40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37"Боката е Балканският Тръмп!И на двамата простотиите са безкрайни!"Ц. Тая роля се пада на сръбския пРезидент, който обяви, че вируса не е проблем. Плътно след него следва Ердо, който заяви почти същото докато мачка опозицията, и на трето почетно мЕсто е нашия Зелен чорап, който поведе за 3 март манифестациите с изказването на шипченския и софийския щам на вируса. Хем се дразните от Бойко, хем го величаете излишно.

39

ivailo

преди 3 години

Има ли ден , без да излъже нагло тоя ?? Отиди в провинциалните болници, да видиш на какво световно ниво са бе *** тьп.

38

Анонимен

преди 3 години

Как не им е неудобно на лекарите и професорите да участват в този спектакъл театър на абсурда.

37

пери

преди 3 години

До предния Анонимен, ами не, само вечерните новини, но и те стигат.

36

Ужас

преди 3 години

Що ми слагате минуси? Я вижте данните за излекувани и активни случаи? Дори Македония с много по-добър показател от нас. Румъния, Гърция също. Само Сърбия в региона е зле. Германия, Франция са в пъти повече излекуваните от активните. При нас се водят 384 излекувани и 1343 активни! Смятайте! И как за два месеца само толкова излекувани? Не е ли малко? Колко време боледуват повечето? Как 90% от другите в ЕС имат повече излекувани от активни?

35

Анонимен

преди 3 години

До периАбе, вие по цял ден само телевизия ли гледате?

34

от 12

преди 3 години

До 123Аз ти написах, че забележката ти е неуместна. Вижда се, че има ирония, но не се вижда на какво е базирана. Това беше и моята забележка, която си цитирал. Явно не си я разбрал.

33

Анонимен

преди 3 години

само да питам Боце днеска колко десетки иляди умреа в европата от коронавируса ?

32

Асансьор

преди 3 години

Правим си частни асансьори, къщи в Барселона, прекарваме си фaшистки закони с които да ви мачкаме Искрено Ваш,Др. Тулупов.

31

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ ДОБРАТА ДИКТАТУРА В СВЕТА. ЗАВИСИМОСТТА НА МЕДИИТЕ БАСНОСЛОВНА.

30

Анонимен

преди 3 години

До УжасАко беше прочел статията щеше да разбереш, че думите се отнасят до нивото на новооткритите операционни, а не до "всичко останало". А това как се прави тестването и колко са заразените няма нищо общо с резултатите, които се мерят в това колко жертви имаме, а според някои "експерти" тук даже някои от писаните като жертви въобще не били жертви на вируса, тъй че евентуално е дори още по-добре, ако вземем предвид това.

29

123

преди 3 години

До Анонимен 26"До 123Не виждам да се прави разлика на етническа основа. Забележката ти е неуместна."Иронията ми е към анонимен 12 - като го прочетете ще ме разберете.

28

пери

преди 3 години

Тоя да спре да се разхожда и да ни излага по света. Всички лидери му били приятели, той постоянно се бие в гърдите пред нас какво бил свършил, но и лидерите, и ние сме съвсем наясно колко струва. Направо ме е срам, че ни представлява навън.Има и хубави дни, когато по някаква случайност не ни го показват по тв-то и не се налага да му слушаме гръмките изказвания.

27

До ужас

преди 3 години

Някой ден се надявам да осъзнаеш, че хората не умират само от корона и не са болни само от този грип. Представи си как 8500 души умират на месец в БГ и само 40 (четиридесет) са СЪС корона.

26

Ужас

преди 3 години

Като правим най-доброто в света, защо от ЕС сме с най-лоши показатели за новооткрити заразени спрямо излекувани? Всички страни свалят драстично новите заразени, а излекуваните се увеличават значително. При нас си стои отношението едно и също. Тези болните от преди два месеца не се ли излекуваха вече всичките? Как правим тестове? Как ги лекуваме? Какво въобще се случва?

25

Анонимен

преди 3 години

Спомням си генерал Тонев (виден предшественик на Годжи) как беше краднал 8 млн. Ама и той беше генерал, униформи, пинизи. Спомням си как денонощно го чакаше черната кола пред апартамента му 300м2 в най-скъпата за времето си сграда. Ама Годжи не е такъв, той мисли за народа, кара се, уморен е, пуфти...

24

Анонимен

преди 3 години

До 123Не виждам да се прави разлика на етническа основа. Забележката ти е неуместна.

23

Анонимен

преди 3 години

Боже боже прибери си версията. Убиецът правел най доброто в света?? Тоя си говори сам и частните му медии отразяват бръщoлeвиците на този.

22

Анонимен

преди 3 години

Питат го Муфтаджийски събалем, какво мисли за изказването на Боце за 30 хикяди жертви вчера в Европа от коронавирус, верно ли е това :) а шапкааря мълчи като ......

21

Анонимен

преди 3 години

Охооо, 1,7 милиона. Венциии е гушнал малко ох, ох, ох.