39

Анонимен

преди 3 години

Този вирус няма да изчезне поне още две години? Още толкова ли ще държите затворени детските градини? Защо бягате от проблемите, вместо да ги решавате?

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа гордост ли го имаш това, че не ти се мисли. Помисли малко, не боли..

37

Анонимен

преди 3 години

тези хора имат ли идея как се работи по 10 часа на ден от вкъщи и се гледат деца едновременно? Защо няма поне една жена в щаба? Това е тотална дискриминация!!! Турци!

36

един и същи въпрос

преди 3 години

От едно известно време задавам един и същи въпрос - защо в заведенията искат 2 м дистанция, но се смята, че 25-30 деца трябва да са навряни в едно помещение?

35

Баща

преди 3 години

Ти да видиш. Анкета, в която можеше да се гласува колкото пъти поискаш. Тоест гласовете са нереални. А началото на самата анкета беше такова,че предполагаше отговора. По изманимупилирана анкета не бях виждал.

34

айде

преди 3 години

аз пък искам да видя някоя от тези майки, които не могат да изтърпят 1-2 деца, как ще накарат 30 да спазват дистанция, да не пипат това-онова, да се пазят и т.н. Как биха осигурили безопасността на децата и да обяснят също така кво правим при еветуален взрив на заразата?

33

House M.D.

преди 3 години

Резултатите от анкета в социалната мрежа показва, че 70% от родителите биха пуснали децата си на градина веднага.Не знаех, че ВСИЧКИ родители са гласували в анкетата.

32

Анонимен

преди 3 години

Въпроса не е само какво искат родителите, а как ще се защитят лелките в тези детски градини. Едва ли ще носят скафандри докато се грижат за децата....А да не забравяме, че те едва ли получават допълнително 1000 лв, дали биха си рискували живота за смешни пари...

31

до анонимния под мен

преди 3 години

в един кратък текст прочетох два пъти "кокошки". Браво, чудесна култура. Дано децата Ви не копират от Вас.

30

Анонимен

преди 3 години

До Аз тя майката и подобни кокошкиЯвно вие и сие , просто нямате нужда от детски градини за децата си ,щом не желаете да ги пускате.Заемате места на хора които имат нужда , но не са одобрени за градина.Как даже не ви и хрумва ,че хората са принудени от такива като вас да стоят в дома си и да не могат да работят.Заради подобни кокошки и училищата не работят.

29

До пишещите по-долу

преди 3 години

Имунната система се калява и става по-силна при по-чести срещи с вируси и бактерии, както и мускули се правят като тренираш, а не като лежиш на дивана. Та ако искате си дръжте детето под похлупак и го пуснете на 20 години сред хората да го тръшва настинка всяка седмица и да стои по 20 дни в болнични.

28

Ген.Му/тафчийски

преди 3 години

Децата могат да се върнат в детските градини, ако спазват социалната дистанция от два метра!

27

Анонимен

преди 3 години

До 12Отговарям ти - На градина би си пратил децата всеки нормален родител, който трябва да работи за да си гледа семейство.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДетска учителка съм и в групата си имам 29 деца на 4 год. И като знам ,че и през другото време родители си ги носят болни, сега не ми се мисли какво ще е.

25

Анонимен

преди 3 години

Детските градини са най-големия развъдник на вируси дори и преди короната. Няма как да ги пуснат сега. Малките деца въобще не се пазят - нито себе си, нито да не заразят другите.

24

Анонимен

преди 3 години

Изключително важно съобщение:" Днес, инициативният комитет към Комитета за иновативна, креативна и психо-социална детерминирана образователна система- фракция БАЩИ", проведохме анкета в социалните мрежи, при която 100%/ Сто процента/ гласувахме да НЕ СЕ ОТВАРЯТ детските градини!"Горното е за информация на министерства и кметства./ P.S.- останаха един месец вкъщи, и пропищяха света!/

23

Анонимен

преди 3 години

Дали тези дето са против не са мързеливи майки,които си търсят причина да си седят в тях се чудя?! Хъм..Риск за малките практически няма или те са като при обикновения грип.

22

в отговор

преди 3 години

този вой сега е защото категорично казаха тези дни, че на този етап няма да ги отварят. И са прави! никой здравомислещ политик не би си направил подобен експеримент при броя деца в групи в България. Някъде по света може и да са ги пуснали, но работят с по 10 деца в група.

21

Абсурдна извадка

преди 3 години

21000 "анонимни" профила от цялата страна били гласували някъде - това са 70% от тези 21000 и нищо повече. В групи с по 2-*** педагози на 30 деца как си представяте безопасно посещение на детска градина? хич не ми се вярва 70% от децата да се съберат скоро там. Нашето със сигурност няма. Ако искат истинска анкета да пуснат през директнрите на дестките градини една - да питат директно родителите на техните деца

20

констатация

преди 3 години

те, повечето и веднага биха ги изметкали в детската, омръзна им, горкинките родители. но реално - анкетата е измислена.