157

Анонимен

преди 3 години

Направето го това,но после да не мрънкате,когато маляките ви затапят пак границата за българските тирове.А и по тази логика трябва да има карантина за всеки пристигащ в България чуждестранен турист.

156

seira

преди 3 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ = ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

155

Ха ха ха,

преди 3 години

ще се пека на балкона,но няма да стъпя на нашето море. Мила госпожо ,нали знаете ,че насила хубост не става.

154

Хотелиер

преди 3 години

Печена е министърката. Каквото е казала го е направила. И това лято ще ви докара на моите плажове, хотели и кръчми. Ще избия разходите от вируса че и ще остане. Чакаме ви всички на Слънчака.

153

ПрофесионаленПочиващ

преди 3 години

Стойте си в Турция и Гърция по плажовете докато отменят карантината .И без това на работа не ходим и дали сме затворени по домовете си или лежим на плажа в Мармарис, Халкидики или Кушадасъ ..... абе има разлика .А мазохистите може и на родното мутроморие да отидат . С 200 лева ваучер дето само за паркинг и по една бедняшка супа ще стигне . п.с. Чадърите ще се плащат.Потвърдено е .

152

Анонимен

преди 3 години

Низабавно оставката на това недоразумение!

151

Група В

преди 3 години

Значи прескачам границата на всеки 14 дни за 15 минути и си вися вкъщи платена от НОИ карантина? Супер, сцялата рода ще го правиме вече.

150

Анонимен

преди 3 години

а англичаните могат да се мотат из Бъулгария без карантина нали ???

149

6

преди 3 години

И какъв е проблема след море в Гърция да си почивам 2 седмици на вилата. Регистриран съм там .Не можете да ни пипнете с вашите малоумия. А на изборите ще видите резултата.Най ще се изкефя да видя главния толуп с виснало чейне като Тато.

148

Анонимен

преди 3 години

Сматам да обжалвам пред Комисията по дискриминация, в Европейската комисия и съда в Люксембург. Като български гражданин съм дискриминиран спряво идващите у нас чужденци.Вие сте едни неграмотни хора, които имат власт.

147

до к.173

преди 3 години

До КрайФаворитката на г-н премиера е завършила френска филология във Филибето. Това не попречи на ББ да я предложи за еврокомисар по ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА ЕВРОПАЗАРА. Като оправи цифровизацията на пазара на ЕС, сега Падишахът я предложи за еврокомисар по младежта, науката и културния прогрес. И там тя се оказа дялан камък и се занимава с йонизацията на 5G мрежата. Боцето очевидно е решил, че необразоваността ще шества из ЕС и бългaринът в лицето на М.Г ще може да възкликне: Ja, Ja, Ich bin Bulgar!

146

Анонимен

преди 3 години

Няма така да накарате хората да почиват в България.Толкона сте зле, чи освет със силови методи, с друго не можете да управлявате.Смешници.

145

Зозо

преди 3 години

Абе хотелиерите не разбраха ли, че след като почиваха зимата, сега ще почиват и лятото, после пак ще почиват зимата ................. :)))))))))))))))))))))))))))))))

144

до мин.Ангелкова

преди 3 години

Г-жо Ангелкова, в Гърция българинът поне за 7-10 дни се чувства нормален човек, а в БГ непрекъснато е "***", угнетяван и мачкан от правителство на некадърни и необразовани министри, полицията на бившия сержант, а сега мин.Маринов, КОНПИ, ДАНС, ГДНП и др. репресивни органи като Прокуратурата, Нац. следствие, провинциалните съдилища, местните (общински) кметства и т.н. По-добре замълчи!

143

Анонимен

преди 3 години

значи българина като се върне от гърция две седмици каранинаа всеки чужденец подписва хвърчащ лист и влиза да заразявабългарите на родното черноморието в колониите е така честито на печелившитенародеееето левски ако е знаел че ще кръщават на него и футболни отбори???????

142

man

преди 3 години

Руските, английските туристи, които идват в България също да бъдат карантинирани за 14 дни преди да бъдат допуснати со курортите.

141

Край

преди 3 години

Много държа да ни осведомявате за Министър Ангелкова за мен тя е алфата и омегата на българската политика. Много знае и всичко и е ясно. И за Комисар Мария Габриел също - тя управлява целия ЕС - много е умна

140

Край

преди 3 години

Най после да напишете какво е казала Министерство Ангелкова.Това е истинският Премиер в сянка. Ангелкова управлява държавата а ББорисов и Д Пеевски са само подставени лица.

139

Анонимен

преди 3 години

Ваучерите за слънчака кога ще ги пускате, за един приятел питам?

138

Анонимен

преди 3 години

А колко ще е карантината след ваканция в България?!!