57

Анонимен

преди 3 години

Ако аз се изцепя, че пенсионерите и инвалидите не трябва да живеят и месец по-късно се отзова в болница със счупен прешлен, щях да си помисля, че Бог иска да ми каже, че дарение под условие не се прави и че той решава кой кога и как да умре. Ама не. Този уроци не научава. Все другите са му виновни

56

До 64 от Смутльо

преди 3 години

Излетял срещу вятъра кацнал по вятъра ако разбирам правилно Х Христов и свидетели. Какво повече. Аварийно с този самолет ако не додрапа до правилна глисада и мотора прави проблем се каца срещу вятъра където може. Факт. Учи се преди да се качиш в кабината. На практика се симулира още като се научи кацането като мяневра.

55

Вихър

преди 3 години

Пак някой друг ще му е виновен на този ***!!!От това, което се изписа си правя заключението, че той си е виновен, защото е недоучен,но със самочувствие!Този самолет освен двигател има и планер и може да планира, но трябва да знаеш какво правиш!?Много ми е интересно сегашните хора с пари,които си мислят, че с няколко часа във въздуха вече всичко им е ясно и могат, а те дори никога не са се обръщали с главата надолу или пък да са давали наклон на самолета повече от 45 градуса!!!

54

До 46

преди 3 години

Между самолетите от преди сто години и сегашните няма никаква разлика, нали.Регулациите се отнасят до разрешителни, технически изисквания и други неща, които нямат нищо общо със законите на аеродинамиката, механиката на флуидите, атмосферни условия и т.н. Все пак се отнася за свръхлек, малък(дву или четириместен самолет), паднал от 5 метра, при аварийно кацане. Не е някаква грандиозна катастрофа със 100-200 жертви, за да се изказват разни дърти "експерти" завършили в СССР след войната.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Ми следващият път да си купи велосипед балканче с перка отпред.За по-евтино.Един горе-долу безопасен самолет трябва да има поне 2 двигателя та като откаже един да има с кво да долети до пистата.Преди време наблюдавах един субект който си беше сложил газов котлон на седалката до него и с кранче пуска гориво към двигателят на 32 гпдишният си фолксваген.Пак за по-евтино.

52

До Смутльо

преди 3 години

Принципно си прав,но не винаги човек може да предвиди вятъра(особено когато го няма).Лично съм попадал в ситуация на внезапен вятър и последвало пропадане при кацане в Барселона.Стана за толкова кратко време,че дори лелите в самолета нямаха време за инфаркт.Друг случай,пускам малък дрон играчка на плажа в пълно безветрие и изведнъж порив и след секунда дрончето прелятя 3 вълнолома.

51

One

преди 3 години

До Аз виждамХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА Божков ми е меко казано противен, НО тези заповеди...... ХАХАХАХХАХАХАХАХХА типична червена линия на поведение.... Да *** по-умните от нас, т.е. всички...

50

селянин

преди 3 години

абре ора отдека се купуват таквия аероплани оти у оремако требе да чекам два месеца поръчка

49

Папата

преди 3 години

Абсолютно е прав! ТОЙ Е БЕЗГРЕШЕН! Виновни са тези в Пирогов които ще му спасяват живота! А тези БЕЗГРЕШНИТЕ, които се къпят във водопади, карат мощните коли пияни и друсани, правят банкети по време на карантина, влизат и излизат в страната заразени, неси плащат осигуровките, и т.н. ДАНО ГОСПОД НЕ ГИ ОСТАВИ НЕНАКАЗАНИ!!!!!

48

One

преди 3 години

Парите не те правят безмсъртен. Факт.

47

Анонимен

преди 3 години

Щото си е купил най-евтиният самолет на разпродажба е затва.И кво?Злонамерен човек му е сменил в тъмното филтъра и самолетът паднал.Каква драма.

46

Аз виждам

преди 3 години

До българите по света и българите в България има само една заповед - да намерите и да убиете Васил Божков, няма десет години да го хрантутим в съда! Колкото по-бързо го убиете това нагло нищожество толкова по-бързо ще получите заповед за най-голямото нищожество на света. Защото както е писано в древната легенда трябва да падне номер 2, после ще падне номер 1 от най-извратените гадове на планетата Земя. Заповедта не подлежи на обжалване и изменение!

45

Анонимен

преди 3 години

Поредният с малко повече парички ,който се мисли за безсмъртен.

44

Смутльо

преди 3 години

А, пропуснах .... коронавирусът също не може да не е намесен .... питайте Мутафчийски. Това е нов симптом: задраства освен мозъци и филтри

43

Смутльо

преди 3 години

Куцо и сакато почна да пилотира .... а това си е бая умение. На крив ...... филтрите му виновни ..... Спомням си, че имаше кацане с планиране (ама трябва да заходиш от правилната по вятър страна на пистата, а тук говорят за вятър в гърба???). Парите не отменят законите на физиката ....

42

Анонимен

преди 3 години

Щом е сигурен, че не е в него грешката, значи е намек от онзи горе да се осъзнае, че въпреки парите си, също е смъртен и зависи от останалите, дето са по-долна категория хора според него. Дано си вземе поука като се възстанови и следващият път да не дрънка глупости кой е с предимство и без кой може

41

Анонимен

преди 3 години

До КоментарТози, дето твърди за филтрите, двигателя и поддръжката, твърди и че е паднал насред дърветата в гората. А се е изтърсил левашки на пистата...Излетял е по посока на вятъра, пак от там се е опитал да кацне...И те така с твърденията ;)

40

народна мъдрост

преди 3 години

Гаргата от кол на кол.......накрая знаете какво се случва.

39

Boss

преди 3 години

До One Бъркаш - спонсорът е на ГРОБ. Приятел е на Плювналиев и на ББ-то ;)Напоследък се изявява като нео фашист. Негови са думите, че пенсионерите и инвалидите трябва да умират и никакви пари за тях да не се плащат. Идеята за отпадане на мин заплата също е негова, ако може за без пари да му се работи. Източниците са различни медии от нета. Пожелавам му операцията да не е успешна и да се инвалидизира за цял живот, да не може да ходи!

38

Летище на баир

преди 3 години

Спецовете по телевизията и разследващите ( според някакви авиационни регулации от преди 50г), да не се опънат много много. Работата е ясна, самолетчето е ударило някой по-едър коронавирус и готово.