97

Христо Радевски

преди 3 години

Аз знам, аз вярвам, че си прав Ивайлои когато съгрешиш дори !

96

Цв Караянчева

преди 3 години

Ивайло винаги вдига самолета точно за 3 минути. После пада

95

Манолски

преди 3 години

Този между другото минава за един от най-тегавите работодатели в страната

94

бай

преди 3 години

гравитация!

93

Котка

преди 3 години

Май това му е поначало проблема - че не вижда грешка в себе си.

92

Онанимен

преди 3 години

Ако и самолета му не вижда причина защо е паднал - ами да си бяхте стояли горе.

91

случаят Пенчев

преди 3 години

Категорично го премествам в левия крачол..

90

Екс пилот

преди 3 години

На подобен ултралек самолет имам две кацания с повреден двигател - едното в полето. Тия самолети планират без проблем и са с качество на крилото 15-20; демек от 1 км височина планира 20. Явно е имало повреда на двигателя, но това не обяснява срива и катастрофата. То по принцип на финалната права двигателя се държи на минимални обороти; тягата му е практически нулева. Дава се газ на финала само ако пилота не е преценил добре и има шанс да не достигне до пистата. А ако има и застраховка ...

89

23

преди 3 години

господин пенчев, преди известно време казахте,че инвалидите и старите хора трябва да умрат. господин пенчев, ами ако бяхте останали инвалид?

88

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя не хвърли ли топа, че пак ни занимавате с него?

87

Анонимен

преди 3 години

Този нарцис се мисли за БОГ. Той е безгрешен. Утре като премине на червен светофар и се забие в друг автомобил, ще вини светофара, колите, вселената и арменсия поп, само не и себе си.

86

Няма грежка

преди 3 години

Тоя самодоволен *** никога не греши!!!Всички други са му виновни!!!Абе вие нямате ли наистина важни новини,че занимавате Народа с глупости на търкалета?!!!?На кой му пука за пенчефКефа и хобито?

85

Анонимен

преди 3 години

Действително е възможно след калпав монтаж на горивен филтър да се получи теч на гориво от изходите на филтъра, оттам загуба на мощност и прекъсване на двигателя. Случвало ми се е след смяна на горивен филтър на бензинова кола, заради неподменени дифтунги на връзката на филтъра и недобро затягане, оттам почнаха да капят капки бензин и ако не го бях видял навреме можеше да се запаля като факла от изпаренията и жегата.

84

геерал Майтапчииски

преди 3 години

вие сте виновни, че не носите маскивсички вие

83

Най-важната новина!

преди 3 години

Наистина важна новина, съобщена от Днес .........

82

Анонимен

преди 3 години

До Данчо от Елин ПелинТо и ти крадеше навремето от ТКЗСто ама не успя.Няма и да успееш.Щото си негодник

81

Анонимен

преди 3 години

До мхмМда. Прави впечатление как адекватно е реагирал на толкова критична ситуация. На практика той е кацнал с двигател който от време на време е завъртал витлото, но не е имал достатъчно тяга. Явно опита си е казал думата да не се разбие като пич. А това че е заходил откъм вятъра, кой знае какви са били метереологичните условия и дали не е бил променящ се. Той е делтапланерист. Пределно наясно е каква роля играе вятъра.

80

DVB

преди 3 години

Разбира се, причините може да са различни, но този е такъв нарцис, че каквато и вина да е имал никога няма да признае грешката..

79

ggg

преди 3 години

А другият самолет дига ли го или и той пада

78

мхм

преди 3 години

човека защо да е виновен, че е катастрофирал? има толкова много възможности. Именно защото е добър пилот, затова е и оцелял. Единствената му грешка, че е богат ли? злобни сте