137

СКИТНИК 13

преди 3 години

грозна картина хора-6те спасиаваме потанал кораб и ненузно министерство с невазмозен министар и 6епа мутри-това в свободна и демократи4на дързава и страна 4лен на ЕС която 6те влиза в 6енген.и толкова ли не се намери някои поне малко по-кадарен или ако не то поне с визия,та да не се излагаме толкова като нация,4е както се пее в една песен-на света е само една една-на6ата мила родна страна

136

Анонимен

преди 3 години

Години наред ни плашеше здравната инспекция да не ходим в гръцко щото има морбили, и сега с ковида ако си мислите, че ще спрете народа да ходи ем нема да ви мине номера. Плувайте си вие в кафевото и яжте храната от миналия сезон

135

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Абе каквито и Ангелковщини да измислят, на Кафявоморието не стъпвам.

134

Анонимен

преди 3 години

Нали вируса оставал 70 дено в тялото каква е ползата от 14 дневна карантина, никакъв вирус няма. Беларус и Швеция що не умират ? Скоро ще изметем гърбавата ***, можем и без гърбави и без карантини.

133

Ванката

преди 3 години

За карантина се полага болничен, тъй че става още една почивка.

132

Истината

преди 3 години

Естествено,че ще сте под карантина после!В целия Свят е така-в Китай,САЩ,Южна Корея,Англия,Франция,Русия...14 дневна карантина щом идваш от вън!Китайската чума не прощава!

131

Луда работа

преди 3 години

Кой ще те пусне в Гърция да се разкарваш в момента?Гърците ходят до магазина с есемес,той на плаж щял да ходи!

130

Анонимен

преди 3 години

Абе като седна в ципуродакията нека ме чека Ангелкова...

129

Анонимен

преди 3 години

Супер след почивката и болничен от 14 дни ще ми дойде добре, защото сегашните карантинирани са болничен

128

Дидка

преди 3 години

Насила решили да пълнят морето. И гушите на мутрите там. Само че хората са вече в 2020 година. Комунизма падна .И който е видял морето в Гърция, ще си иска да почива там. А чужденците да идват с "декларация ",че не са болни????????

127

Истината

преди 3 години

В Турция 150 000 коронясани Мюмюна чакат да ви обслужат!Естествено,че ще сте под карантина после!В целия Свят е така-в Китай,САЩ,Южна Корея,Англия,Франция,Русия...14 дневна карантина щом идваш от вън!Китайската чума не прощава!

126

Анонимен

преди 3 години

До HeinrichHimmlerОтиваш на морето и почваш да ги карантинираш мутрите хотелиери...стиска ли ти?!

125

Турист

преди 3 години

Ангелкова, става!Карантината ще я изкарам с теб...

124

Анонимен

преди 3 години

Тук вариантите са два, или Хърватска, или карантина. Като карантина не означава две седмици да соиш в гаража и да не излизаш. Карантинираш се за две седмици на някое планинско местенце, като преди това предвидливо си подал заявление за промяна на настоящ адрес и това е. След морето е редно да се ходи и на планина. А ангелкова нека си ходи черно море, да вади кебапчета от горнището на банския си.

123

HeinrichHimmler

преди 3 години

А ние кога ще пуснем в карантина мутрите от властта, за да спре тази гавра веднъж завинаги, а прос*ите същества като Ангелкова никога повече да не помиришат власт!

122

10 лв порция цаца

преди 3 години

Браво, Ангелчице!Трябва да се стимулира българското бетономорие!

121

Анонимен

преди 3 години

Върнаха тоталитаризма финно. Свобода на пътуването ли?

120

Анонимен

преди 3 години

То и на кафявоморието да иде някой после пак карантина за да се измирише.Вони там та се не трае!Всички фекални води са отведени в морето директно от хотелите.Зарити са тръбите под дъното но там навътре кебапчетата изплуват и се връщат от вълните да ти се лепнат на челото.Отврат!!!

119

Анонимен

преди 3 години

Ха хаа

118

До ХА ХA XA

преди 3 години

Животът е прекалено кратък, за да си изгърмиш отпуската на черноморието ни!