116

Факт

преди 3 години

Поредният корумпиран гербав министър...

115

Анонимен

преди 3 години

"Горанов за ......"...........този не беше ли счетоводителя на мафията?

114

alek

преди 3 години

жълтите павета 14 май 12ч

113

Анонимен

преди 3 години

Данъци трябва да се плащат .

112

да,да ама не

преди 3 години

Тоя "не носи вина"!? Как излиза като *** сух от водата? Не отговаря и не носи отговорност за действията на преките си подчинени!

111

Анонимен

преди 3 години

А ти си поредният нагъл политик закрилян от прокуратурата. Колко пъти още ще настъпваш мотиката и Гешев ще се прави че не вижда ?

110

Tцтц

преди 3 години

А кой допусна Божков да се укрива при стартирано разследване срещу него. Нарочно го пуснахте.

109

1

преди 3 години

горанов е поредния беден българин министер,толкова беден,че не може да плати,наема на апартамента,в който живее.

108

65

преди 3 години

Той не се укрива,просто се е самоизолира заради Кови ..Няма да рискува я.

107

Анонимен

преди 3 години

АКО ГОРАНОВ Е НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ТО КАК БИ НАРЕКЪЛ ГЕЧЕВ, КОЙТО 1995Г/1997Г ФАЛИРА 15 БАНКИ, НАПРАВИ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА 3ДЛ, А 1 ДЛ2965- СПРАВКА БНБ КУРС НА ДЛ СПРЯМО ДРУГИ ВАЛУТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

106

Анонимен

преди 3 години

мястото на това недоразумение е при Нено!!!

105

ББ

преди 3 години

ако беден българин не си е внесъл 20-30 лв данък...Нап ни праща писма в които само борците не се споменават директно а с намек...заплахи,...умират хора от подобни писма със заплахи...а виж Божков със стотиците милиони не ги видяхте години наред...Мафия сте,небългари и *** ни управляват последните 30 години...Анатема..Нема Правда нема Мир..не признавам властта ви

104

:)

преди 3 години

Лицето Горанов, което пие кафе с Пеевски и живее в апартамент подарен му от бизнесмен :) Такъв човек да е министър е възможно само в Тиквенистан.

103

ББ

преди 3 години

ама да съветваш престъпник ограбващ Народа ти с черен печат от САЩ...си е съучастие...удобно да не виждаш години наред,че дължи стотици милиони данъци,че ограбва бедни хора...фашизъм е управлението ви...геноцид срещу Народа ни...ам сме проЗди..то империи сме затривали та некви селски тарикати с офшорни и хазартни авери...вервайте си...Честта преди Алчността бедни ми...ще ви избесим...или децата ни децата ви...няма правда няма мир.Бог ни дава Живота,пари не се ядат,кови 20 ще е хит скоро..има Бог

102

Гост - трол

преди 3 години

/продължение/ Въпреки, че аз бих го нарекла само страхливец, но няма да е така - постът "финансов министър" е твърде висок, за проява на страх, особено, когато този страх е проявен срещу човек с 11 обвинения.

101

Гост - трол

преди 3 години

Действащ финансов министър на България не посмява да нарече човек с 11 обвинения от прокуратура, която е уж тясно свързана с правителството, към което се числи и този министър, по никакъв друг начин, освен "поредният богат българин, който се укрива от правосъдието"? Какво унижение за държавата у нас, и за държавността. А можеше г-н Горанов, просто да каже, че г-н Божков е престъпник, но тъй като не го е казал, сега г-н Горанов е престъпник - за жалост, постът на финансов министър е важен.

100

Бай Шиле

преди 3 години

Храни куче да те лае.

99

Анонимен

преди 3 години

хунтата на Лойко гони бедни и богати българи в чужбина. колко милиона избягаха от ГРОБ?!?

98

Анонимен

преди 3 години

МНого дебелокожо това чудо на природата бе...

97

ПроСоТо

преди 3 години

до 112:-И къде е "тръгнал" гешеф?..-Та тоя субект просто ТРОПА РЪЧЕНИЦА,а както вероятно знаеш,това е ТАНЦ,който е доста зрелищен,но се играе НА МЯСТО..