80

Анонимен

преди 3 години

Заглавието, снимката и новината са в най-добрите традиции на вестник "Работническо дело" - рупорът на тоталитарната комунистическа държава. Ако има такива, които не помнят онези времена, може да хвърлят едно око на сегашните новините от Северна Корея. Точно същите изрази и похвати. Само дето не е Ким Чен какъв беше там, ами Борисов. Да ни е честито! Дето се вика, каквото заслужаваш - такова получаваш.

79

към к.81

преди 3 години

Разрешение за прилагане на такива хапчета се дава В БОЛНИЧНА ОБСТАНОВКА след мнение на лекар специалист в тази област, консулт от няколко лекари за възможна алергия, способност на организма да понася странични ефекти и необходимост да се използва такова лечение. Другият случай на приложение е ако ситуацията с болния е "или - или". От само себе си се разбира, че такова лечение се изполва ако пациентът е паралия. Тогава за него се ангажира и цяла болница (имаше такъв случай).

78

Б&Б

преди 3 години

Хлорохинът е химичен продукт от далечните (няколко десетилетия) времена, използуван за борба с маларията. Премиерът сега е научил за него и вероятно го смята за модерен препарат. Защо лекарите не го препоръчаха на К.Домусчиев и Дариткова? Удря неприятно бъбреците,черния дроб и жлъчката. По-новите продукти са хидроксихлорохинът C18H26ClN3O и неговите соли хидроксихлорохин фосфат и сулфат (търг. име Плакенил). Употребата им се разрешава след обстоен преглед на здравословното състояние на пациента.

77

Анонимен

преди 3 години

ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО ИГО 99% ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ГОЛЕМИ ***!

76

Честно

преди 3 години

Другаря Ким Че Ун ряза лентичка като откри нова фабрика,как сега Бацето да не се похвали? Няма журналист да го попита: ,,Ти Бойко лекар,ли си? Какво точно си направил,че да е пък най-доброто в света. Бойко Самохвалко изтъкна и колко му трябват роби,за да му работят. Вместо да каже:,, Излекувайте се хора,искам да се обичате,да сте щастливи. Той ще вика : Ъъ стадо бачкай за Бойко,за да се тъпче със суджук". На мен така ми звучи.

75

българин

преди 3 години

Тоя другар.Ако си мисли че с тези жълти стоники.Ще търси препарат за бълхи. Ама много се лъже! Абе др Борисов! Запада и света като цяло.Е вложил милиарди за намирането на лек срещу СПИНА примерно.Но още ГО НЯМА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! То гръмки стъпки и "открития" през демократичните 30 г от "български учени" И срещу рака! Амааа Ъ ЪЪЪЪЪ.Пак сме на изходна позиция уви! Така че по Умерено ако обичаш! Той света Не пасе трева! -:)

74

Mister Cro

преди 3 години

Аххахахаааааааа!!! Този вече звездите му говорят!!!!

73

георги

преди 3 години

Браво,Борисов,ПАК СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕ В СВЕТА,само,че ТОВА Е ОТНОВО ЛИЧНА,ВАША ПРЕЦЕНКА!Българските медици са вече на 50%,от обшия брой на заразените в страната!Това е същото,като да отчетем,че ти си най...!

72

1

преди 3 години

До Анонимен-59 продължавай ,да вярваш в тиквата и милиционера гешеф.

71

Анонимен

преди 3 години

По спокойно бе ***!!Кой си ти,че слагаш етикети!

70

Гани

преди 3 години

Не правиш нищо.

69

Велес

преди 3 години

Тоя наистина е върхът!-Има една древна мъдрост, която казва:"КОЛКОТО ПОВЕЧЕ УЧА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОСЪЗНАВАМ КОЛКО МАЛКО ЗНАМ"А нашия ББ....Той е компетентен...Знае всичко ! еднокнижник

68

Анонимен

преди 3 години

До До 50"Едва ли познаваш лекар"Сигурно 1/10 от роднините ми са лекари, двама от тях имат частни клиники ....Поздрави от реалността.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51От друга страна във Франция, Испания и Гърция без декларации и СМСи не можеше и до магазина да отидеш. Между другото, маските в Германия са задължителни на всички обществени места, които са затворени помещения (транспорт, магазини, помещения ) ...

66

Анонимен

преди 3 години

До ivailoКак разбра? Аз виждам да е бил на откриването на новите операционни във ВМА.

65

Анонимен

преди 3 години

За жалост България не е София и ВМА, особено ако говорим за Северозапада и Видин. Престъпно е отношението в момента на всички към Видин, включително и хуманните лекари от страната!!!!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Опааа, айде пак почнаха да излизат наяве истини, европроекти, ремонти, кой, кога , за какви при с какви комисионни .....Няма празно при тоз рекетьор, важното е да има поводи за усвояване.Като магистралите , едни големи пари за Бойко и съвсем малко от тях похарчени за маскираме на усвоеното, но пък се хвали все едно наистина е направено нещо като хората.

63

Max

преди 3 години

Във Видин и малките населени места сме най-добрите в Европа по зравеопазване.Не могат да ни стъпат на малкото пръстче

62

до 65

преди 3 години

А ти си доктор на науките и си написал 100 книги, 20 учебника и има страница в уикипедиа за постиженията ти, нали?

61

Анонимен

преди 3 години

Борисов е нищо друго освен един смешен хвали.пръц.ко.