56

Анонимен

преди 3 години

Ами вие г-н министър без да искате сте казали истината- "ПОредният.." изтърван ,случайно или не , от органите на реда и закона , що тъй ,нали в медиите пише ,че отвсякъде ви хвалят какъв безупречен ред цари в БГ пространството...най- интересното е ,че , пак по ваши думи , оставаме икономическа сила в Еуропейския союз ,въпреки "поредния " изнесъл се с милиарди ..те вече колко станаха ,поне министерството води ли статистика и отчет

55

КОФЧЕЖНИКА НА ГЕРБ

преди 3 години

цега му е времето да си излееш душата. Ако имаш такава де. Иначе ОМЕРТАТА е до време. ИЛИ .....ИЛИ ......

54

ГОРАНОВ В ГОРАТА

преди 3 години

бегай овреме, че влизаш в затвора

53

пожелание

преди 3 години

Горанов да хваща гората докато е време ,защото ще лежи в затвора за повече години от тиквата !

52

Анонимен

преди 3 години

Айдуците на България сега са в спор кой по-вече е крал ! Но това ще стане ясно когато Герб падни от власт и станат известни банковите сметки на Борисов и жалките му слагачи !

51

Анонимен

преди 3 години

*** е платен ,жалък и нищожен безродник и слуга на този който плаща а днес плаща Герб ОТ ПАРИТЕ НА СИРОМАШКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕЦ

50

Анонимен

преди 3 години

Вие самите го направихте богат! Не аз!-:)

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ами нали точно Герб са такива бе брато ,как ли се мъчиш да ги разграничиш от родната им майка ама нали знаеш както и да се въртиш червените ВИ *** се виждат от разстояние !

48

Анонимен

преди 3 години

Правителството работи и народа е зад тях.Като изключим платените *** и промитите мозъци.Естествено че мястото на божков е в затвора с присъда 30г. Поне

47

Анонимен

преди 3 години

Когато държавата започна да притиска червените олигарси да си плащат данъците и осветли бизнеса им,дръпнахме напред.Обаче всичко завличат след себе си!

46

Анонимен

преди 3 години

Май май ще се разбере откъде са милионите на Горанов за къщата на Ярема, за апартаментите, за мезонета на кръстника и т.н., и т.н.Само Баце да не го прати и него, я посланик, я консул някъде!Мястото му е в затвора и конфискация на всичко, което е на стойност над заплатите му!

45

Анонимен

преди 3 години

Ти щото хич не си богат ....Тоя хитрец знае ,че народа мрази богаташите в България ,защото знае че няма честно спечелени милиони и играе по тънката струна...само че ти си от тези богати българи дето беше безпощаден към народа си и очаквай и към тебе народа да се отнесе по същият начин !

44

Анонимен

преди 3 години

С ЛукОйл ще е като с Божков - закрила, закрила, пък изведнъж всички ще кажат учудени "малиийййй, какви престъпници, въйвъйвъй!" :)

43

мхм

преди 3 години

Всеки знае, че братовчеда на Бойко е шеф на комисията по хазарта! Няма нищо случайно!

42

Анонимен

преди 3 години

Айде айдуци ако днес спите спокойно дали ще живеят така спокойно децата ви от вашият СРАМ ! БАБА МИ КАЗВАШЕ КОГАТО ВЪШКАТА СЕ НАЯДЕ И ИЗЛИЗА НАЧЕЛО ,ТАКА Е И С НАШЙТЕ АЙДУЦИ !

41

Анонимен

преди 3 години

Скоро и ти, Горанов, скоро и ти!

40

Анонимен

преди 3 години

Много ще му е трудно на Борисов да се отърве от Горанов ,той не за първи път настъпва мотиката но падишаха си мълчи защото Горанов е пратеник на Доган .Борисов,Доган ,Пеевски ,Горанов са едно тяло с много пипала и е много трудно да бъде отрязано едно пипало без да има последствия !И ако го направи то ще е само проформа да затвори за малко устата на стадото !

39

Анонимен

преди 3 години

Божков може и да е престъпник - това ще го установи съда.А Владито Горанов за времето, през което е на власт с думи и дела доказа , че е поредният пръд.льо мириз.ливков, който случайно е попаднал на и без това жалката ни политическа сцена.

38

ти да видиш

преди 3 години

Имаше и други интересни моменти от Горанов. Оказа се, че без акцизи и данъци горивата в България от години били от най-скъпите в Европа. До преди месеци ни убеждаваха в обратното. Явно и на Златев са му замислили нещо.. Ама пък той колко знае за Баце ако се разприказва ...

37

Анонимен

преди 3 години

Като знаем кой е министър на прасовъдието..,кой бе преди..Кой ги назначава...Кой е глДен прокурор...Абе Винету...назначи някъде някой..за който народа да каже-- евала , браво..точният човек е!!Някой да разбира какво прави.Принизяваш цял народ да си мисли - бе няма ли знаещ и читав ???Калинки, цецки,цецовци..цицовци,..лилита..барнита..Ай стига бе..