223

4epa

преди 3 години

АКО БЕШЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТИ ОДАВНА ДА СИ В ЗАТВОРА !!!!!!!!!

222

RI

преди 3 години

Bojkov, tvoite drugari otdavna sa v .. Radvai se che si jiv I praznuvai vsichki praznitsi - hristianski I musulmanski !

221

RI

преди 3 години

Pushi si purite I misli koi shte ti plati naema. 20 godini stigat !Nie si prodaljavame bez teb !

220

ЦРУ

преди 3 години

До Пеевски премиер..........Пеевски - шеф на ДАНС ........и ПОЛОВИН СФ на жълтите павета ......ЗА ДА СЕ СПРЕ ДП.........има много лесна мярка - Гешев прибира МАИКА МУ .....и вс е ОК.......ЗНАЕМ как маиката прати момчето си да се уци от ИП от МУЛТИГРУП.тя движи всичко .......а я поддържат сарайте и бившите ЧЕНГЕТА ...ДНЕС " ПРОФЕСОРИ " от Библиотекарският !

219

Анонимен

преди 3 години

И ко? аз три седмици си пърдянаръката за да убивамвирусите като се здрависвам с хората, а те ми викат къпеш ли се, къпя са ве, ама ползвам нови методи за борба с простотията

218

Секеджам

преди 3 години

Нямам коментар!!!

217

11

преди 3 години

Хихихи, ама как сте го орязали само! Няма ги и точно зададените въпроси и от кого.

216

Все тая

преди 3 години

Истината е, че повечето ако бяхме на негово място с тези милиони щяхме да постъпим по същия начин, милионер и политик в затвора няма в България, няма и да има!

215

.

преди 3 години

До ФактНали лично Бойко забрани протестите по време на извънредното положение!Какво прявят тогава там, спазват ли дистанцията от 2.5 м между палатките?

214

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще е на власт още дълго.Бойко ще е на власт, докато е полезен за господарите си. На 1.11.1989 г. Живков също изглеждаше вечен, а след няма две седмици гледаше невярващо.

213

Пеевски премиер

преди 3 години

Или президент.

212

Хората

преди 3 години

,който спечелиха от лотарията и от същия онлайн букмеикър да не сърдят на БожковА на оня дето ходеше да разваля купона на слънчака.

211

До 224

преди 3 години

До селянин от СтранджаАаа, ти си мислиш, че Гешев ще пази праведливостта??Ами, няма да е Черепа, но друг гербаджия или на Пеевски бушон, ще ви вземе селото...и пак няма да видите хубаво.

210

Анонимен

преди 3 години

До заблудените герберчета, по-долу. И тези, фенчетата на Гешев (които са същите-гербери).Когато арестуват някой мафиот и той се съгласи да свидетелства срещу други други мафиоти, нещата са същите, както в момента.Не казваме, че Черепа не е престъпник и си го заслужаваше, но той казва много истини в момента, защото няма какво да губи, освен да разпространява истината.А, вие, толкова сте заслепени да величаете един пRoSтак-пожарникар...неук, вулгарен...че отдавна сте вредни за България.

209

селянин от Странджа

преди 3 години

Божков - " Аз съм богат....не ме интересуват 2-3 мил. от Европ. фондове " !.....Преди време ВБ...с бащата на певицата КУПИХА ЦЯЛОТО / почти ОБЕЗЛЮДЕНО / мое село в Странджа . Ние си казахме - : БРАВО ...честен бизнесмен....ще възроди региона !......ГЛУПОСТИ ...кандидатстваха за ЕВРОФОНДОВЕ за развитие на селското стопанство.....и си накупиха МАЙБАСИ......ИМОТИ в чужбина . ГЕШЕВВВВВВВВВВв...много работа те чака !!!

208

Некъф

преди 3 години

Какво да го жалим тоя. Докара до просешка тояга половин България !!!

207

Анонимен

преди 3 години

Череп, ама зощо си мислиш че някой иска ти да съществуваш...?? Напротив, ако ни освободиш от твоето съществуване, ще е най-добре...!!!

206

Анонимен

преди 3 години

Божков ще ви разкаже играта,крадци и мошеници,като няма кой друг.

205

Анонимен

преди 3 години

Боко изпрати икономическия си м-р да докара Божков,а арабите вместо черепа им дадоха хиляди тонове фурми.Поне народа да беше разбрал нещо от тия фурми,а те и тях покриха.Не вярвам да са ги изяли.Все пак не са суджуци,ще вземат да се развалят.

204

Светозар

преди 3 години

До Христо ХристовЧе това малко ли е ? Ами, той като Премиер не носи ли отговорност за хиперинфлацията ? Изгоряха спестяванията на толкова хора / на мен - не, аз тогава бях студент / ? Ами бума на мафията - мутрите ? Виденов може сам по себе си, да не е лош човек, но той беше Премиера тогава. Не казвай, че няма никаква вина и не носи отговорност.