23

Ийко Страхливков

преди 3 години

Те това ти е, па сега капаче за Лека Нощ.

22

Анонимен

преди 3 години

До ЯсноНищо не ти е ясно... Дори не ти е ясно, колко си зле с логиката...

21

Ами БАУ..

преди 3 години

Не е страшно , че ти ще умреш...Страшно е аз да не умра..ха,ха,хаааааааа...щото нема кой да ми гледа децата .

20

Бау

преди 3 години

"политически психолог", че и професор .. Какви хора имало ... Изобщо не е страшно, че умират хора наистина ...

19

народопсихология

преди 3 години

МИСЛЕНЕТО --ВИНАГИ Е ПОЛЕЗНО!За жалост , не е много в стила на българина...

18

Анонимен

преди 3 години

По времето на испанския грип са умрели 50 милиона души. Той е продължил да мори 2 години.Ако отворите сайта за "испански грип" ще видите как са ходели хората тогава по улиците - всички с маски.Сега има повече лекарства, има ваксини БЦЖ сега светът е по-подготвен за пандемията.Дай боже всичко да приключи по-бързо.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Интересно, по случайност си с номер тринайсет. Хайде да видим дали не си карък и вместо бабите ни да го загазиш ти. Ами тогава? Както лекарите бягат поголовно от болниците дали ще имаш шанс да оцелееш? Затова по - добре вместо да се правиш на интересен вземи и да мислиш. Няма да ти е излишно.

16

до 13

преди 3 години

И защо да слагаме намордниците.Нали вече може да се излиза и без намордници.А маски ще слагате в затворени помещения.В магазини, метро

15

Анонимен

преди 3 години

Някъде четох че след петдесет години , в 2070г. температурите ще са толкова високи че човекът няма да оцелее.Звучи кошмарно, но не се знае дали е наистина вярно. С тая историята е същата. Звучи толкова драматично че чак да почнеш да хълцаш. И с какво поредната икономическа криза е по - различна от другите? Капитализмът е преживял толкова кризи, ще преживее и тази. Важното е да се внася драматизъм. Ето затова са политическите ***. Те за друго не стават.

14

Анонимен

преди 3 години

По-страшно от смъртта няма, а и каква криза моля - 1997 година беше криза и преди това с купоните и празните магазини, сега за някои е криза, а други станаха най-богатите хора на света.

13

Георги Илиев Митев..

преди 3 години

Абе ти от собствения си мозък не страдаш ли , или се имаш за праведен , мъченик и месия ...като Христос?Толкова ли си безгрешен , бе...ха,ха,хааа...КАТО КОМУНИСТ!

12

Анонимен

преди 3 години

Я слагайте намордниците и си стойте вкъщи. Спасете бабите си! Не излизайте още 1 година. Не гледайте през прозореца

11

Анонимен

преди 3 години

Егати , БИЗНЕСА , егати икономиката у България...1-мес. и 1/2 ---им спряха държавните сусидии и ....почнаха да лапат въздух.Сега поне още година има да се жалят и да търсят причини за да цуцат пари от Държавата.

10

до ясно

преди 3 години

Май Радев плашеше колко ще стане страшно и ще има гладни бунтове.

9

Ясно

преди 3 години

Ясно е. Жената харесва Борисов и не харесва Радев. Тя е професор, но не разбира, че манипулира. Не може да промени мисленето на народа, няма капацитет.

8

Кой

преди 3 години

Тази жена не е никакъв професор, а прислужница на властта. Не вярвам на нито една нейна дума. Тъжно е че, някой и е дал незаслужено тази титла. ГЕРБ няма да е вечен, а тя ще се стопи като сладолед.

7

До 2

преди 3 години

Дълго време търсих правилния термин.Благодаря за понятието "медиен работник" ще го употребявам занапред, без да ти отчислявам за авторско право. Приеми обаче благодарност за точния термин.

6

Анонимен

преди 3 години

Евала, Георги Илиев Митев ... горе главата и се дръж !

5

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че корона вируса е факт, да се плашим или не, не е избор. Не променя нищо.Но за икономиката остава само страха. А там, в тази псевдо наука, той е водещ и променя много.Но базата на икономиката е в полезността при обмяна на стоки и услуги. и най големия страх е там където са най отдалечени от базовата полезност по отношение на най съществените потребности. По просто му, мога без нов телефон, последен модел кола, но не мога без храна, дрехи и др, от базовата необходимост. И така дълго

4

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Свинете ги тръшна чума. Скъпите домати като гума. Ще се храним занапред икономично и ще оцеляваме биологично.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците ,институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).