12

Анонимен

преди 3 години

До Индиана ДжонсКакъв е изводът?Че не трябва да се пие вода.В чаша с огнена вода, даже и да се удави малариен комар, опасност няма.

11

Индиана Джонс

преди 3 години

То и инките така изчезнали.Хвърляли си хората в кладенеца за питейна вода

10

Кортес

преди 3 години

Защото лекува инките

9

Анонимен

преди 3 години

А за работното облекло, поне в началото на пандемията, не е ли виновен точно шефа на болницата, или пак го обръщаме на политика, и сипваме на най високо ниво, съдбата на кравата на баба Гинка.А информацията която предостави НОЩ (къде колко са изпратили маски облекла, дезинфектанти) , коя *** публикува, или не им е интересна, щото като медиини работнички, не е нужно да информират, а да манипулират.

8

Мнение

преди 3 години

Там където има най много чингапуци,там се разпространява най много заразата!Тиквите кво се правят на разсеяни и неразбрали и вместо да репресират чингапуците те репресират хората-данъкоплатци дето ги издържат!Слагат някакви фалшиви КПП та колко за пред камерите с чингапуците си излизат най свободно през нивята и дупки в стените!С тая тиквенска стратегия и тактика иде апокалипсис!

7

Анонимен

преди 3 години

Че в какво да се превърне Здравната мафия оглавявана от Ананиев да каже що е тъй и къде са парите за персонал.

6

Анонимен

преди 3 години

Ама за сметка на това каква оргия си направихме в болницата миналия месец...

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя губернатор е такъв растопед, че не е истина.

4

хм

преди 3 години

А предоставихте ли на тази болница достатъчно предпазни средства и дезинфектанти на медицинските лица, че се чудите? Хората още в началото на извънредното положение алармираха, че не им достигат, но частни дарители имаше само за София, Пловдив и още няколко големи града, а от държавата предпочетоха да изнасят за чужбина и да се хвалят за това. За малките болници в провинцията - нищо, а там имаше най-голяма вероятност за заразени, предвид че масово работят в огнищата в Западна Европа.

3

Анонимен

преди 3 години

Пак ли до видинската болница опряхте, за да пишете новини? В "Пирогов" е по-голяма бройката на заразените, ама там не смеете да гъкнете. Сигурно е тежко да си журналист! Само едно стъпало под труж3н1чка

2

Анонимен

преди 3 години

Е как защо?! Къде в България има най-голям брой гастарбайтери? Северозападналия край. Откъде бяха някои от първите заразени? Ломските селяндуpи. Неслучайно са най-бедният регион. Хигиена?! Не ги интересува. Дай им там рИкията, сърбете и шегичките. И цял живот бедни, защото, докато другите учат, те си слушат музичката и си пият. Даже и лекарите си изпозаразили от простотията си. На талази се върнаха с рейсовете от Италия и Испания. Никакви мерки не спазваха. Толкова. Ясно е.

1

Totenkopf

преди 3 години

Попа каза, че АнтиХриста се е родил в Китай и идва насам.