357

тоя па

преди 3 години

тиквооо не се прави.Един бизнес му взехте.

356

V

преди 3 години

Райха ке падне .А тиквата на дръвника .На боко вече са му сковали дървения костюм ;)

355

Анонимен

преди 3 години

На тъпанарите им липсват картончетата на Черепа за това го защитават..."големия бизнесмен" който не е произвел и една капачка за буркан ,а залъгваше *** с колосални печалби ,които така и не плати!!

354

Анонимен

преди 3 години

До гацоА от 2015-та досега кой правеше законите?Чий министър в момента живее без пари в апартамент на някаква фирма?

353

Анонимен

преди 3 години

Хей човек вече се плаша на сън от Б.Б. ,пускам телевизора и той се появява ,сменям канала пак той ,и пак и същото и по което време да пусна все той насреща вече не смея да вдигна и капака на тоалетната ! ! !

352

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТвоите хора са се ос ра ли от глава до пети ти като Матросов си застанал да демонстрираш простотията си ,колко ти плаща падишаха да ходиш с парцала и да бършеш след дебелите и охранени *** ?

351

Тонката

преди 3 години

До До ТонкатаНе се притеснявай:):):):)Щом на последните избори си избрахме кметове от Софето до Морето начи нема мърдане:):):)Аре легам и не ме търсете до утре некъде към четри часа:):):)Камен Дел:):):):)

350

Тонката

преди 3 години

До до тонкатаДа идва Странджата:):):):)

349

до тонката

преди 3 години

къде ще лягяш,кой ще брани боко

348

Тонката

преди 3 години

До бай вълчо от хисаряБай Вълчо лека нощ и от мене:):):):)Да сънуваш Бойко как печели избори:):):):)

347

Тонката

преди 3 години

До Анонимен до ТонкатаШе ти го кажа и на тебе:):):)Къв "чепат"разговор на Божков бе?:):):)Нема го вече СССР:):):):)Бойко ше ви гази вас от опозицията докато НАТО бди над България:):):)Нема вече Решетников и Леонид Брежнев:):):):)Малииии легам,много Узо,а утре пак ше качвам Камен Дел:):):):)

346

Анонимен

преди 3 години

Боци кога делихте териториите с Черепа - друго пееше , сега пееш "ама кво съм му зел та е недоволен" !

345

Анонимен

преди 3 години

Има ли държава изобщо у нас, някой да види каква диващина се вихри в този момент на мотописта Цариградско шосе?

344

бай вълчо от хисаря

преди 3 години

Нека почакаме действията на прокуратурата от Барселона.Те там е заровено кучетп!Догодина идват избори.О.К. Спете спокойно деца!

343

Тонката

преди 3 години

До До ТонкатаВсичко гледам:):):):)Гледам тенденцията,че ние Орешарски,Станишев,Мая,Доган и Пеевски ги свалихме със всекидневни протести от по 50 000 човека,а сега нема никой:):):)Е,има некви майки и сестри и на Костя туристите,но тва е пълен ташкент:):):)

342

Анонимен

преди 3 години

от 359 До ТонкатаНе съм ги пропуснал , ама ако ги изредиш всички "герои" няма да ти стигнат някоко поста . И да , не бива да се забравят брадатите от първото сдс , май бяха все от 5-ти адвокатски колектив и им се носеше славата :"ако си обръснат брадичките, отдолу ще лъснат петолъчките" . ....

341

Тонката

преди 3 години

Хората разбраха вече кой кой е:):):):):)Бесепета,седесета,депесета всички шит:):):)Няма вече Москва:):):)С наша помощ Бойко ше ви лющи още 2(два)мандата поне,само да е жив и здрав:):):):)Къде бе?:):):):)Ф16ките идват:):):):)

340

Тонката

преди 3 години

до 359 Иван Костов си пропуснал може би случайно?:):):):)Петко Симеонов,Дертлиев,Берон,абе нема смисъл да изброявам още от м екеретата от Седесето:):):):)

339

Анонимен

преди 3 години

До Тонката.Не се коси - накрая цялото котило ,като се почне от А.Лилов през Станишефф , Пелевнелиичето и се стигне до Боци ще светне!Млад си сигурно и не помниш , ама на твоите идолчета от герб им викаха на времето "червената буржоазия" - и ако вярваш макар и една дума на тия дето се наричат себе си :"политически елит" , значи си заслужаваш робския животец в България !

338

Тонката

преди 3 години

Благодаря лично на Днес БГ:):):):)От 10 години тук е голема веселба:):):):)Поне за мене де:):):):)Други сигурно рИвЪт:):):):)