13

Анонимен

преди 3 години

Тия в болницата са за наказание! За да усвоят едни пари от здравната каса са извършили операция на жена, за която е бил ясен изхода по време на пандемия. Отделно са я изписали без тест, за да заразят селото и да има повече болни и пътеки за усвояване! Трябва да има наказани болници за умишлено заразяване иначе санотарите по цял ден се почесват и чакат пари от близки на болни хора! Доктори, сестри и санитари трянва да са със строго фиксирани заплати и да се спрат всички путеки !

12

Мислеща

преди 3 години

За тези, които все още могат да мислят https://fakti.bg/bulgaria/473038-progovoriha-zarazenite-ot-selo-osina

11

Ром'с

преди 3 години

Видимо това село не в България или Е много далеко от София и нее България, щото всички партии се сещат за страната само когато има избори,а тъй само София, Варна, Бургас, Пловдив.. и това Е България за тях. (

10

Totenkopf

преди 3 години

"Местната власт настоява за по-строги мерки" Ми да си ги наложи. Затова имат власт над овчарите.

9

Доктор Хаус

преди 3 години

Отново неадекватно поведение ! Какво трябва да се случи , че да се постави карантината ?! Гологлавците умуват ли умуват.....

8

Анонимен

преди 3 години

А защо това село не е под карантина? В Банско за доста по-малко доказани случаи направихте пълна блокада, тук при толкова тежки случаи - няма проблем. Или пък щото заразата е дошла от болница, а не от туристи?

7

Много са

преди 3 години

Вече се очертава тревожна тенденция изписаните като "излекувани" от болницата да умират вкъщи след няколко дена.

6

Анонимен

преди 3 години

И излезе че болниците не се дезинфекцират навреме и от тях се носят заразите.Също така и хората не се замислят че трябва да се измият след като са ходили в болницата.

5

Анонимен

преди 3 години

Това не е махала от някой град, че да щъкат насам-натам жителите и да разнасят заразата. Селото си е изолирано в планината.

4

Плевен д'ге

преди 3 години

Кое не схващате? Римляните са над тези неща. Вчера в мекката на гербераките избиратели за плевенска област , село Буковлък от сутринта се вихреше сватба. Шумна и до сред нощ като се чуваше чак в Плевен. За тях може , защото гласуват за тиквата и ще ги лекуват дори и да не са внесли стотинка в НЗОК, а вие се крийте и треперете да не се разболеете.

3

Няма нужда

преди 3 години

от карантина. В селото са съзнателни граждани. Достатъчно е само едно указание от Партията и ще направят каквото трябва.

2

Анонимен

преди 3 години

И защо не е под карантина това село? Значи заради 6 римляни карантирахте цяло село, а тук 23- *** и не е под карантина? Евахтиии идииотите!

1

Анонимен

преди 3 години

И защо е без карантина?Щот там е ДъПъСъ ли?Заради етническия мир ли)))