36

Анонимен

преди 3 години

Гешев беше назначен да затваря на всеки устата ,който гъкне ама как ще затворите устата на тези дето се напечелиха от немотията на този народ и общата им далавера с властта . Народа мълчи и трупа ,но когато лавината тръгне ще ги помете всички тия точно както коронавируса !

35

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ Е ПИОНКАТА НА ДОГАН И БОРИСОВ А МАШАТА Е ПЕЕВСКИ. ТОВА Е ДНЕС ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. ТЕПЪРВА ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ КАК ВЪЛЦИТЕ ЩЕ КЪСАТ МЕСО ЕДИН ОТ ДРУГ. НИЕ МЪЛЧАХМЕ КОГАТО НИ ТАНЦУВАХТЕ ПО ГЛАВИТЕ И НИ ВЗЕМАХТЕ ХЛЯБА ОТ МАСАТА И СЕГА ЩЕ МЪЛЧИМ И ГЛЕДАМЕ ЩО ЗА *** СТЕ !

34

Анонимен

преди 3 години

Много нагли хора има, но кадрите на ДПС май минават школа по наглост. При това с отличие :)

33

Анонимен

преди 3 години

Правосъдие...ми то си е написано - да осъдиш..правият !!Сами си..разтълкувайте..проКураТура....

32

Анонимен

преди 3 години

Хубаво щеше да е , да е правосъдие, ама нещо ни е криво правосъдието.

31

анализатор

преди 3 години

До АнгелКога бе Анегеле, кога? Само им се каним...

30

жж

преди 3 години

До :)Тъй като го гледаш Горанов дали само си е затворил очите? Изпечен е той, я как ни баламосва.

29

кофпомпаджията

преди 3 години

Квартиранта изгоря

28

пази боже

преди 3 години

Само да не излезе, че и Божков е кръстник на някое от децата му.

27

asd

преди 3 години

Поредният богат българин, който го пуснаха да избяга от правосъдието с голям 100000 тонен самолет, без да забележат...обикновени циркове

26

Стенограма

преди 3 години

Среща за обсъждане на закона за хазартаГ. " Според Закона за Хазарта дължиш 250 милиона данъци" Б. "Ще ти дам 10%" Г. "Може"..........

25

пери

преди 3 години

Eй, верно за големи балъци ни имат...Горанов каквото и да каже, все тя. Чувам само бръм.

24

Анонимен

преди 3 години

"Поредният богат българин, който се укрива от правосъдието" каза поредният управник- к...етен, опитващ се да изкара няколкото милиона българи, останали все още тук!

23

Влади

преди 3 години

"Шефе , хората милионери станаха , а аз тука за 2-3 000 лв трябва да работя"

22

Сссссс

преди 3 години

Влади , ти и с Пеевски случайно се видя в Берлин в едно кафе

21

Ангел

преди 3 години

Горанов ,Божков не приказва празни приказки и това го знаете много добре и Ти и Тиквун и Пеевки и Гешев. Спасението ви е само ако неможе да го докаже .Проблема за вас не е Божков а цяла България защото ние не се нуждаем от доказателство .Ще ви осъдим без присъда като ви изпратим в небитието !!!

20

Анонимен

преди 3 години

Стана ясно, че Божков не се крие, просто в БГ правосъдие НЯМА. Начело на прокуратурата стои милиционерско синче -фашист, чиито обвинения никой с акъла си не взима на сериозно.

19

:)

преди 3 години

Богат е защото ГОРАНОВ не му е събрал данъци за стотици милиони левове, които няма да видим никога. Евала министре, виждам че срещата ВИ е била продуктивна. Ти процент взе ли за да не плаща Черапа данъци с години или просто си затвори очите?

18

Анонимен

преди 3 години

Той богатят българин е ясен, но вие "правосъдието" кои сте?Вярно ли казваше един небогат българин, че правосъдието е сърцето на мафията?

17

жива да не бях

преди 3 години

Ах ,Горанов,ах тези честни сини очи-самата невинност,ама той-нищо не знаел,не бил там ,не видял, бил за справедливостта.И каква изненада- още един умен и мноого богат българин,прогонен от прокуроската поръчкова бухалка в чужбина..Ами сега толкова пари ,оставени на самотек какво да ги правим...