438

Анонимен

преди 3 години

до 474Е стига де.В България всичко е възможно.Тодор Живков - Бойко Борисов. Всяка прилика е случайна:()Надали

437

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 473Подсказах ти ,няма да си пускам автобиографията в форум.Учил съм с отличен успех моето образование. Няма да се опознаваме . Само аз да те питам : Дали си безпристрастен като човек ? Защото наистина чуството ми е следното : Ти си човек който е облагодетелстван от тази власт.Ако падне ,падаш и ти. Доста хора гласуват по този начин.Герб спечели с такива гласове. На голями предпреемачи които задължават работниците да гласуват за партия.

436

Анонимен

преди 3 години

САМО ЕС, САЩ И НАТО! НЕ МОЖЕ ДА СИ ПАТРИОТ И ДА НЕ СИ ЕВРОАТЛАНТИК!

435

До 471

преди 3 години

Ти наистина ли вярваш , че Бойко взима решение и има власт.Сам казваш , че е охрана и *** , но цяла държава върти.Моля.

434

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 471Аз не те питах КЪДЕ работиш, а КАКВО работиш и КАКВО си учил?

433

Две лица на

преди 3 години

Една монета в джоба на Доган.Дори не го крият.Но вие тука спорите , кой от двамата е по добър.

432

Анонимен

преди 3 години

до 470Няма как да отварям очи.Всичко си е до самосъзнание.Да засягат ме неговите решения ,затова и спориме и опонираме. И затова съм против "неговият ум" който казах е по зле от много изпаднали неуки хора.Издигнал се благодарение ,че е бил охрана на високопоставени лица.Научил е един урок : -Как се взима и запазва власт с измами и лъжи.Работя в голяма компания (няма да правя реклама) много мои колеги с висше образование не споделят власта на твоят "довереник".Няма да разкривам повече,това е ф

431

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 469Аз казвам, че неговите решения директно те засягат, тъй че искаш или не той е и твой "министър". Не разбрах, какво си учил и какво работиш? "Добра" не ми казва нищо. Опитвам се да разбера кой се опитва да "ми отваря очите".

430

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 460Мечтаеш ,налагаш се типично по мутрнски .ОБАЧЕ НЕ. Вярата няма как да ни вземете ,не те знам колко си голям .Но за еничери трябва да си чувал поне. Та за да налагаш ,че съм част от републиката и трябва да се съобразявам с един СЕЛСКИ ТАРИКАТ и НЕВЕЖ които е станал министур .НЕ СМЕ ДИКТАТУРА. Макар това да се стреми в бъдеще ващият човек ,Няма да стане !!! Уичл съм и работя работа която е добра.Ако искаш си мисли ,че съм просяк ,малко ме интересува. А и ти бъди "про" в лайфа>>>

429

До минавам

преди 3 години

Айде минавай и заминавай ! Толкоз !

428

:))

преди 3 години

До 462Мечтиииииииииии !

427

минавам

преди 3 години

Грозна мутра има Борисов. Радев респект бро.Толкоз за тази публикация.

426

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 460Твой "министър" е защото е "министър на Републиката, а ти си гражданин на Републиката. Не знам какво значи "когато повечето прогледнат". Икономически активните оценяват консервативната му политика и постепенно подобряващото се положение в България. Като се има предвид, че електората на БСП се топи, не знам кои са "повечето'. Между другото, за такива самообявили се "прогледнали" като теб имам два стандартни въпроса: какво си учил и в момента какво работиш?

425

Анонимен

преди 3 години

*** отива на бунището на историята. Факт.

424

Анонимен

преди 3 години

Чао, чао, чао yшанко, сори :)

423

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 458Не съм гласувал за него ,не е мой "министър". Когато повечето прогледнат няма да е на власт. Или твърдиш ,че е повече от Тодор Живков. По опасни сте от комунисти ,защото сте сатанисти тогава.

422

Анонимен

преди 3 години

Радев лъсна,че е въздух под налягане

421

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 454Борисов е и твой "министър". Освен ако не живееш в друга държава, а не България.:)

420

ТАТУЛ ТИКВЕНИЯ

преди 3 години

На куц гербер и патерицата му пречи

419

М, да ...

преди 3 години

До апоКаква чeрнилка се е изляла от душата ти? Каква черна злоба и завист по материално имане? ББорисов отдавна не е милионер, а милиардер! Купува отдавна изборите, вади такива средства че да събереш всички милионери от БСП и останали няма да набереш средствата които ББ хвърля за да е на власт! На принципа което не ставало с пари ставало с много пари нал тъй? Има ли нещо стйностно което тази ... да е създал?