76

Анонимен

преди 3 години

Човекът Божков ясно казва: първо идват мутрите - плащаш за спокойствие, после пак идват мутрите - искат част от бизнеса, после пак идват мутрите и искат целият бизнес, и ако не го дадеш............ идват с бухалките, а кои са те............., ааааа не са с дървени бухалки, а с институционални! Слушайте какво казва, Човекът Божков! Това държава ли е?

75

Анонимен

преди 3 години

Този не става за счетоводител на ТКЗС а камо ли за министър на финансите,но нали е услужлив няма проблем...

74

Калин

преди 3 години

Абе да му пратят оня с Чадъра.

73

Анонимен

преди 3 години

Боянският прилеп

72

Сатира

преди 3 години

Хора с милиони и милиарди приходи укриват данъци. И това е не само в БГ, а по цял свят. Нормално ли е това ? Тези пари са взети от народа, за да могат едно мнозинство от хора да живеят във охолство, и да не знаят въобще с колко пари разполагат. Къде да сега тези хора, когато светът има нужда от тях ? Когато сме във пандемия, умират хора, предстой и финансова криза. Къде се те сега ? Тези който направиха милиардите по нечестен път!

71

Анонимен

преди 3 години

Владко-пуделът на Тиквун, Шишман , *** и Домуза. Момче за поръчки...

70

158

преди 3 години

Абе стига вече с тези бушони, главата трябва да се отсече!

69

Анонимен

преди 3 години

Първо, при доказани негови престъпления, би следвало поне още 200 човека от дирекции, комисийки, съвети, работни групи, барабар с принципнала на МФ - точно така, това е министър, да търкат наровете. Защото ако божков има неправомерни действия, то всички останали са проявили незаконно БЕЗдействие - и двете неща са наказуеми. Редно е тоз беден чиновник, живеещ при шурулейко си, щото е от прованса и няма пара за наем, да си премисли малко изказванията и квалификациите.

68

Сирена

преди 3 години

Държавата на Мутри и псевдо Патриоти,този Дженерал пожарникар е Номер едно по наглостта и Тъпизм, а след него вече останалите от партия Гроб.

67

Не нося отговорност

преди 3 години

,че членове на комисията по хазарта са прилагали грешно закона!Е кой носи отговорност ,Горанов!Сигурно всички ние баламите българи !Всички ние сме министри на финансите!Най добре млъкни ти и шефа ти ,че говорите глупости и още повече затъвате в...!

66

Анонимен

преди 3 години

Кой контролира комисията по хазарт, кога за последно е одитирана какво точно се случва там, как така среден чиновник ще спести 540 милиона на някой, в държава със 100 евро пенсия. Защо закона не е бил достатъчно ясен, та може да се тълкува според на кой както му е угодно. Много ми се иска да получа отговор на тия въпроси.

65

Анонимен

преди 3 години

Абе, този Гешев защо му плащаме заплата? Да гони кокошкарите или да помага в търговията с фурми? Цацата и той се сгуши някъде и пере ли пере мръсните пари на дебелаците!

64

Анонимен

преди 3 години

Горанееее ако бяхме бяла държава ти трябваше да се укриваш, пич! Даже акъл нямаш да излъжеш като хората! Не ти ли беше под достойнството да казваш че живееш в апартамент на баджанака ти? То какво достойнство впрочем. Целия кабинет сте като картинката с трите маймуни - една не чула, една не видяла, една не говори. Само че 240 бройки

63

Нещо ,

преди 3 години

не разбирам !Горанов - ако Божков си плати задълженията ще има моралното и нормативно основание да иска продължаване на бизнеса си!Божков нали имаше и други обвинения от прокуратурата!Думите на финансовият министър не са ли завоалирано -Ай спри се да говориш !Ще ти върнем бизнеса !Бития ,бит.....!Егати държавата в която премиера приема обвиненията ,че е бивш и настоящ мутра за комплимент!

62

123

преди 3 години

Това "поредният" изобщо не говори добре за управлението на държавата, бе г-н министър! За 10 години ГЕРБ, службите са станали крайно неадекватни и никаква работа не могат да свършат както трябва.

61

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На м-ър В.Горанов много му отива...маската;като на...кон торба със зоб.Много се е...зазобил завалията и му личи от...стратосфферата.

60

1

преди 3 години

А изобщо някой умен българин,вярва ли на влади,че само ,за хазарта са говорили с Божков,и дали ще каже за комисионните,скоро четох някъде,че си е купил много евтина кола,сигурно с" кредит".

59

Анонимен

преди 3 години

Не знам кое крив ко е прав, но едно е ясно - Божков е от онези фигури на прехода, които ако ги попиташ как са спечелили първия си милион ще измислят някоя легенда.. Ако се вчрва на градските легенди богатството му основно е спечелено от хазарт, пране на пари, данъчни престъпления и куп полузаконни дейностии сега се наложи да плати сметката ...

58

Анонимен

преди 3 години

Владо, кажи си. Защо има данъчни облекчения за хазарта?

57

Анонимен

преди 3 години

ГОРАНОВ,А ТИ НА 6-ТАТА ЛИ ГОДИНА РАЗБРА,ЧЕ БОЖКОВ ПЛАЩА ПО-МАЛКО ДАНЪЦИ? НЯМАЛО ЛИ Е РЕВИЗИИ ВСЯКА ГОДИНА?!?!?ИЛИ ГО РАЗБРА КОГАТО КРАДЕЦА НА ДДС ОТ МИКРЕ ТИ ПЛАТИ ДА РАЗБЕРЕШ,ЗА ДА СЪСИПЕТЕ ЛЕВСКИ?