до началото на Октомври сме в Гърция!! Тая мутреса да не ни плаши с карантина, а да ходи да брои чадърите на Лай но морието!

93

До 93

преди 3 години

На лъжата краката са къси. Така казва Мъдрия народ Български. И съдебните дела ще паднат, но само за някой, и задължително няма да мине номера на редовия тарикат, щото съда е нужен, за да пази държавността, а не мераците на хитреци подкопаващи устоите и.А лъжата на термокамерите, не отменя карантината, а неумни тарикати, дето са прекалили с препарата пак ги хванаха. Може да даваш акъл на аверите си, и да те имат за умен. За останалите, явно искаш някой друг да бере дерт от съветите ти. Не мерси

92

роб на феодалкапитал

преди 3 години

Няма отпуски .няма и пари . И ей сега ще се юрна да ваканцувам.Да не съм депутат някакъв.

91

Анонимен

преди 3 години

КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ, НЯМА ДА ОТИДА НА МУТРОМОРИЕТО!!!

90

Анонимен

преди 3 години

Родните *** ще предават директно от пустите плажове!

89

филма пак стар

преди 3 години

Е ще гледаме репортажи от мутроморието с празни шезлонги по 70+ лева.С намалението и такса ковид за мазно шалте.

88

Анонимен

преди 3 години

До 555Никой не се интересува от мнението бе социалисте

87

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация спрямо българите в чужбина, които гласуваха за вас! Карантината им е за благодарност, че ви помогнаха да сте на власт! Надявам се да се осъзнаят и повече да не грешат!

86

ъъъ

преди 3 години

Българите влизат в България с 14 дневна карантина, чужденците - с декларация, че не са болни от коронавирус. В таз държава закони против дискриминацията няма ли?

85

555

преди 3 години

Както и да ни плашите няма да отида на нашето море, ако имам парички ще отида в Турция, ако имам по малко в Гърция, но на нашето няма да стъпя.

84

Анонимен

преди 3 години

Може да се почива и на нашето море. Но сяда ето по пейки и шезлонги и свободно по пясъка да бъде за забранено. Къпането също в морето. Движението по плажовете е еднопосочно

83

Анонимен

преди 3 години

Масово не умни, продължават с надежди говежди да си мислят, че проблема е в вестоносеца, а не във вестта. Единствената надежда е, вируса наистина да губи сили, и да ни остави през лятото на относително спокойно, да си реализираме плановете. Но ако не си загуби силите и при отхлабване на бдителността, ще има огнища, потушаването на които ще е с локални, но по рестриктивни от познати ни до сега мерки. Карантината е базова, така че нея не я броя.

82

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов върна ли се към обичайния си ритъм на нищоправене, който ни презентира във ФБ, като държавно управление, обикаляйки България на джип, купен да вози гостите на горско стопанство, който /джип/ лично управлява, проверявайки нон- стоп неща, от които нищо не разбира?Аз работя и не ме вълнуват обвиняемите, спасявам България от зарази и я възкресявам от пепелта, посредством чакъл, бетон, стиропор и асфалт. За 10 години нищо особено не постигнах, но ще продължа, защото ме търпите и аз ще ви се надсмивам непрекъснато.

81

Наблюдател

преди 3 години

Ето я мярката в защита на родния туризъм. Никакво ходене в чужбина! Само тук!

80

Анонимен

преди 3 години

Термокамерите и щаба признаха се лъжат с хапчета.Електронните термометри, тип пистолет са супер неточни. В моето предприятие редовно имам между 34 и 35 градуса. За делата и тестовете. Отлагат се нарочно във времето. Ще излежиш карантината, после ги съди. Като маските. Хиляди жалби но ги носим още

79

Менгеле

преди 3 години

Почивка в Гърцияи после се се интубират профилактично...за по сигурно.Наказателно и здравословна клизма може да се комбинира.

78

Анонимен

преди 3 години

Тукашните българи няма да отидат на нашето море, а българите, които работят в чужбина няма да си дойдат и да донесат пари, а ще вземат двойно гражданство и ще предпочетат чуждото! Това няма да ви бъде простено! До скорошни избори, лузъри безмозъчни!