203

Дедо

преди 3 години

Васко готов си за затвора, там е пълно с невинни хора, и ти с тях невинен, може и рап да пропееш.

202

ivailo

преди 3 години

Гешев , нали се пъчеше , че ще върне Божков в БГ ?? Той се уака, с неадекватните обвинения срещу шефката на фармацефтите , и Сидеров, та Божков щял да осъди ... Смяааахх... То това не е , като да си нахлупиш каскета на тьпата кратуна.

201

Факт

преди 3 години

Интересно колко интензивно се коментират нервните изблици на един престъпник като Божков , а за протеста пред Президентството за импийчмънт на Чорапа - нито думичка !!!! Защо е тази цензура повсеместна в България ??? На 5 *** протеста огласявахте ежечасно , а на искания импийчмънт - нищо ! Кой налага цензурата ? Чорапът ли я налага ? Нали искаше прожекторите да осветят исканията на гражданите ?

200

Анонимен

преди 3 години

Хитрите и умни хора в каквато и ситуация да попаднат , изплуват. А простите и алчни екземпляри виреят само в България, която все повече заприличва на обор, а хората - на покорни овчици. ДАНС, прокуратура, жандармерия, полиция, 430-хилядна чиновническа администрация , 240 дУпетати - всичко това смуче от народа. Добре че са ромите, та те навдигат глава и вече подигравателно ни наричат "рая". Заслужаваме си го. Само че след 20-25г. цялата тази потисническа каста ще стане непотребна на ромите.

199

Светозар

преди 3 години

До БойкоебТвоите хора - Виденов и Станишката, видяхме каква я свършиха. Стига ни толкоз. Бойко ви мачка отвсякъде. Още два пъти да се кандидатира за Премиер, пак той ще е. Свиквайте ! Бойко ще е на власт още дълго.

198

До 208

преди 3 години

Светозаре,в Дубай са го пуснали да се движи и живее спокойно,след като са разбрали що за стока са тия,които искат да го арестуват тук.

197

Анонимен

преди 3 години

Божков каза това,което целия народ го знае,но не смее да говори.

196

Бойкоеб

преди 3 години

До СветозарГерберче, ти дори елементарен анализ на казаното не можеш да направиш;))) Юовека казва, че ще се върне в подходящият момент;))), а не, че България е правова държава;))) Нищо подобно. След като Правото е Бойко, каква правова държава е България? Всеки знае, че България при такова управление няма как да се нарече и държава.

195

Анонимен

преди 3 години

"По триста лева ни дадоха бате, да правиме зулуми" . Помните ли 2012 г. и агитките на сините?

194

Светозар

преди 3 години

Значи в Дубай стоял в пандиза и не съществувал, обаче това е демократично. А иначе не иска в България, щото не била правова държава.

193

Анонимен

преди 3 години

Стой си там много по добре е тук без теб няма хазард там прай Еврофутбол.Вземи Захари и Рая с тебе да правите лотария.

192

Бойкоеб

преди 3 години

Представете си, дори милиардер като Божков, за който 2-3 милиона са като 2-3 хиляди лева, казва, че Бойко е Диктатор! Както виждаме, медийно се замълча по случая. Каскета рева, рева, медиите го отразиха и след това стана по-тих от водата по случаят. Защо? Защото Божков не бе екстрадиран;))) а е бил освободен. Това, обаче, медиите на хранилка при Бойко не го отразиха;)))

191

чичо

преди 3 години

"ДНЕС" винаги съм ви уважавал за това,че човек може да изкаже свободно вижданията си.Аз също питам защо Ви е страх да кажете че Божков нарече Бойко мутра,а Горанов съучастник?Ние които пишем много добре знаем,че Севда ТВ следи денонощно коментари и статии против властта и най вече срещу Боко.Трябва ли човек да се страхува казвайки истината?

190

Край

преди 3 години

Нямам думиУж да коментирам ама няма смисълЦв Василев Божков крадоха от нас заедно с властта а сега се карат с нея кой повече ни е обралА ние седим и гледаме Нямаше смисъл от мирен преход

189

Цензура/автоцензура

преди 3 години

Това не беше семейно интервю, а политико-икономическо!Само че и тук интервюто е кастрирано! Добър или лош, Божков назова имена на министри, бизнесмени,мутри...Ама явно не са "интересни"!

188

Анонимен

преди 3 години

Обичат го, да, точно като Бай Тошо навремето. Като стана излишен за Големия брат, го заритаха :)

187

Анонимен

преди 3 години

Още един? Че той до момента няма цял изкаран мандат.

186

111

преди 3 години

Кога краде пари те устройваше, че страната ни не е правова, а?

185

Да ве

преди 3 години

Ясно е ами как да не е ясно .Ще изкара още един мандат.Може и до 2030 да изкара.Хората го обичат халал да му е хахаха

184

Анонимен

преди 3 години

Посвършат ли парите за ромски гласове, отивате при позитанци, човек. А ако по някаква причина загубите Бойко, ще последвате примера на НДСВ - до 2 години никой няма и да ви помни.