243

Секеджам

преди 3 години

(/)

242

ново 20

преди 3 години

цветан василев=васил божков......национална лотария=КТБ 2!!!....тълпата иска зрелища като няма хляб яжте пасти и гледайте зрелища и циркове!!!.....българина нали е известен с късата си памет и постоянно му сервират едни и същи циркове :))))))))))

241

Анонимен

преди 3 години

Преди като му пълнеха гушката не бяха хунта а?

240

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трябва да вземе още един мандат,за да вкара всички крадци в затвора,именно защото бяха започнали да вкарват крадливите в съдилищата,погнаха ГЕРБ и искат да ги свалят,за да няма правосъдие и продължат да си крадат на воля,а народа да е беден,заради техните кражби!

239

Handel

преди 3 години

"ами в затвора без средства, без достъп до телефон, комуникация с външния свят, нямах затворнически номер, с една дума не е съществувал"Горкият! ток отишъл на почивка, а те му взели телефона. А на туй отгоре и без средства. Мъка...

238

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОЖКОВ е престъпник

237

Анонимен

преди 3 години

с една дума ГЬОН СУРАТ не се отличава много от прослоиката която е на държавна ясла тъи наречените ПОЛИТИЦИ

236

anon

преди 3 години

умен, нагъл с пари. в една нормална държава щеше да е труден за вкарване в затвора. грешката му беше, че подцени *** в родината... но пък в една нормална държава този никога нямаше да направи парите които направи на територията така че кръга се затваря.

235

Анонимен

преди 3 години

Не стига, че е престъпник, ами и нагъл, брей!!!

234

Анонимен

преди 3 години

Prav e BG i pravo dve razlichni neschta bez dopirni tochki

233

Анонимен

преди 3 години

Позор! В каква държава живеем.Десетина човека си пишат удобни пиеси, разиграват си ги, а публиката е толкова, ама толкова наивна и малодушна, че ми се плаче.

232

обективен

преди 3 години

Влади Горанов-бездомника е много по-виновен от Божков.Факт е че от 2014г закона е променен по предложение на Менда Стоянова , а Божков и Пеевски са се възползвали.Божков го погнаха за да му гепят колекцията , а Пеевски си пълни гушата.За глуповатите герберасти дори дари някакви пари на болниците.Може би половин процент от откраднатото от всички нас.

231

Анонимен

преди 3 години

Един съмнителен бизнесмен тази сутрин каза по БТВ това, което всички знаем, но повечето не смеят да кажат на глас България се управлява от хунта. Корупцията и престъпността са част от управлението. Държавните институции и службите за сигурност, както и прокуратурата се използват като бухалка срещу неудобните на властта.Трябваше ли Васил Божков да ни казва нещата, които знаем? Може би. Защото удобните журналисти, обслужващи властта, не смеят. Не смеят дори да се противопоставят на ежедневните циркови брифинги и обидите, които се отправят към българите от страна на Бойко Борисов.

230

уточнение

преди 3 години

Божков е абсолютно прав-управляват ни мутри , с мутренски методи , управлява ни Тиквата и хунтата му.Вече 11години.За 11г не съм чул нито веднъж ,АМА НИТО ВЕДНЪЖ ,НЯКОЙ ГЕРБАДЖИЯ ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ РАЗЛИЧНО ТО ТИКВЕНОТО!Къде може да се случи това в Европа?-Само в Беларус.-А по Света?-В С.Корея ,Куба и Венесуела.Такива са фактите.А Божков никога не съм го виждал ,нито съм влизал в букмейкърски пункт.

229

Анонимен

преди 3 години

Човекът Божков ясно казва: първо идват мутрите - плащаш за спокойствие, после пак идват мутрите - искат част от бизнеса, после пак идват мутрите и искат целият бизнес, и ако не го дадеш............ идват с бухалките, а кои са те............., ааааа не са с дървени бухалки, а с институционални! Слушайте какво казва, Човекът Божков! Това държава ли е?

228

Анонимен

преди 3 години

тролетарята на кутевчетата реве за спонсора си

227

Анонимен

преди 3 години

А Ахмет дебелия дюнер колко пъти те язди бе череп

226

Анонимен

преди 3 години

Едно време имаше бухалки,отвличания,палежи и т.н.,а сега има ГДБОП,Прокуратура,Съд,поръчкови телевизии за оплюване без значение какъв е човекът ако има печеливш бизнес трябва да се изземе,а какъв е този наш финансов министър който знае че някой му дължи 700млн и не си ги търси,той за счетоводител на ТКЗС не става тогава камо ли за финансов министър...

225

4epa

преди 3 години

4ЕРЕПА Е В РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!!

224

Анонимен

преди 3 години

черепанов-Дай си парите на който трябва ти, а чашата с отрова за себе остави...