156

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 152 Страшното отминава , идва ужасяващото.

155

Анонимен

преди 3 години

Някой тук има ли близък който през последните месеци да е бил в отлично здраве и внезапно да е починал от корона вирусът? Моля споделете.

154

Анонимен

преди 3 години

Като гледам какво се случва, направо ми е мъка. Реално ние, в България, освен изолацията, друго оръжие срещу епидемията нямаме. Здравната ни система е под всякаква критика, масата от населението ни приема, ни предава, организацията на държавата - слаба... Това хаотично "разхлабване" на мерките ще но докара ядове.

153

Анонимен

преди 3 години

До 2+2Вчера беше неделя.Ти нали почиваше?Лаборантите и тестващите не са ли хора?Те не почиват ли в неделя?

152

Митко 19см

преди 3 години

Не се спря тоя Бил Гейтс бе!!! Кога спи бе да му се невиди??!!!111

151

Анонимен

преди 3 години

Утре едни 3 теста и ще сме приключили с вируса. Явно парите да крадене са на приключване, от Европа други няма да дадат и така.......

150

2+2

преди 3 години

Ако направят 1777 теста както преди два дни заразените ще бъдат не по малко от 114. това са прости сметки 3 клас но явно ние не разбираме, по добре да легнем на шезлонзите

149

Иван

преди 3 години

До 154 АнонименА ти престани да гледаш запдния печат, който редовно си мие ръцете с източните страни.

148

Анонимен

преди 3 години

Народно творчество:Дедектив към патолога: - От какво е починала жетрвата? - Корона вирус. - Но тя има огнестрелни рани! -Това са придружаващи заболявания.

147

Анонимен

преди 3 години

Нашата власт както винаги прави Борисов с двойният аршин лекува ни плашейки ни със стойте си в къщи и слагайте маски...а за тях колкото пъти кихнат се тестват ,от и без това малкото тествани по-вечето са политици и тип Домусчиев и Пеевски "дарители " Всичко останало кой оцелее и колкото по намалеят пенсионерите дето са трън в злобните очи на вожда и на Горанов толкова по-добре ! Адемов и Домусчиев веднага ги прибраха да ги лекуват а останалите да си стоят в къщи..

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146Май ти хлопа дъската? Все повече деца се заразяват, а ти - пускайте градините...та да пламнат като старческите домове ли???

145

Анонимен

преди 3 години

Къде ни хвалят? Аз чух само 1 - високо рискова държава сме и единствената в европа, където кривата нараства, а не намалява. Спрете да гледате български новини

144

Повтарям

преди 3 години

Адвентиста изнасилвач, който го намери и го хване да го използва за тоалетна!

143

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Последното денонощие...ДЪРА БЪРА....Ми то беше Неделя...БРЕ този..Вече цяла България знаем .че Събота и Неделя ВИРУСЪТ ПОЧИВА...Имам позната Лаборантка...Събота и неделя..Ходи да се ....На Едни Вили около Хасково и Тука...Па ти Я чакай да прай Корона- Тестове..

142

Реалист

преди 3 години

Има три огнища на заразата в България - идващите от чужбина, на които се дължат над 80% от случаите, болниците и градския транспорт. Мерки няма или по-точно мерките се за по-голямо заразяване на хората, а не за спиране или ограничаване на вируса.

141

Анонимен

преди 3 години

До ???Само че нашите пишман политици винаги ни плашат с Италия ,Америка , Русия а за Литва не се говори нито за Словакия ,нито за Гърция /любимата държава на бат Бойко когато бяха за кратко по-зле от нас ,само че бързо се вдигнаха и вдигнаха и пенсии и заплати а нашият вече мълчи за Гърция ! ...Има много държави дето не се хвалят ,не шумят ,но се справят в пъти по-добре от нас ,но по-удобно е за бат Бойко да плаши и без това гладния народ...и да ни манипулира с тестовете....

140

Анонимен

преди 3 години

Близо един милион човека дойдоха в България от чужбина само през месец март, от които 313 хиляди чужденци. Почти всички дойдоха от държави с голямо разпространението на заразата. През април още не е ясно колко стотици хиляди вирусоносители са дошли от чужбина, но и сега през месец май, заразените в чужбина продължават да идват в България. В същото време ние се ограничаваме, за да спрем заразата. Е, няма как да стане.

139

seira

преди 3 години

"КОРОНАКРИЗАТА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

138

Анонимен

преди 3 години

Това разхлабено положение, ще им се връща тъпкано. За да придобиеш реална представа за ситуацията, трябва да се направи на база от 1млн. тествани....тоест масово тестване, както го правят белите държави. А сега се цитират всеки ден някакви бройки, а реално само Бог знае колко заразени и носители се разхождат ежедневно между нас!

137

Анонимен

преди 3 години

Отваряйте детските градини *** мръсни