79

и?

преди 3 години

Видяхме кво се случи във Видин и Ямбол - препълнени болници, *** няма кой да лекува, щото се изпозаразиха. Починаха и лекари. Има заразени полицаи. И кво да нпаравим? Да се наврем в детската градина, всички вкупом...и после?

78

Анонимен

преди 3 години

"Разболяхме медици,полицаи,служители, хайде сега учителите"------------------------- Нито полицаите, нито служителите са "разболяни". РазболяХА ГИ медиците, защото ги оставиха да работят без защитни облекла и маски, организация, без тестване. И още е така. Ама като слушаш новините, толкоз много защитни облекла се шият, че ще снабдяваме и на луната, толкоз много тестове се купуват, че да се чудим какво да ги правим. Както обича да казва един - "милиони и милиарди"...

77

опааааа

преди 3 години

Ем настояват, ем после у фейса плюят по лелките и искат камери, съдят и кво ли не? Последно?

76

Анонимен

преди 3 години

Не всеки работи в офис и може да работи хоум офис. Останалите професии с деца просто не работят в момента, защото трябва да си сседят в къщи и да ги гледат. Кой може да си позволи в днешно време да си стои в къщи и да не работи? Това няма нищо общо с любовта към децата.

75

Анонимен

преди 3 години

Ами защо да не ги отворят след 2 години? Тъкмо пикът ще е минал.

74

Бойко Методиев Б.

преди 3 години

До Анонимен73Аре бе То/лупи, с Влади Горанов ви осигурихме кредити- какво ревете!

73

до 67

преди 3 години

Нямам нищо против да си гледам децата, но не мога едновременно да работя и да ги гледам. Работата ми е опасна и не може да продължава така вечно. Не всеки работи на компютър и е счетоводител, ясно ли е или трябва да ти се обяснява?

72

Работодател

преди 3 години

Съгласен съм с родителите, защото ми трябва ПЕРСОНАЛ! Търся ***-камериерки- давам 700 лева брутна заплата...ако се напълни хотела, иначе заплати- догодина!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "а учители от къде?" Щом им плащат много ясно е че ще си останат у дома.

70

Анонимен

преди 3 години

70 най-милото са и най-прекрасно ,и най-стойностно, ама в този скъп свят с наеме, храна, транспорт, лекарства и двамата родители работят. КОЙ да ги гледа? Ти кажи?

69

Анонимен

преди 3 години

а учители от къде?в нашата детска градина онзи ден се обсъждаше въпроса на родителска среща, половината учители (всички на прилична възраст) ясно са заявили, че ще си останат в къщи ...

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33 "Въпроса не е само какво искат родителите, а как ще се защитят лелките в тези детски градини."-това е въпроса.

67

Анонимен

преди 3 години

Какво е децка градина ли?Когато си пиша неангажиращи съобщения с про стаци-паникьори, спестявам малко правопис. Така подчертавам пренебрежителното си отношение към гербавата из мет (от която си част). Та, какво те бъркат чуждите деца, щом не контактуваш с тях? Нали си плътно затворен вкъщи?

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 "Дали тези дето са против не са мързеливи майки"Доста въпроси провокираш, защото и други има дето са против...

65

Анонимен

преди 3 години

Нараждат ги и после ги хвърлят в детските градини! Що за родители сте вие като не можете да изтърпи те собствените си деца 2 месеца?? Тук не става въпрос, че ще се връщат на работа, това им е извинение да се отърват от децата, да ги заведат на ясла и детска болни, защото здрави никога не ги водят. Научете се да си гледате децата, щом сте ги родили! Никой не е длъжен да си застрашава живота и да ги гледа, при все че вие си следите у вас пред телевизора!

64

Анонимен

преди 3 години

никой здравомислещ политик не би си направил подобен експеримент-------В смисъл?Какво е здравомислещ политик?

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен65Какво е деЦка градина?

62

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх - да седи вкъщи.Който не - да си живее живота. Каква е опастността? В най-добрият случай з страхливите, смелите ще измрем и ще ни вземат къщите. Тва е ...win-win дето викат американците.

61

Анонимен

преди 3 години

ти и твоето дете застрашават живота на другите членове на обществото------По какъв начин става това?Ти имаш ли контакти с деца от децката градина? Нали си носиш маска и си миеш ръцете и при това си заключен вкъщи? Какво те касаят чуждите деца?

60

Анонимен

преди 3 години

До втори Не са затворени, работят си, само че без деца ха, ха, ха...