117

Анонимен

преди 3 години

Има ли друга държава, която налага такива мерки? Англичаните са с доста бройка в момента, затова налагат. А защо няма разграничения според нивото на зараза на държавите? А защо не може да се прави тест вместо карантина, както в доста държави?

116

Анонимен

преди 3 години

Тази ,като е видя и се сещам за ...Роднито Черноморие !Едно към едно си приличат !

115

Анонимен

преди 3 години

'' Ангелкова: Почивка в Гърция или Турция - и после карантина! ''......................Такааа ... а англичаните и германците, които се каните да водите в България ... те на плажа ли ще карат карантината ??Или карантината ще е само за българи ?

114

Ханс

преди 3 години

По нашето Лай но морие шансът да се заразим с COVID-19 е огромен, тъй като този вирус се съдържа в го вна та, а те къде отиват, в морето!!!!!!!!! Само в Гърция на море или никъде!!!!!!! Нашите се лян дури по морето нали даваха шезлонзите по 40 лева миналото лято? А сега вият като куч ки, е не ми е жал за тях!

113

Анонимен

преди 3 години

Ще минем и без море Николинке, че отпуска няма и пари няма.

112

Анонимен

преди 3 години

Хухавелкова, алооо! Гърция има два пъти по-малко заразени от нас, ти нормална ли си? Я, карантина за теб до края на годината!!!! Некадърна крава! Корал и Синеморец не може да опази, сенала акъл да дава, баси пробития кораб е тая грозилка!

111

Сержант Корумпиров

преди 3 години

Или Гърция,или Турция,или на село.

110

anon

преди 3 години

А ако се върнете от бране на лалета в нидерландия няма карантина?

109

Черноморец

преди 3 години

За бъдещите плажуващи по роднотп Черноморие информация. От Озор на юг , няма място без заустени в морето отходни тръби. Юли и август края на тръбите са като гейзери, малко се по загледайте и приятно гмуркане с дечицата и бог да ве пази.....

108

Надървен философ

преди 3 години

Какъв Ви чака лятото...

107

Анонимен

преди 3 години

Той турзма ще потръгне.Парадокса е че или ние сме някакви първи по мерки, блокираме цялата държава и живот. Или последни. Има полет. Търсим после таксиджията.

106

ВГЗ

преди 3 години

Тя рибата в морето, те тигана сложиха. Единия нямало да стъпи на Черноморието, другият незнамкви глупости, а още никой даже не е стъпвал там. Те там заплакали за Башмайстори и само тях чакат...Еееех, мъка, мъка...

105

Хмм

преди 3 години

Да фалират всички!!! Значи да вземат парите могат. Да ги потрошат могат! Ама не могат да ги върнат, въпреки, че не са техни а? Защо трябва да чакам една година да ми върнат парите? После ваучери... тва да не ви е преди 89-та за купони за храна?

104

1234

преди 3 години

Това няма да спади бг морето

103

Азимов

преди 3 години

В морето по българските курорти има много екскременти. Хваща се дизинтерия. Просто и ясно.По моите наблюдения, в Анталия, Турция е най-доброто съотношние цена-качество-обслужване-природа-ибфраструктура.

102

Maca

преди 3 години

Otvrat!Predi gi chakahme po 1h da ni vzemat porachka a sega da hodim za kolichestvo. Kolkoto do karantinata e smeshno ne moje da nakarash edin narod da otide tam kadeto e bil prinizqvan. Po dobre da ne hodq nikade ot kolkoto na nasheto more.Da chakjat anglichanite s po edna belejka ,za tqh karantina nqma .

101

Долна кобила!!

преди 3 години

Плашилото Ангелкова да си трае, ако ще и 14 дни да съм в карантина! Така или иначе в моята фирма имаме правото да работим до края на годината дистанционно, какво ми пречи на мен!

100

Деян

преди 3 години

Николинке,наложи си на теб карантина като искаш толкова много!!!!

99

Анонимен

преди 3 години

Сл бр и големите курорти са си шит. Не са за българи.Има много по малки, по уютни.Те да привлекат българите

98

Анонимен

преди 3 години

Нито един нормален човек, сравнявайки какво получава за парите си в Гърция и на българското Черноморие, не би избрал да почива на Кафяво море у да хване дезинтерия.